Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Одбачени режим Бориса Тадића уводи диктатуру

Пише: Милован Бркић, Таблоид
17.07.2010.

О, зар и ти сестро Ангела, узвикнуо је српски диктатор Борис Тадић, након што му је канцеларка дипломатском поштом саопштила да за Србију, барем за њеног и Борисовог живота, у Европској унији нема места.

О, зар и ти драга Ангела, којој сам тако верно служио, све жеље испуњавао, зар ти која си ми дала награду, и то пре него Михаилу Горбачову, немачком ујединитељу, зар и ти да ме издаш, ударио се по челу Борис Тадић и узбуђено се окренуо према министру свом, малом Вујици, показујући му руком да свуче панталоне.

Сваки просечан аналитичар економских прилика у Европској унији могао је закључити да Србији, у том друштву, дугорочно гледано, нема места. Само је српски председник, проклињући бираче, обећавао брз улазак у Европску унију. Све што је обећао Борис Тадић показало се као санак пусти. Чиста превара, смишљена лаж.

Други председнички мандат Борис Тадић је добио на обећању да ће, осим увођења у Европску унију - сачувати Косово! Само десетак дана од његове инаугурације по други пут, привремене косовске институције су, уз пуну подршку САД и већине земаља ЕУ, прогласиле независност Косова и Метохије.

Опет је српски председник почео да обећава како никада неће признати независност Косова, да ће га бранити мирним путем, подношењем тужбе Међународном суду правде у Хагу. Тачније, српски председник је смишљено преварио грађане за рачун својих господара из светских центара моћи. Он и његов дечко Вук Јеремић нису поднели редовну тужбу Међународном суду правде, јер би пресуда суда морала да се поштује од свих чланица Уједињених нација, него су затражили, преко Генералне скупштине Уједињених нација, саветодавно мишљење Суда о независности Косова.

И, гле чуда! Из Хага је стигла вест да је Међународни суд правде закључио да је проглашење независности Косова правно прихватљиво! Дакле, више нема ''пута у ЕУ, који нема алтернативу'', нема међународне подршке за очување територијалног интегритета...

Српска привреда је разорена, Србија је опљачкана.

Али, ни то није све. Савет Европе разматра могућност да Србију искључи из чланства! Као чланица Савета Европе Србија је ратификовала више конвенција, које српске власти на бруталан начин заобилазе.

Прошле године је господин Тадић брзопотезно потписао Закон о изменама и допунама Закона о јавном информисању, какав није постојао ни у најцрњим временима комунизма у законодавстима комунистичких земаља. Из Савета Европе стигла су упозорења да је овај закон непримерен и суров. Његову примену одложио је тадашњи в.д. јавног тужиоца Србије, налажући тужилаштвима да поштују Европску конвенцију о људским правима и основним слободама. Уставни суд Србије, на чијем је челу баба-девојка Боса Ненадић, Тадићева миљеница, за годину дана није нашао времена да овај закон стави ван снаге.

Сваки диктатор прво нападне медије, стави их под своје шапе, онда крене на судије и тужиоце. Тако је и реформа правосуђа, под шапом Бориса Тадића, разбеснела европске представнике у Савету Европе, да је Тадићева луцпрда Снежана Маловић 1. јула потписала указ, са Друштвом судија Србије, да судије и тужиоци који нису реизабрани, примају плату док Уставни суд Босе Ненадић не одлучи о њиховим жалбама.

Српско правосуђе је разорено. Оно је постало партијски судство Демократске странке.

Дакле, белосветска шетња и шепурења Бориса Тадића - самозваног лидера у региону, постају бесмислени.

Он ће сада пожелети да буде само паша београдски!

Обавештајна служба бугарске армије дошла је до оперативних планова турске владе да преко Бугарске и Србије уђе у Босну и окупира Републику Српску! Турску владу подржава бугарски премијер Бојко Борисов, који је укључен у све мафијашке групе, а чије представнике је немилосрдно ликвидирао да би стекао кључну улогу у Бугарској.

Нико у Србији не зна шта је Борис Тадић тражио у Истанбулу! Његов кум Драган Шутановац, министар одбране, често је шенлучио у турским хотелима, враћајући се са џаковима пара.

Изненадна превелика љубав са турским исламистичким вођама коштаће Бориса Тадића губитка титуле лидера у региону.

Ипак, једно је сигурно: Борис Тадић живе главе неће отићи с власти. То је за њега незамисливо. Он ће се бранити свим средствима, до последњег грађанина.

Лекари описују Тадића као све луђег и луђег, и неупућеног у властиту болест.

У недостатку инвестиција и новца, све већег осиромашења грађана и привреде, и катастрофалног рода пшенице и воћа, те пуне пропасти сељака, Борис Тадић и његов кључни саветник Срђан Шапер кренуће да замајавају народ хапшењима људи који су на нижим нивоима власти и партијске хијерархије, сваљујући на њих кривицу за пропаст живота у Србији.

У Србији ће се под шапом Бориса Тадића масовно умирати, док ће његова преплаћена партијска елита живети све раскошније. Али, ту је и ризик његове политике. Он ће врло брзо против себе ујединити све унутрашње снаге, без обзира на то што су оне, за сада, дезоријентисане и слабашне. Уосталом, и Слободан Милошевић је пао када је ту одлуку донела његова партијска елита, јер им је постао камен око врата.
Ипак, пре него што буде смакнут, Борис Тадић ће пролити много крви својим гладним грађанима.

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(07-18-2010, 04:18 PM)UrbanBaby link Wrote: Ја могу једино лажну људождерку групу да оснујем.  Smile Ако међу месождерима има потенцијалних који би приступили групи нека ми се јаве, па да тражимо и ми наша права!  :Smile
Е то би било још прихватљивије,  ја сам иначе Вампир, Дракулин даљи рођак, живим само од испијања крви, не волим месо, као вукодлаци... али  твоја људождерска и моја вампирска група могу  да остваре неку врсту нужне сарадње у борби за права. Значи ја прво ухватим и испијем крв плена па теби онда бацам комаде меса за печење. Наравно ја највише хватам само лезбејке, надам се да ће ти одговарати и њихово месо, педерска крв не садржи састојке потребне за вечан живот, њих могу само да КОљем и испоручујем ти по договореној цени.
Wink  Хехе,  примети  у свом потпису од Дупла Круна може да се састави реч Дракула?!  Big Grin

Дакле ми крвопије желимо да се у слободној продаји налазе флаше са правом крвљи, за почетак желимо сок од крви 0 негативног фактора који доказано подмалђује и даје вечан живот. Иначе ћемо ускоро заказати крваву параду, бал вампира.  А ви људождери тражите људско месо да се служи у ресторанима и продавницама или сви на улице хх датума на гозбу.  Стога ми модерни вампири и урбани вукодлаци смо врло разумни и не желимо крв здравих људи да захтевамо од државе, зато нека нам понуде лбгпт популацију у склопу договора као и остале мањине који би да имају већа права од нас који вековима живимо у илегали на овим просторма, за разлику од новопечених геј покрета из 70их.

Иначе ја у овој пивници углавном запажам постове које садрже смајлије, али видим сад да кад прочитам све ове тадићијеве издјаничке потезе..  схватам колико је ово озбиљна тема , можда у другој теми треба овакав стил приче, али ипак  ужасно ме нервира све те глупости режима да читам, животна енергија ми се црпи... трба ми нова крв, као да тај мутант фрањкенштајн борис жели да нас људе и вампире да искорени сасвим, да састави од комада бивше југославије и оживи неко мртво зомби безкрвно неукусно тело.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
(07-18-2010, 04:18 PM)UrbanBaby link Wrote: [quote author=Коди link=topic=3673.msg81101#msg81101 date=1279409243]
што значи да треба  створити неку лажну  педофилску групу и тражити јавну  параду.  :o
Ја могу једино лажну људождерку групу да оснујем.  Smile Ако међу месождерима има потенцијалних који би приступили групи нека ми се јаве, па да тражимо и ми наша права!  :Smile
Врло радо бих пробала транжирану неговану гузу реш печеног педера са ражња. Ммм њам њам.  ;D
[/quote]

Ево ја се јављам. Желео бих да пробам дојке од лезбејке са ражња, печене на слабој ватри, заливене шприцером, по могућству да је вино од Петровића из Велике Хоче! После тога ти води борбу, ја сам ту као подршка  ;D
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
На неким текмама викали смо "СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕ, БОРИСЕ", што је милозвучно и има риме, али правилно је "СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕ, БОРХАНЕ", слично је као СЛОБОДАНЕ.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(07-19-2010, 05:49 AM)KizaLion link Wrote: али правилно је "СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕ, БОРХАНЕ"
Big Grin

Reply
ОЈ, МИНИСТРИ ОЈ, МИНИСТРИ
ЦВЕЋЕ НАШЕ ВЛАДЕ
НЕМА РАДА, НЕМА РЕДА
ХОЋЕТЕ ПАРАДЕ?

ОЈ, МИНИСТРИ, САТАНИСТИ
БЕЗ ГАЋА ГУЗИЦЕ,
ИЗАЂИТЕ СВИ ПРЕД БОГА
ДА ВАМ ВИДИ ЛИЦЕ!

ОЈ, ТАДИЋУ, ЈУГОВИЋУ
НАШ ВЕЛИКИ БРАТЕ,
СА ТРТИЦА БИЋЕ МЕСА,
СПРЕМАЈ НАМ САЛАТЕ!

ПА, ПОЗОВИ БРАЋУ СВОЈУ
ИЗ ЗИДАРСКЕ ЛОЖЕ,
ДА СЕ ГОСТЕ. БИЋЕ СВЕЖЕ
СА КУРАЦА КОЖЕ.

[Image: pobednik.jpg]
Reply
(07-19-2010, 01:26 PM)UrbanBaby link Wrote: ОЈ, МИНИСТРИ ОЈ, МИНИСТРИ
ЦВЕЋЕ НАШЕ ВЛАДЕ
НЕМА РАДА, НЕМА РЕДА
ХОЋЕТЕ ПАРАДЕ?

ОЈ, МИНИСТРИ, САТАНИСТИ
БЕЗ ГАЋА ГУЗИЦЕ,
ИЗАЂИТЕ СВИ ПРЕД БОГА
ДА ВАМ ВИДИ ЛИЦЕ!

ОЈ, ТАДИЋУ, ЈУГОВИЋУ
НАШ ВЕЛИКИ БРАТЕ,
СА ТРТИЦА БИЋЕ МЕСА,
СПРЕМАЈ НАМ САЛАТЕ!

ПА, ПОЗОВИ БРАЋУ СВОЈУ
ИЗ ЗИДАРСКЕ ЛОЖЕ,
ДА СЕ ГОСТЕ. БИЋЕ СВЕЖЕ
СА КУРАЦА КОЖЕ.

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
[Image: v177031p3.jpg]

Слика данашње Србије.  >Sad
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Не пишем обично на овој теми али ова слика је превише иритирајућа. Па да ли је могуће да се покрет југо-носталгичара, олињалих комуњара, и лажних пацифиста увукао до те мере и да је присутан толико дубоко до самог врха власти... ццццццццц..
Они јеботе сви и даље живе у сфрј. Са оваквим људима држава треба да се развија и иде напред >Sad :o :-[.
Боже ме саклони.... Добро да му није поклонио пионирску мараму. Која бламажа, брука и срамота..
Reply
Богу хвала,има да се чује и неко паметан од ове друштвене елите,управо сам гледао емисију Ћирилица на Кошави,гост је био између остлих и  новинар Пироћанац,причало о властим,подкупљеним политичарима,нашем моралном пропадању,ћирилици,Младићу...итд..Њега знам још из времена оних протеста 96 итд,,,,знам да је био против Милошевића...уосталом како и сви ми,или велика већина.После је једоставно као мнохги нестао....неподобан...и слично.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: