Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Нисам имао прилике да гледам,али сам задовољан резултатом и извештајима.Али опет тврдим да је Достанић најслабија карика,јер док је он тренер,Гума ће тешко са терена...а Исах ће седети на клупи.Исто тако,Каду ће увек бити испред Вешовића.Тужно,али видећемо..
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Ево овако.....

- Да ли се то мени чини или је утакмицу почео тандем Перовић-Субашић? Да ли стварно наш стручни штаб мисли да ће индиспонираног Субашића увалити неком?
Без Субашића било која добитна комбинација у нападу ради: Перовић-Јевтић, Перовић-одлични Трифуновић, Јевтић-Трифуновић.
Дефинитивно се носим мишљу да нам треба један разбијач у нападу, висок, мрцина, костоломац, тихи убица....

- Вешовић ме одушевио.

- Даље, видео сам да се Каду труди али оно што му фали је набацивање једно 10 кила јер џаба му техника када га одбрамбени играчи врло лако одувају јер овај физички не може да се носи са њима.

- Декса одличан, види се да му фали снага али је урадио за оно време што је играо много више од рецимо Савиа. Е сада Савио... Стално игра некако млако као да не жели да преузме одговорност на себе. Такав тип играча би дефинитивно морао да буде много агилнији. Изгледао је као да је устао 10 минута пре утакмице па га ови на силу натерали да игра.

- Као што сам рекао а са тим се и прибојавао, Тошић нема фудбал у ногама и по мени је тренутно велика рупетина.

- Короман: вук длаку мења али не мења ћуд. Радује ме што видим да кад добије лопту има луцидних решења и зна шта ће са њом међутим за мало да се пошиба са оним Турчином. Стално је са неким на нож...

- А онда долазе Богдановић и Игњатијевић које када угледам на терену добијем тикове. Овај први је умислио да је Михајловић што се тиче слободњака али му се срећом Декса испречио, узео лопту и за мало погодио. Игњатијевићеви центар шутеви су нешто што тешко може да се објасни а нормалан човек схвати. Ако за бога знате, вадите из игре ову двојицу под хитно.

- Достанићеве речи су углавном биле: Не испадај из игре, прати играча, додај лопту.... и то читавих 90 минута. Види се да смо хтели, да смо трчали и да су се играчи борили... Са друге стране, Јевтић најмање претрчао а Достанић га нон-стоп прозивао да се креће и врши притисак на њиховог штопера као што је то рецимо радио Перовић.

Нисам разочаран игром колико реализацијом у одлучујућим моментима. О играчима који ме константно нервирају не треба трошити речи јер пенимо о њима овде на форуму већ читавих годину дана.
Стаменковић  6 слаб
Нинков  7 за труд
Ђорђевић  5 катастрофа
Вилотић 6 слаб
Тошић 5 (од 60 Игњатијевић 5) рупа
Богдановић 5 мрси много
Декса 9 (од 45 Савио 6) сјајан/танак
Каду 6 (од 68 Вешовић 9) танак/жељан доказивања
Короман 8 (од 60 Јевтић 6) борбен/добар
Субашић 5 (од 68 Јеремић 6) слаб/труди се ал незна
Перовић 9 (од 79 Трифуновић 8 ) сјајан/одличан
Достанић 5 љаксе

моје мишљење
-Савић под хитно у игру уместо Ђорђевића.
-Тошић више да се посвети игри а мање жени.
-Богдановић напоље
-Декса за класу бољи од осталих
-Вешовић од почетка
-Короман да се пази картона
-Субашић напоље
-Перовић-Јевтић навала + још један разбијач
-Трифуновић џокер
-Достанић сеоски лола
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Глупо је да се већ састављају тимови, после одгледаних 90 минута у пуном саставу... Ђорђевић је капитен, и ауторитет на терену, не треба га мењати... Моје је мишљење да за Савића тренутно нема места у одбрани, иако би волео да остане. Такође мислим да имамо превише нападача, и плус тражимо још једног ( Јевтић, Перовић, Субашић, Трифуновић, Мугоша, Бинић )

Задовољан сам игром, мало да се екипа укомпонује, и велики сам оптимиста ( као и сваке сезоне  ;D )
(07-17-2010, 09:40 PM)ChiliBG link Wrote:Такође мислим да имамо превише нападача, и плус тражимо још једног ( Јевтић, Перовић, Субашић, Трифуновић, Мугоша, Бинић )
Мугоша је полу шпиц а Бинић је лево крило. Треба нам замена за Лекића из јесењег дела прошле сезоне. У пролећном делу је то био неки други Лекић ког нисам могао да препознам
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
(07-17-2010, 09:40 PM)ChiliBG link Wrote:Глупо је да се већ састављају тимови, после одгледаних 90 минута у пуном саставу... Ђорђевић је капитен, и ауторитет на терену, не треба га мењати... Моје је мишљење да за Савића тренутно нема места у одбрани, иако би волео да остане. Такође мислим да имамо превише нападача, и плус тражимо још једног ( Јевтић, Перовић, Субашић, Трифуновић, Мугоша, Бинић )

Задовољан сам игром, мало да се екипа укомпонује, и велики сам оптимиста ( као и сваке сезоне  ;D )

Мугоша није нападач,а и Бинић је више крило.Субашић није класичан шпиц,а ни Јевтић.Мислим да би требало гурати Трифу скроз напред,а Перкета иза њега.Вешовић и Миловановић да им достављају лопте,Короман и Бинић са стране,по боковима Тошић и Нинков,позади Вилотић и Ђоле...не разумем многе ствари,ал ме највише буни зашто неки играчи играју потпуно ван својих позиција  ??? тако се дешава да Трифуновић и Јевтић играју крила,да Каду буде спољни,да се Савио гура напред и још много примера.Тако и прошле сезоне.Блажић је играо лево крило,а уствари је задњи везни.Богдановић исто.Николић такође,само десно.Мугоша и кад добије шансу,овај га гура назад,а класичан је полушпиц.Незнање или нешто друго...?  :Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
По мени одлично смо играли,ипак је бурса шампион,сви играчи који су играли су се трудили,хтели су и ту нема шта да се замери,али морам да прокоментаришем ђорђевића човек је капитен а понаша се као дете,улази у дуеле,расправља се са судијом,тера неку своју правду,под хитно би требало да се изѕабере други капитен и да се он остави на клупи,па да видимо какав би био после,то је радио и прошле сезоне а почиње и сада.
Ја мислим да је ЗвиЈезда свеЦки првак и да никог не треба да се боји...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Нахвали онај Мугошу ко да је Роналдо. Иако дечко није играо, 3 асистенције и гол на првој утакмици тог дана, мислим да се може рачунати на њега. Перовић ме је одушевио дечко! Борбен је невероватно! Субашића под хитно напоље, уопште ми није јасно зашто је он и даље ту. Тандем Ђорђевић-Вилотић на овој утакмици потпуно заказао. Тошић... И даље стојим при своме да је добар играч али да нема утакмица у ногама и да је то оно што њега зеза. Богдановић, иста прича као и Субашић. Како мисле да га продају кад дечко једноставно не зна. На почетку је био добар, првих 20-ак минута, ал после очај живи! Короман и Миловановић стандардно добри. Вешовић, види се да зна и да уме, али мора преседети на клупи и улазити у последњих 15 минута. Слажем се да нам под хитно треба добар нападач. Некако прижељкујем Мрђу  Smile  Надам се да са оваквим тимом можемо стићи до зацртаних циљева.  
(07-17-2010, 11:04 PM)Kaja link Wrote:Некако прижељкујем Мрђу
Мрђа прелази у Партизан, данас су дефектни шнајдер и циркузант из Новог Сада завршили то

Forum Jump:

Users browsing this thread: