Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Да наравно разумем те, али опет разумеш и ти у каквој држави живимо... али требали би тако нешто да организујемо, има нас доста по разним градовима...
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti...loj+Srbiji

Некоме је на овој врућини баш хладно... па решио да потпали ватру  :-[
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Вероватно и они мисле да ће ова одлука о Космету што се очекује ових дана бити у нашу корист(колико толико)па потпаљује ове његове полако...
Само могао би дотични да се мало зајебе...
Ово је нешто што би ми морали медијски да искористимо максимално...
All Conductors Are Bastards
Reply
(07-17-2010, 03:33 PM)дрвосеча link Wrote: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti...loj+Srbiji

Некоме је на овој врућини баш хладно... па решио да потпали ватру  :-[
Спрем'те се спрем'те четници !!!  Wink Wink Wink
Кокеза лопове !!!
Reply

Quote:Не верујем. ;D  Све делује као нека завера против јаких, здравих и поносних. 
Можда смо као најиздржљивији (или најслабији?) народ изабрани за експеримент који се бави испитивањем људске психе? –

Добро размишљање... ја и озбиљно верујем у ту причу око експеримента, они само гледају нашу реакцију на све и бележе. У прилог тези о експеримнту.. задњих година примећујмо све те људе Мишеве који се појављују око нас, , све од Миша тумбаса до Мишковића... повлаче са собом асоцијацију на мишеве у кавезу за експерименте, *покусни кунићи, глодари, зечеви...
О деугим архетипским импликацијама ових окултних завера бих могао још да пишем, али ова тренутна врућина ме спречава да пишем превише, такође почињем већ да се осећам као Труман Схов филм који јесте и неки синоним за те експерименте над људима, а чудна је то подударност и код ових налепница свуда около Истина за Мишу 1398-Трутх Моусе ???

(07-14-2010, 05:02 PM)UrbanBaby link Wrote: Е сад потребан ми је Коди,  ;Dда ми објасни ко је и како залудео – Тадића, Дачића, Ђиласа и остале предводнике нашег народа да нам испирају главе како је бити болестан исто што и бити здрав. Ја то сама себи не умем да објасним. 

жаре и парангало и цела изродничка традиција ЈСДа су утрли пут тадићевом гејобарском заокрету. 

Иначе све ово данас изгледа потпуно сулудо, ја немам неко јасно, кристално решење.. изузев идеје о некој врсти елиминације за једну ноћ свих сумњивих од Сороша и 13 Масонских фамилија, па све до ових  домаћих турака и обичних дерпеа. Међутим, ми као народ  још нисмо у стању да једног излапелог клинтона  избијемо клином , о чему ми онда говоримо.
Сад , идући неким мирнијим путем до решења , главна идеја би нам могла бити та народна српска пословица - клин се клином избија, односно пренесено  Педери се Педофилима  избијају.  ;D  што значи да треба  створити неку лажну  педофилску групу и тражити јавну  параду.  :o
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
[Image: 58730_josipovic-tadic-bg101-fonet-fonetn...1279451542]

Као што се могло и претпоставити... Тадија опрашта Хрватима злочине из 20. столећа, заборавља се наших више од 1.500.000 настрадалих Срба?!  :o

Ја стварно не могу да верујем у ово шта се дешава. Знам да то ради по налогу спољних фактора... али да нико у овој земљи неће и не може да дигне глас против овакве антиљудске одлуке... то никако не могу да схватим!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Читајући сад извештај о сустрету ОНОГ (њиховог) и ОВОГ (нашег), налазим следеће:

Quote:Tadić i Josipović načelno su podržali i osnivanje regionalne fudbalske lige u kojoj bi igrali klubovi Srbije i Hrvatske.

И погледајте само око чега су све ''разговарали''. Кад стигоше толико ... то оно по принципу годинама ништа и ајд као сад све, све, све ... крупним корацима ка Европи.

Reply
Ауууу ал' га је Борхан заређао... :o

Прво оде у Сребреницу да се клања недужним жртвама, а Братунац му ни на крај памети, онда мало скокне до Пазара, да подржи османлијске претензије и убеђује овај мучени народ како смо ми блиско културно повезани са турцима, те Борханове изливе добросуседских односа су наравно искористили западни суседи где шаљу свог Иву да му се Борхан извини што су нас клали кад год им се указала прилика..Сад вероватно циља на сусрет са Тачијем или Харадинајем, јер и они мучени очекују извињење...

Reply
(07-17-2010, 11:27 PM)Коди link Wrote: што значи да треба  створити неку лажну  педофилску групу и тражити јавну  параду.  :o
Ја могу једино лажну људождерку групу да оснујем.  Smile Ако међу месождерима има потенцијалних који би приступили групи нека ми се јаве, па да тражимо и ми наша права!  :Smile
Врло радо бих пробала транжирану неговану гузу реш печеног педера са ражња. Ммм њам њам.  ;D
[Image: pobednik.jpg]
Reply
(07-18-2010, 04:18 PM)UrbanBaby link Wrote: Врло радо бих пробала транжирану неговану гузу реш печеног педера са ражња. Ммм њам њам.  ;D

Убједљиво најбизарнији упис на овом форуму. Коди је склизнуо на друго мјесто.
Big Grin Big Grin Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)