Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
А у Ситију ће да игра?  Big Grin Додуше, бити седми штопер за много већу плату и није тако лоше?  :-\
Између тог перспективан и добар играч постоји велика разлика, а он добар играч неће постати тако што ће две сезоне да седи на клупи.
Ђорђевић и Вилотић нису Немања Видић и Рио Фердинанд па да за њега нема места да уђе некад.
Било је прошле прилике доста шансе да улази, али га нису претерано пуштали. Прво га Пижон није убацивао да се после не би причало како гура кумче, а затим се ни код Достанића није наиграо.
Дечко је прошле године одбио одлазак у иностранство, да би се вратио у Звезду која се распадала.
Био би педер да условљава како хоће да игра у првој постави, овако дечко тражи да игра више, за шта реално има и квалитет и простора.
После се чудимо зашто нам деца одлазе са 15 година у иностранство.

У Ситију сигурно неће да игра, али ће га они послати на позајмицу где ће да игра у првој постави. Не бој се, нису Енглези глупи као ми.
Савић је први приграбио пехар Купа,то је сцена која ми се урезала дубоко у памћење.Он и Ђорђевић се отимају за пехар,док Лазетић захваљује навијачима и стручном штабу.Е зато тај мали Савић треба да оде,па нек глуми лудило у Енглеској...само да узмемо неку кинту за њега.Још не могу да верујем да је он носио траку на задњих пар утакмица прошле сезоне... ???
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Звездин дрес треба свакоме да буде привилегија! Сере ми се кад чијем како неки кењају, условљавају, уздижу себе...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
За Вујадина Савића имам само речи хвале...бар сам имао...ово као условљавање мало не звучи лепо....али вероватно он зна нешто што ми незнамо или...
Ево на шта сам случајно налетео на званичном сајту  ;D
Подвучено.  :-X

http://img269.imageshack.us/img269/3453/1111oem.jpg

Свакако мало чудно за фудбалера,вероватно је тата утицао...
All Conductors Are Bastards
Мислим да је његово понашање безобразно. Очито је умислио да је Видић.
[Image: 35c0qqq.gif]
(07-15-2010, 07:51 AM)ЦЗБГ link Wrote:Ајде да сачекамо да сезона почне па ћемо онда судити о игри. Једно су такмичарске, а друго се припремне утакмице.

До прве такмичарске утакмице остало је још две недеље и не верујем да ћемо на терену гледати битно другачију игру од ове сада. Једина разлика која ће се осетити је меч на Маракани пред навијачима. Кад већ то помињем, да подсетим да је жреб у петак у 13.30. Ми смо у тој трећој рунди носиоци, тимови ће бити подељени у 7 група са 10 тимова. Ти шешири би требало да буду познати можда већ вечерас, односно кад ови данас заврше своје мечеве. Ево ко је све са друге стране костура:

Kalmar FF *              Swe  5.838
FC Luzern                Sui  5.675
Lausanne Sports **      Sui  5.675
Cercle Brugge **        Bel  5.580
FC Nordsjælland          Den  5.470
Bnei Yehuda *            Isr  5.275
Stabæk IF **            Nor  4.980
Slovan Bratislava        Svk  4.666
FK Ventspils **          Lat  4.649
Molde FK **              Nor  4.480
FC Beroe Stara Zagora    Bul  4.400
Viktoria Plzen          Cze  4.395
FK Jablonec              Cze  4.395
IFK Göteborg            Swe  3.838
Maccabi Tel-Aviv **      Isr  3.775
Apollon Limassol        Cyp  3.599
Aalesunds FK            Nor  3.480
Hajduk Split            Cro  3.466
Dukla Banska Bystrica ** Svk  3.166
Rabotnicki Skopje *      Mac  3.066
Inter Turku              Fin  2.899
Honka Espoo **          Fin  2.899
MyPa-47 *                Fin  2.899
NK Maribor **            Slo  2.891
Gefle IF *              Swe  2.838
Dinamo Minsk **          Bls  2.808
Zrinjski Mostar *        Bos  2.749
FK Baku **              Azb  2.599
Garabag Agdam *          Azb  2.599
Jagiellonia Bialystok    Pol  2.508
Ruch Chorzow *          Pol  2.508
Cibalia Vinkovci **      Cro  2.466
ETO Györ *              Hun  1.350

п.с. ови са звездицама су у жребу ако прођу, наравно.
Ако избегнемо Слован и Гетеборг,биће добро... 8)
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Генерално, мислим да нам је најбоље да избјегнемо екипе из бивших совјетских, јер нам они не леже. А богме нешто ми мирише на усташе, Хајдук, Зрињски или Винковци ...
[Image: 35c0qqq.gif]
(07-15-2010, 04:46 AM)NightMare link Wrote:Још нешто, потписали уговор са једном од најмоћнијих компанија а скуп нам нападач из Конга.

Где си видео ову информацију? Ја то нигде нисам успео да нађем.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)