Threads: 0
Коди јеси ли то љубоморан на хоботницу или ми се чини хаха... ;D
Значи ово вече је вече одлуке, ко ће бити највећи и најбољи, сукоб два вјечита ривала који су до сада били бриљантни и непогрешиви, помно смо их пратили од почетка овог чудног првенства у јужној африци, не пропустите вечерас у 20:30 одлучујућу битку која ће одлучити неприкосновеног тату из области предвиђања, питање је сад, коди или хоботница...
Quote:Ти Дадокс изгледа као да знаш нешто више од мене.. како си се сетио овог филма само, напиши нешто више ако стигнеш.
"С ким си такав си", под твојим утицајем почех да повезујем ствари на овакав начин... ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.
Threads: 1
очигледно је овај коментатор крив за пролаз шпанаца... и директор ртса кога је ту поставио... коментатори имају веома значајан утицај на резултат, јер од кад је споменуо Звездину утакмицу са бајерном .. нисам више могао да навијам за немце. мајмун.
хеил хоботница
шпанци нису признали независност Косова, колико сам видео у оном списку.. навијаћу за њих.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 76
Пук'о смо ко звечке на немце, мајку им швапску.
(07-05-2010, 11:29 AM)UrbanBaby link Wrote:Може да укаже на то да се карта 21 тумачи обрнуто (из угла обешењака)? Онда испада да је Холаднија 1, Шпанија 2, Немачка 3 а Форлан 4!
Бејах ја на правом путу...
Ништа Коди, сад мораш људима да вратиш лову ;D
Threads: 61
Само онима који су делили добитак кад је погађао...
Threads: 0
(07-07-2010, 10:07 AM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Коди link=topic=2632.msg80680#msg80680 date=1278488075]
Људи немојмо да бринемо за хоботницу... ако би све погодила , прогласили би је за ново божанство.. тако да мора да погреши, јер нико није савршен...(можда само ја) Ето ако до сад то нисте схватили сад вам је човек лепо рекао 
[/quote]
Ипак не.
All Conductors Are Bastards
и даље тврдим да сам савршен "убер менш", овај Супер Мен са шпанским S ?! који је утрчао руковођен је мојим телепатском контролом.. само да вам докажем баш то плаво што си подебљао.. ;D
види се и реч Урбан на слици 
Урбаној изгледа иде боље ова видовитост и тарот... зато јој предајем штафетну палицу да настави мој пионирски рад на стварању вуду магијске јединице звездаша и да оформи групу циганки са форума за гатање, то је ионако женски посао. ;D
http://thelittlechimpsociety.com/wp-cont...r-artc.jpg
http://www.glenbenson.com/images/TheFortuneTeller.gif
и ником не плаћам ништа.. :-[ написао сам раније у теми да се ограђујем од кривице ако мене слушате, а јбг. већ сам био у глави испланирао каријеру у прорицању и гатању... сад морам да бежим из града.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 164
Прочитај само у Библији делове пророка Језекиља и биће ти све опроштено
Мислим да би ти више одговарало да будеш индијански врач звани Лу ди Коњ
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 20
Threads: 76
(07-08-2010, 06:16 AM)KizaLion link Wrote:Мислим да би ти више одговарало да будеш индијански врач звани Луди Коњ 
Лу ди коњ – то звучи слично као тарот карта ХХII LUDA.
Једна карта, једна реч, четири слова «LU+DA» = «KO+DI» = 4 = 2+2 = 22! ;D
@ Коди
Не предајеш ти штафету никоме. Ти си незамењив. 
Али има једна ствар - ОСВЕТА! најслађа освета Кодију, Кладионици, Клосеу... ККК? :o била би да Уругвај угура Германе на 4 позицију.
|