Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Па добро хоботница и може да погреши али Коди никад
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Боље веровати нашем Србину него немачкој хоботници  ;D
Коди немој нас изневерити!
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Сто му њемачких хоботница, можда сам требао да сачекам и њен суд... ал' добро бар сам онај први прошао...
Коди имају ли какве везе са актуелним дешавањима она хоботница из "пирати са кариба" и онај брод летећи холанђанин, кога хобтница уништава на крају...  ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Богами, ја верујем Кодију. Идем данас да уплатим за пролаз Холандије и сутра за Немчку.
Wink
Ако добијем Коди имаш пиво.
Reply
Колко се мени чини хоботница је увек ишла ДЕСНО по наводну храну.
Reply
Сад сам прочитала да је то била фотомонтажа и да није права хоботница, већ ће вечерас да буде.  Big Grin Big Grin Big Grin Каква моса Big Grin Big Grin
Reply
(07-06-2010, 02:30 PM)звезда у срцу заувек link Wrote:Сад сам прочитала да је то била фотомонтажа и да није права хоботница, већ ће вечерас да буде.  Big Grin Big Grin Big Grin Каква моса Big Grin Big Grin

(07-06-2010, 12:54 PM)UrbanBaby link Wrote:http://sport.blic.rs/mondijal2010/vesti/...ao-Spaniju

:o
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Људи кад читате овај форум, јел читате ви све теме редом, или наако на прескок?
Па дајте мало пажње, свака порука у свакој теми има  датум и време кад је послата ....

Reply
Људи немојмо да бринемо за хоботницу... ако би све погодила , прогласили би је за ново божанство.. тако да мора да погреши, јер нико није савршен...(можда само ја) мада још раније сам негде читао да хоботнице имају неку веома мистичну натприродну божанску моћ. Ипак верујем највише у ту немачко холандску заверу масона са симболизмом црнила, и бојама сунца.. и истовремено антисрпску заверу у вези Сребренице.
(07-06-2010, 10:00 AM)ORTHODOX.NS link Wrote:коди матори јеси ти неки врач..дај реци ми који ће бројеви изаци на европском лотто'у... да узмем неки кeш... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
ја сам много више од врача, имам моћ да путујем кроз време, па тако видим шта ће бити и онда се вратим...
немам сад  времена за лото, нити пратим то, да знам колико има бројева... зато ћу  жмурећи  кликнути комбинацију бројева.. па ти види.. 1657879977411234  Big Grin
(07-06-2010, 01:46 PM)dadoX link Wrote:Сто му њемачких хоботница, можда сам требао да сачекам и њен суд... ал' добро бар сам онај први прошао...
Коди имају ли какве везе са актуелним дешавањима она хоботница из "пирати са кариба" и онај брод летећи холанђанин, кога хобтница уништава на крају...  ;D
не сећам се најбоље тог филма, иако сам га гледао...  али је врло интересантно запажање... хоботница и холанђани. Cthulhu и Kraken су веома моћна океанска чудовишта..
јел овај наставак у питању..
аууу  ;D :o кликните на овај линк... http://imagecache.allposters.com/images/...osters.jpg
при дну погледајте датум премијере у америци- 7 Јул - данас!!! то мора да значи нешто .. али шта _?! 

Ти Дадокс изгледа као да знаш нешто више од мене.. како си се сетио овог филма само, напиши нешто више ако стигнеш.

ах да, ево потврде... Џони Деп је пореклом Немац...  сад да ли ова лобања указује на њихов крај.. или да долазе до блага.. што је вероватније..
Quote:Depp has German, Cherokee  (mostly from a great-grandmother), and Irish ancestry.

Интересантно је да сам синоћ игром случаја чуо ову песму...

где је бик Фердинанд убио матадора Педра , сад, причао сам о случају бика и односу на немачку или шпанију.. где нејасно ко кога представља, _Фернандо Торес да ли је бик или матадор( као на мурал сликама), нашао сам сад на јутубу да постоји Педро играч шпанске барселоне, стога- немци набадају шпанце.

то би било то , срећно свима..
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
(07-07-2010, 07:34 AM)Коди link Wrote:Људи немојмо да бринемо за хоботницу... ако би све погодила , прогласили би је за ново божанство.. тако да мора да погреши, јер нико није савршен...(можда само ја)
Ето ако до сад то нисте схватили сад вам је човек лепо рекао  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)