Threads: 0
А још криминалније је да синоћ Росети гледа у екран и види да је офсајд, али оно што се приметило је да је одједном прекинуо полемику и бар по мом мишљењу добио наређење "одозго" да гол мора бити признат без обзира на велику неправду. И мислим да су Мексиканци били равноправан, па можда чак и за нијансу бољи противник до тог тренутка, а онда, к'о попишани после тога!
Искључите ТВ, укључите мозак
Threads: 1
Threads: 9
;D
07-01-2010, 10:37 PM
(This post was last modified: 07-01-2010, 10:39 PM by Горгонзола.)
Не знам,ја сам убеђен да су неке судије ''фифине'' и да намерно праве пропусте како би лакше прогурали ове новотарије(чипове у лопте итд.)
Најбољи фудбал Шпанци и Холанђани али ја до краја уз Аргентинце ;D
Видећемо и да ли ће нешто бити од Марадоне као менаџера.
All Conductors Are Bastards
Threads: 15
Какве драме јуче јбт. Бразил испустио добијену утакмицу и буквално извршио самоубиство, Холандија иде даље. Синоћ, Гана имала пенал у 120.минуту и онај Гјан запуца у пречку. Послије нису имали снаге за пенале. Уругвајци се провукли, али навијао сам за њих, па ми је драго.
Данас финале прије финала: Аргентина - Њемачка. Ајмо Марадона!
То би било то од Аргентине, за сада 3-0 за Немачку
Крај демолирање 4-0. Хоботница и Коди и овај пут нису изневерили
Не знам којим речима да опишем своју срећу што ће се онај кловн вратити са четири ћушке у домовину

Има Аргентина јако добар тим,али кад је селектор човек који пљује по Мурињу,а једва зна измену да изврши,шта да очекујете... 8)
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 84
Шпанија победила Парагвај са 1:0. Шпанци сада играју са Немачком, и треба очекивати победу Немаца. Погледајте Шпанце како су играли против Парагваја данас. Цео тим им се састоји од звезда, па су их једва добили. Немци данас покидали Аргентинце у свим сегментима игре! Тако да би ту трбало Немачка да прође даље, а други меч је Холандија-Уругвај, и ту би трбало да прође Холандија. Уругвај игра без Суареза. Све долази као што је Коди рекао...
Threads: 61
(07-03-2010, 08:28 PM)Увек са тобом link Wrote:Све долази као што је Коди рекао...
Неке ствари су једноставно предодређене...