Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(06-30-2010, 11:24 PM)ђорђе 735 link Wrote:мада чуо сам да је глодарка, то је њесра :-\

Ма брате, нема везе. Исцимаш се, приведеш и онда у сред радње кренеш да певаш оно чувено ''Ј... Звездо глупе гробаре...''  ;D
Reply
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Reply
(07-01-2010, 12:39 AM)свелудо link Wrote:ух добра је марија, сваким даном све боља и боља. и што се тиче познавања фудбалске игре, а и неких других ствари.. штета што имају оно испред па се не види све баш... ;D

Срећом, некад и прошета ...  ;D

[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Одавно је...па ако није било...

All Conductors Are Bastards
Reply
(06-30-2010, 08:28 PM)ORTHODOX.NS link Wrote:коди где проналазиш идеје за такве текстове..... милан тарот је за тебе миш.. Big Grin Big Grin Big Grin

Морамо да покренемо неки тарот-вуду бизнис са Кодијем на челу  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(07-02-2010, 08:59 AM)KizaLion link Wrote:[quote author=ORTHODOX.NS link=topic=2632.msg80452#msg80452 date=1277929710]
коди где проналазиш идеје за такве текстове..... милан тарот је за тебе миш.. Big Grin Big Grin Big Grin

Морамо да покренемо неки тарот-вуду бизнис са Кодијем на челу  ;D
[/quote]

Коди би био идеалан политичар! Одлична идологија, верује да пропаганда на овоме свету што већина кажу није истина, уме да предвиђа, прича без длаке на језику Smile КОДИ за председника!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Коди и ја се слажем за Немачку, и Гану. Једино не верујем за Холандију. :-[
Reply
Да сам слушо КОДИја и ставио паре на Холандију Big Grin.Коди цар.
Reply
(07-01-2010, 10:24 PM)Горгонзола link Wrote:Одавно је...па ако није било...

која лудница... Smile
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Reply
Одиграо сам вечерас тикет на швабе, Коди немој сада да умањиш моје поштовање према теби молим те, и хоботници такође...
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)