Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razne fotke...
Quote:Репрезентује Звезду...

Чиме?

И није никакав атак на графит, нити те ко омаловажава ... пошто си горе негде рекао тако нешто ... и '90.те су нешто друго, сад су ипак мало другачија времена ...
Reply
(06-30-2010, 04:30 PM)Јури Бојка link Wrote:
Quote:Могао си онда да уместо гарфилда ставиш дракулу, ајкулу, пицајзлу...

Могали смо али нисмо....не видим чему толико атака на тај графит...! Репрезентује Звезду...
Гледај нико не омаловажава твој или ваш труд у изради графита, али да вам гарфилд буде заштитни знак је брате мили преглупо. По мени је боље да нисте ништа урадили него ово што је урађено, поред толико личности и мотива из наше историје и културе ви сте нашли гарфилда?!?! Можда је то могло крајем 80-их и почетком 90-их али погледај мало Север у последњих пар година и погледај чему се тежи и све ће ти бити јасно...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:поред толико личности и мотива из наше историје и културе ви сте нашли гарфилда?!?!

Појам хијена на Северу ? ? ? Нешто везано за Српску историју или културу? Што се мене тиче немам намеру више да се препуцавамо око тога јер не могу...не вреди...идемо даље...ускоро це бити још пар графита у крају па ћу поставити...а до тада о овоме немам намеру водити полемику... хвала вам на мишљењима,и лепим и ружнима критике су увек добро дошле....нисам се надао коментарима ''глупост'' ''неозбиљности'' и тако даље али не мери се озбиљност једне групе по једном њиховом графиту...у сваком случају показаћемо се...

ЗВЕЗДА ЛЕ!!!
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
(06-30-2010, 06:26 PM)Јури Бојка link Wrote:
Quote:поред толико личности и мотива из наше историје и културе ви сте нашли гарфилда?!?!
...али не мери се озбиљност једне групе по једном њиховом графиту...у сваком случају показаћемо се...
Између осталога и тиме се мери...

Али ајде да ставимо тачку на ову причу о гарфилду свако је рекао шта је сматрао да треба да каже, а вама желим да се добро организујете и да долазите на утакмице и да активно учествујете у навијачком животу. Надам се да је ово само била почетничка грешка...

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
[quote="ultramudo"][Image: 54296_otkrivamo01ciglica_ig.jpg]

Преузето са трибине....
Reply
[Image: 211vzl.jpg]
Reply
[Image: 35551151415985446712485.th.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Reply
[Image: 2mmi8g7.jpg]
Reply
[Image: garda-kablar.jpg]

Ево као што сам и обећао још један графит у крају Smile

Баш ме занимају ваша мишљења Smile
У сезону нову креће група верних Делија!
Reply
Не ваља гарфилд у позадини  :Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)