Threads: 83
Знам, велики је проблем остати без посла, али не може нико тек тако без разлога да ти да отказ... Ако немају конкретан разлог за отказ, можеш да их тужиш, поготово због дана који нису хтели да ти дају за твој празник, јер на то имаш право... Газе твоје слободе које имаш уставом загарантоване... Такве треба гањати њиховим безобразним методама... Јебо их Тито!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 8
Може и те како да му дају без разлога,у фирми где сам ја радио,рецимо на деликатесу су радиле девојке,у случају повреде ,нису смеле узимати слободне дане иначе следи отказ,лично ето моја другарица је добила боловање због расекотине дубоке од оног ножа,звали су је кући да дође,или да се више не појављује.лично сам присутан био кад су контроле тржишне инспекције долазиле,обишле очас посла све и отишли на фриком...а свим оним осмесима корумпираним и са директорима,проблем је што нема ни службе којој би се неко обратио(сад се то зове све Мобинг)или су корумпиране те службе или их мрзи.Следеће радно место,на ком сам био....шеф је мене зајебавао 7 дана,само мене,трпео сам,нећу да се жалим...то он несме да ради,али зна да му нико неможе ништа,јер нас је преко пола милиона незапошљених,а кадар који фирма школује је скуп а и они се по неком неписаном правилу не мењају.Па сам ето ту негде 8 дан,одвео шефа у магацин изнабадао,бацио клопме и отишао кући.Земља је са преко пола милоина незапошљених,знају да могу да раде шта желе,ако ти се не допада иди...има ко ће,по том принципу функционишу....
Threads: 3
Апсолутно се слажем, од речи до речи са дај гол, само бих да додам ...
... и то најбезобразније користе!!!
Threads: 3
...дај гол је апсолутно у праву...
...брате РСФ то што ти причаш је оно што пише на папиру, и како би требало бити и у реалности....али да је тако све по пс-у, нпр Урош сада не би лежао 10 година...већ би био на слободи, и био некидан на Космету....а он ипак лежи тамо  ...
...и највећи парадокс у свему овоме је што се у Титово вријеме летило са посла ако говориш против власти, пјеваш пјесме миле срцу, завиориш тробојку а неко те види...а за ово се није летјело...могао си узети боловање, и имало се разумјевања...
...а данас највише србују те "велике" газде, а запосленима не дају одмор да оду за Косово већ отказ, а на зиду држе слику "сина народа и народности"...испада да је било више слободе у вријеме када ниси могао носити 4 С, него сада...
...од апсолутизма па феудализма, онда империјализма, преко комунизма дођошмо до шугавог монополистичког капитализма...све љепше од љепшег...
брате Видовдан , шта да ти кажем, помоћи ти не могу, али јбга ДРЖИ СЕ...што рече Његош:
"Великаши грдне кукавице, постадоше рода издајице"!...
Threads: 15
(06-30-2010, 01:54 PM)Виноградар link Wrote: И прошао је Видовдан, неки од вас су вероватно прочитали мој проблем око одласка због посла, онај тито на зиду и те ствари, као нпр Ред Стар Форевер. Ето брате сад више тамо не радим, али не својом вољом. Морао сам узети боловање да бих отишао на Газиместан, и по повратку у фирму сачекала ме је радна књижица.
Докле више Србијо, хоће ли икад изумрети титови потомци?
Туга брате. Не дај се.
Threads: 6
Ма опуштено, шта ћу му ја... добро је једино што не радим више за дебело говедо, а што се тиче суда... ма какви, наплатиће се то њему на други начин, ефикаснији 
Јесте зајебано наћи посао у данашње време, али ко хоће увек се нешто нађе, тако да не бринем се. Мене једино боли то што у нашој држави постоје такви дебили као што је он, а не то што сам ја изгубио посао.
И да додам још нешто. Другарица је требала да се запосли у банци. Има дечка 3 године, треба да се уда за 2 месеца. Кад је ишла на разговор рекли су јој да мора да потпише уговор да неће затруднети 2 године ??? >  ???
Страшно, и тако се боримо против беле куге >  >  >
Threads: 0
Једноставно треба ићи од једног до другог и ломити. >
All Conductors Are Bastards
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 8
хехехех,судиш се са неким ко је одобрио да се багра понаша како се понаша,унапред изгубљен бој.Значи мајмун отворио фирму,лизаљем са властодршцима и осталима,и ти ћеш да се судиш са њима,а да не причамо колико данас људи имају пара да воде спорове...ма иди.....
(06-30-2010, 10:44 PM)дај гол link Wrote: хехехех,судиш се са неким ко је одобрио да се багра понаша како се понаша,унапред изгубљен бој.Значи мајмун отворио фирму,лизаљем са властодршцима и осталима,и ти ћеш да се судиш са њима,а да не причамо колико данас људи имају пара да воде спорове...ма иди.....
Ја нећу, јер нисам у тој ситуацији, али бих потписао тај уговор, И ДА, СУДИО БИХ СЕ, јер као што рекох та одредба је НЕПОСТОЈЕЋА, таман 500 пута била написана у уговору.
Најлакше је предати се у старту.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|