Threads: 0
Судија јесте Шпанац, мада сам ја по имену помислио да је Рус или тако неки источно-европљанин у питању. Иначе мени се његов критеријум уопште није свидео. Тј,ђ. свака част на доследности, јер је било како нама тако и њима, али опет престрого је судио. Не кажем да треба да дозволи крљање, али не треба ни балет од фудбала да прави.
Што се нас тиче, битно је да не падамо у еуфорију, јер реално ово уопште није игра за одушевљавање, уосталом то је и Антић рекао после меча. Имаш предност, играча више, а они се шетају по нашој половини као на корзоу. При том нико од наших не игра пресинг на њиховој половини. Једноставно могли смо раније да преломимо меч после њиховог промашеног пенала, али џаба кад имамо менталитет мале екипе, иако по играчком квалитету никако ту не спадамо.
Што се пенала тиче, ја речи немам. Који је курац нашим играчима? И то ко за баксуз све - Дудић, Луковић, Видић.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 3
Данас, игра онако...ал добро, победили смо.То је најважније. Опустили смо се доста после гола, и имам осећај да играчима више није било важно да ли ће дати још један гол, већ само да одрже резултат. Јовановић јете дао гол, и Стојковић јесте добро бранио,али да није било Видића да одвуче лопту од гола пар пута... :-\
И јесте Видић подигао руке у игри...ал добро...тај део ћу да игноришем јер га обожавам ;D
Све у свему, добро се завршило и ништа не може да ми упропасти расположење данас...то је важно
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Threads: 61
Прво полувреме коректно одиграно. Друго полувреме до пенала, катастрофа, срећом па је Стојковић одбранио иначе би нам се поновила Аргентина. На крају, могли смо и раније да решимо утакмицу, овако смо стрепели до 95-ог минута. Све у свему, побеђен је велики противник, нема места еуфорији треба победити Аустралију.
Threads: 83
Кад смо већ код критеријума суђења за који се слажем да је био неочекиван, Клосе је требао да добије други жути 7-8 минута пре него је добио овај... Све судије су до сада углавном давале картоне када играч после свираног офсајда "ћушне" лопту у гол... Клосеу је судија прогледао кроз прсте, па мислим да после овог фаула једноставно није могао да му опрости...
А што се тиче игре, дефинитивно су се усрали од могућности победе над великом репрезентацијом Немачке... И могли смо и да изгубимо, али немојмо да заборавимо Ланетову стативу, Жигину пречку и још пар контри које су засрали ноншалантним завршним пасовима... Тако да смо могли и убедљивије да победимо...
Оно што приметих код Ланетове стативе... И он се намештао на леву ногу, а десном из прве је могао да бира угао... Красић је у првој утакмици показао да му је лева нога оперисана, па сходно овим двема ситуацијама закључујем да многи наши играчи нажалост нису завршили основну фудбалску школу... Без обзира да ли си дешњак или левоног, мораш слабију ногу да доведеш/дотренираш бар до 80% могућности јаче ноге... То је основно и то се учи још у школама фудбала...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Сети се утакмице са румунима и Ланетових голова. Ту се није знало којом ногом је боље шутирао.
(06-18-2010, 07:20 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:Сети се утакмице са румунима и Ланетових голова. Ту се није знало којом ногом је боље шутирао.
Тада је Србија гузила Румуне на свим пољима,а ово је ипак Светско првенство,притисак је далеко већи,а самим тим и страх од промашаја...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 20
06-18-2010, 08:49 PM
(This post was last modified: 06-18-2010, 08:51 PM by Woodoo.)
Због ововга можемо да постанемо препознатљиви на првенству. Ако Видић направи овакву грешку није ни чудо што се то десило Кузмановићу. Ја чак и против Амера нећу моћи да се опустим после сваког центаршута који буде ишао у наш шеснаестерац.
Threads: 61
(06-18-2010, 08:49 PM)Woodoo link Wrote:Ја чак и против Амера нећу моћи да се опустим после сваког центаршута који буде ишао у наш шеснаестерац. Ти си већ одредио с' ким играмо после група 
Ајд' нек' буде тако
Threads: 20
06-18-2010, 09:24 PM
(This post was last modified: 06-18-2010, 09:26 PM by Woodoo.)
Амери, Аустралија, мени то исто. Лудо првенство, до задњег се неће знати са ким ћемо да играмо ако прођемо групу. Али што ти кажеш, нека буде како сам написао.
п.с. наши буквално схватили пословицу да једна ласта не чини пролеће, тј. првенство. ;D
И да додам, нашао сам негде податак да је шпански судија прошле сезоне дао 11 црвених картона на 17 утакмица колико је судио у њиховом првенству. Човек остао доследан и данас.
|