06-13-2010, 08:14 PM
Коди,Мислим да је Луковић добио број 13 ;D
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010
|
06-13-2010, 08:14 PM
Коди,Мислим да је Луковић добио број 13 ;D
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
06-14-2010, 12:49 PM
Данас сам уплатио да Португалија постаје шампион, квота 30... по мени одлична репрезентација, а веома потцењена!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
06-14-2010, 07:20 PM
Нема шта, трагично одигран меч! Мислим да смо до данас ми поред Грка убедљиво приказали како ова игра НЕ треба да се игра! Што неко рече споро, то јесте истина. Красић, гледам га дечко крене да дрибла црнца неког и покушава да га претрчи, а овај 5 пута бржи и јачи од њега. Заиста не знам као ће у Италији играти. А Антић кад је заменио Жигића дошло ми у телевизор да уђем! Еееј, ти губиш, имаш играча мање, мораш да играш бунарење, а он избаци највишег играча на турниру :o Немци ко Немци, стандардно, одували Аустралијанце! Надам се да можемо да их добијемо, или бар нешто нерешено, па онда само да стрепимо и да по ко зна који пут у историји стрепимо за пролазак даље!
06-15-2010, 10:51 AM
Најсмешнији ми је плаћени новинар Блица који је написао да нам је Жигић био најбољи играч, кога он то мисли да прави будалом :o Луковић је добро играо све до црвеног картона, а Видић је убедљиво највећа рупа био.. да су нападачи гане били мало прецизнији примили би 2-3 гола.. Видић не игра као у Манчестеру, не пева химну, каже можда му је ово задњи мондијал, не знам који му је курац.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
20 година нисмо добили озбиљну репрезентацију, из светског врха. Никако не разумем шта се дешава у главама играча. Кад се само сетим игре против Француске. Уместо да их згазимо задовољавамо се ремијем. Прво сам мислио тренер, али на клупи Гане је био Србин, а они нису играли као типична српска екипа. Играли смо као да играмо против светских првака па морамо да се чувамо. Није срамота што је Рајевац надмудрио Антића, али су срамота оне измене. Сигуран сам да би и Мрђа и Лазовић боље одиграли од Пантелића. Вади Жигића из игре а он је играч који је увек претња, чак и кад игра лоше. А тек Кузмановић, није ми јасно како један професионалац може себи да дозболи да направи онакву глупост 5 мин пре краја утакмице. Шта ме брига што није хтео и што признаје да је направио срање. Неће бити проблем ако изгубе од Немаца, али ако изгубе као против Гане боље да се одмах врате, много су опасни по опште здравствено стање нације.
06-15-2010, 04:43 PM
Диго ми се притисак ;D
06-15-2010, 04:54 PM
После одгледаног овог почетка шампионата општи је утисак да се даје мало голова и да се доста утакмица завршава нерешеним резултатом. У таквом односу игре, она Кузеова рука је капитал који Гани једноставно нисмо смели да дозволимо. Јасно је ко дан да је победа овде велика ко кућа. Ја ипак верујем да можемо да вратимо ону игру из квалификација, са којом би све било лакше. Имамо одлична крила, заиста сјајне бекове, опасни смо у скоку у нападу и те ствари би морали да искористимо. Такође сам мишљења да ћемо против Шваба одиграти најбољу утакмицу коју је ова репрезентација одиграла у последње време. Е сад постоји она чувена ''Немци су Немци'' и питање је да ли је то довољно за победу, а све сем победе нам не игра. Још сам мишљења да ни Аустралија није рекла све што има на овом шампионату. Е сад да ли ће конце помрсити Гани или нама видећемо. Све у свему, има још две утакмице, кад ћемо да играмо ако нећемо сад?
06-15-2010, 06:33 PM
(06-15-2010, 04:54 PM)Пијанац link Wrote:После одгледаног овог почетка шампионата општи је утисак да се даје мало голова и да се доста утакмица завршава нерешеним резултатом. Eм мало датих, ем је половина дата из невероватних грешака, што голмана што играча! Ал Новозеланђани су ме одушевили данас, момци играју, иако их је више од половина у полу професионалним клубовима, играју како умеју, боре се, не предају се ... и у 93. минуту га избунарише дубоким лоптама ...
06-15-2010, 07:59 PM
(06-15-2010, 10:51 AM)KizaLion link Wrote:Најсмешнији ми је плаћени новинар Блица који је написао да нам је Жигић био најбољи играч, кога он то мисли да прави будалом :o Луковић је добро играо све до црвеног картона, а Видић је убедљиво највећа рупа био.. да су нападачи гане били мало прецизнији примили би 2-3 гола.. Видић не игра као у Манчестеру, не пева химну, каже можда му је ово задњи мондијал, не знам који му је курац.не слажем се са овим нипошто...Одбрана нам је једино што је ваљало у утакмици против гане,ја сам сигуран да није било оне руке Кузмановића и пенала да нам не би дали гол да се играло још 3 дана чак и са играчем мање.Дакле одбрана је одрадила свој део посла одлично,заказао је везни ред а онда нормално и напад.Красић никад гори,Јовановић слаб али се бар трудио,Станковић неприметан... |
« Next Oldest | Next Newest »
|