Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сличице ПАНИНИ
Још 200. ;D Јбга не купујем сваки дан кесице. :Д
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Meни је остало 11 сличица, и проблем је у томе што пола од тих сличица које фале су грбови репрезентација, наравно клинци су код мене врло безобразни тако да углавном уцењују и хоће по неколико сличица за 1 грб, тако да ми се највише исплати да наручим сличице
[Image: 8r-jedans.gif]

[Image: 154iyjt.jpg]
Reply
а полако скупићеш,немој наручујеш није то то  Smile
и мени фали још 70 па полако нигде не журимо  Wink
Reply
(06-06-2010, 01:51 AM)Благоје Јовов link Wrote:Meни је остало 11 сличица, и проблем је у томе што пола од тих сличица које фале су грбови репрезентација, наравно клинци су код мене врло безобразни тако да углавном уцењују и хоће по неколико сличица за 1 грб, тако да ми се највише исплати да наручим сличице

Који ти грбови фале? Имам и ја 50-так дупликата.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
грбови:Португал,Данска,Енглеска,Аргентина,Мексико

групне слике:Парагвај,Словенија

Играчи:5,53.338,381

Reply
(06-06-2010, 11:54 AM)Благоје Јовов link Wrote:Играчи:5,53.338,381

:o Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Коди, помози чо'еку ... леба ти !  ;D
Reply
не разумем  зашто мене спомињеш..  не скупљам сличице, :-\
иначе ако мислиш на бројеве 53 и 338 и како наћи слике играча путем бројева..
Ево, прво за 53, да би дошао до те сличице одгледај  филмове о Хербију, ту ће ти се указати где да нађеш
http://img.allposters.com/6/LRG/11/1164/IE3U000Z.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Herbie

Иначе јасно је да недостатак сличица уопште са тим бројем крив толе и  гробарска управа која сарађује са сатанистичким масонима и Тул друштвом нациста следбеника Хитлера чији је аитомобил Буба VW био њихов спонзор раније,  vw = 666 ( v v v ( vvv uuu www- svi imaju u jevrejskom alfabetu vrednost sestice)

за добитак броја 338 предстоји тежи задатак, потребно је да одеш на врх зграде Славије и скинеш рекламу Зекстре која је  скривени симбол 33 степена масонске ложе, преломиш је на два дела, окренеш две тројке  једна ка другој, и спојиш их у осмицу! тако ћеш добити 338 енергију која ће ти донети срећу у потрази за 338 сличицом.
Овај кројач зекстра у свом логоу( који манипилише свешћу људи у овом граду) има и скривене спиралне шестице.  

Све у свему, ми видимо да су масони из ЈСД Паптизан  одговорни одговорни за несташицу потребних сличица, тако да ви ште се скупљате тамо на теразијама , боље било да одете неколико метара преко пута до савеза и прочистите га од Тулетове лоповске мафије... и нађете отете сличице.

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
:o :Smile
Reply
(06-06-2010, 08:50 PM)Коди link Wrote:не разумем  зашто мене спомињеш..  не скупљам сличице, :-\
иначе ако мислиш на бројеве 53 и 338 и како наћи слике играча путем бројева..
Ево, прво за 53, да би дошао до те сличице одгледај  филмове о Хербију, ту ће ти се указати где да нађеш
http://img.allposters.com/6/LRG/11/1164/IE3U000Z.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Herbie

Иначе јасно је да недостатак сличица уопште са тим бројем крив толе и  гробарска управа која сарађује са сатанистичким масонима и Тул друштвом нациста следбеника Хитлера чији је аитомобил Буба VW био њихов спонзор раније,  vw = 666 ( v v v ( vvv uuu www- svi imaju u jevrejskom alfabetu vrednost sestice)

за добитак броја 338 предстоји тежи задатак, потребно је да одеш на врх зграде Славије и скинеш рекламу Зекстре која је  скривени симбол 33 степена масонске ложе, преломиш је на два дела, окренеш две тројке  једна ка другој, и спојиш их у осмицу! тако ћеш добити 338 енергију која ће ти донети срећу у потрази за 338 сличицом.
Овај кројач зекстра у свом логоу( који манипилише свешћу људи у овом граду) има и скривене спиралне шестице.  

Све у свему, ми видимо да су масони из ЈСД Паптизан  одговорни одговорни за несташицу потребних сличица, тако да ви ште се скупљате тамо на теразијама , боље било да одете неколико метара преко пута до савеза и прочистите га од Тулетове лоповске мафије... и нађете отете сличице.
Браво, оставио си ме без текста

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)