Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Мислим да заиста не би требало више да пишемо о њима! Јебеш ти ту групу која целу кореографију посвети Звезди, пароле нама као педерима а коју ти спустиш једном једином паролом! Посветимо се нечему другом. Има гомила ствари које су ту, које ми морамо да искоренимо са своје трибине! А њима не би требало посветити ни једну једину паролу више! Још једном су показали колико су развијени и колико су иза нас! Мој предлог је да их следећи дерби искулирамо скроз! Нема смисла више препуцавати се са полусветом.
Reply
Завршили смо са гробарима, замоли бих надлежне да побришу последње постове!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
занима ме, може и на пп. што се тиче шала анти гробари. видео сам на неким сликама. гробари говоре да је то копија њихове групе анти роми, па ако може неко да ми напише шта је пре настало и да ли је тај шал можда само дело појединца.
Reply
Ти шалови су поклон навијача Спартака из Москве,мислим да су их донели пред неки дерби...
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Поздрав свима, ево да се и ја упишем на овом форуму  Smile

Одбојка ОЛИ - ПАО, Миљковић  ;D

Зашто не убаците јутјуб код, да може директно да се гледа на форуму?
Reply
http://www.foxtv.rs/media/galleryPopup.j...n=1&type=0
Reply

Smile
Reply
Петогодишњи дечак пита свог оца за вечером: "Тата, шта је то политика?".
Отац му стрпљиво даде одговор: "Сине, да ти објасним - ја сам хранитељ породице, па рецимо да сам ја власт. Твоја мајка се стара о новцу, па ето - она је влада. Ми се бринемо о твојим потребама, па ћеш ти бити народ. Беби - ситерка је рецимо радничка класа, а твој мали брат је наша будућност. Сада лепо размисли о свему томе и схватићеш шта је политика".

Тако је дечак отишао на спавање, све размишљајући о ономе што му је отац рекао. Негде у сред ноћи - пробудио га је плач млађег брата. Устаје дечак да провери шта се дешава и установи да се млађи брат укакио у пелене. Дечак долази до собе својих родитеља и види да мајка чврсто спава. Не желећи да је буди, долази до беби ситеркине собе, али наилази на закључана врата. Провиривши кроз кључаоницу, затиче оца са беби ситерком у кревету. Потом одустаје и враћа се у кревет да спава.

Сутрадан дечак рече оцу:
-Тата, схватио сам шта је политика!
-Одлично сине! Кажи ми сад лепо својим речима шта си закључио?
-Па ево... Рецимо, док власт јебе радничку класу, влада чврсто спава, народ се игнорише, а будућност нам је у говнима...
Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
http://www.mondo.rs/s169900/Muzika/JK_u_..._pare.html

Сачувај Боже и саклони
Reply
Skrimo ти баш немаш филинг
;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)