Threads: 61
Прва следећа утакмица на којој ћемо моћи да бодримо вољени клуб, прва шанса за трофеј ове сезоне, среда 20:30 на јна, Звезда-Војводина.
Најава
Делије Кафе на ЈТ
http://www.youtube.com/user/delijecaffe
Threads: 61
Данас лепа увертира пред финале Купа, од сада све своје мисли и своје снаге окрећемо ка тој утакмици. Попунимо оно говно од стадиона. Делије, купујте карте и за остале трибине, коп мора да буде много веће него што је Северна трибина!
Threads: 0
Јутрос сам купио карту и за куп и за Дерби,а оно што ме је обрадовало јесте призор који сам видео још из аутобуса:20-ак Делија стоји у реду на благајни,иако је остало још доста времена ;D Карата за Куп има врло мало,за дерби још мање,после моје је остало још 30-ак(све укупно не више од 1 500-2 000.Једино ми није јасно зашто траже личну при куповини карте за Куп,а за дерби не... ???
И још нешто,цимајте људе који нису толико редовни да се појаве у среду и у суботу!Ја колико се сећам,постоји рупа у огради између северне и западне трибине лавора,па може опуштено да се прође.Ако неко не нађе карту за Север,нек узме за запад или исток и нек приђе Северу!Знам да се већ доста апелује на ово,али многи нису свесни да нећемо моћи сви да станемо на трибину.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 38
(05-03-2010, 11:46 AM)Тони92 link Wrote:Једино ми није јасно зашто траже личну при куповини карте за Куп,а за дерби не... ???
Вероватно зато што је организатор прве утакмице ФСС, а друге ФК Партизан, те ова прво наведена организација жели свима да стави до знања да опет покушава да изиграва озбиљност.
(05-03-2010, 11:46 AM)Тони92 link Wrote:И још нешто,цимајте људе који нису толико редовни да се појаве у среду и у суботу!Ја колико се сећам,постоји рупа у огради између северне и западне трибине лавора,па може опуштено да се прође.
На ЈНА постоји ограђени део Севера ка Западу, такозвани кавез, и рупа служи искључиво да се кроз њу прође из главног у тај део трибине. Нема никакве рупе на огради која дели Север са Западом.
Постоје капије на ЈНА на врху трибине и између севера и истока, као и између севера (кавеза) и запада. Сваки дерби се цимају пандури да их отворе и прелазе људи на север.
Брда далека и лепа
(05-03-2010, 11:46 AM)Тони92 link Wrote:И још нешто,цимајте људе који нису толико редовни да се појаве у среду и у суботу!Ја колико се сећам,постоји рупа у огради између северне и западне трибине лавора,па може опуштено да се прође.
На ЈНА постоји ограђени део Севера ка Западу, такозвани кавез, и рупа служи искључиво да се кроз њу прође из главног у тај део трибине. Нема никакве рупе на огради која дели Север са Западом.
[/quote]
Вероватно сам ја помешао...добро,поента је иста,сви који не буду могли да се сместе на северну,нека уђу на западну трибину и приближе се Копу што више.
[/quote] (05-03-2010, 12:20 PM)Морепловац link Wrote:Постоје капије на ЈНА на врху трибине и између севера и истока, као и између севера (кавеза) и запада. Сваки дерби се цимају пандури да их отворе и прелазе људи на север.
Нисам на то мислио,то је на врху трибине,мени се учинило да сам видео (на два прошла дербија) да фали пар шипки на огради између западне и северне трибине,па сам мислио да кроз ту рупу може да се прође,ал изгледа да је то веза између кавеза и Севера,као што рече Пијанац.
05-03-2010, 12:49 PM
(This post was last modified: 05-03-2010, 10:48 PM by rodjen_losh1.)
A да ми дођемо голи и боси и ошишани на 0 да неко случајно неби унео нешто што су навели да није дозвољено...И да не заборавим,ко је планирао да унесе сто или столицу нек заборави на ту идеју....Ово је смешно и жалосно.... >
ДОКЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ФУДБАЛСКИ САВЕЗЕ ТИ СИ БРУКА ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/move]
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Сви понесите шалове, речено је да ће бити око 25 степени, да се не смрзнемо случајно. А ја ћу изгледа морати да стрепим да ли ће ме пустити, јер редовно кад интервентна прође поред мене у крају, легитимишу ме, тако да момци, који имају сличан проблем, нек набаце осмех на лице, да случајно не изгледају намрштено, да не би смо гледали куп из неке станице. Е зајебаше ме, таман сам мислио да понесем овај мој арсенал из куће и да пробам да некако угурам тенк на трибину. Шта знам, можда фирмаши унесу ракетне минобацаче, па ето, да имам да им одговорим на прозивку. Помислих да ћу моћи да препродам који килограм опијата, лекова и сличних психоактивних средстава, ал сјебали ме.
Е мој ФСС, туга, јад и беда.
Искључите ТВ, укључите мозак
(05-03-2010, 01:17 PM)Мобилисан link Wrote:Сви понесите шалове, речено је да ће бити око 25 степени, да се не смрзнемо случајно. А ја ћу изгледа морати да стрепим да ли ће ме пустити, јер редовно кад интервентна прође поред мене у крају, легитимишу ме, тако да момци, који имају сличан проблем, нек набаце осмех на лице, да случајно не изгледају намрштено, да не би смо гледали куп из неке станице. Е зајебаше ме, таман сам мислио да понесем овај мој арсенал из куће и да пробам да некако угурам тенк на трибину. Шта знам, можда фирмаши унесу ракетне минобацаче, па ето, да имам да им одговорим на прозивку. Помислих да ћу моћи да препродам који килограм опијата, лекова и сличних психоактивних средстава, ал сјебали ме.
Е мој ФСС, туга, јад и беда. ;D ;D ;D
Мене брине то што још нисам извадио личну...у марту сам напунио 18...ваљда су само приче у празно да неће моћи да се уђе без ње :
Threads: 15
(05-03-2010, 01:20 PM)Тони92 link Wrote:Мене брине то што још нисам извадио личну...у марту сам напунио 18...ваљда су само приче у празно да неће моћи да се уђе без ње :
Нема шансе, матори, ви средњошколци сте најсумњивији. Још ако будеш без шала ... ;D
|