Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРАВДА ЗА УРОША!!!
Не верујем шта се дешава?  :o

Најебем се мајке свима који имају везе са овом пресудом, пизде једне поткупљене!!!!!!!!!!!!!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Исти судија иста пресуда.Он није лопов ни убица па да лежи 10г.
Reply
А који ђаво су је враћали, да би једноте исто потврђивали?
Ако им је виши суд рекао да 10 година затвора није права мера санкције, зашто онда доводе целу ствар у пат позицију?
Мени до бола чудно, што исти судија суди... која је поента?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Као да не знаш која је поента... суде му како они хоће а не како треба... нови докази - пресуда иста. Мислим шта рећи... страшно.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/187174/...stio-zivot

па не могу да вјерујем још није задовољан пресудом као Урош му је уништио живот смеће једно како може само,он је тај који је уништио један млади живот,то што је он лудак од малих ногу нема везе а сад наш брат испашта за све,мисле да ће нас уништити овако а у овим тренутцима морамо бити још јачи...
Reply
"Могао сам, али нисам,да извадим пиштољ и пуцам и спасем себе"-Зар он није извадио пиштољ.Добро,знам да није пуцао,али колико се сећам постоји слика где он држи пиштољ. Да није извадио тај пиштољ,вероватно до овога не би ни дошло.

И разумем да је човек прошао кроз све ово,али баш да му је Урош уништио живот...Мислим да претерује. Оног трена када је постао полицајац,требао је да зна да тај посао носи овакве ризике. Иако му је можда ово на неки начин уништило живот-Нека бар призна да је и он уништио живот Урошу.Разлика је само што он идаље ништи живот овом момку.

Неки ипак мисле да је ово све уреду,зато што је ред да једном буде правде-aли где је овде правда?Урош је добио истог судију и исту пресуду. Такође, "Он подсећа да  je у суду рекао „да колико је он жртва,толико је и Мишић, кога су неки људи наговорили да га нападне“.
Па ако то је истина, зашто онда и они не одговарају? Не само да цела ситуација није вредна ове казне и свега овога,већ у свему овоме нема ни П од Правде!!!

ПРАВДА ЗА УРОША!!!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
Јесте да ће опет уложити жалбу и опет све од почетка али какав нам је суд сви знамо,процеси трају годинама и тако ће терати докле хоће а наш Урош ће да буде у затвору као да је убица...А исти тај Трајковић је на слици на Карабурми на трибинама међу ОФК-иним навијачима после свега тога...А овамо наводно је претрпео штошта и уништен му живот...Хтео да му угура бакљу у уста а на лицу нема никаквих трагова а та бакља развија топлоту од 1300 степени...Кога он лаже а то су доказали и стручњаци за пиротехнику..О мењањима исказа да се не прича!!!!!!Веће повреде је дожио од шиљака кад је прескакао ограду....Вехабијама 8 а Урошу 10 година...
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
Шта бре није пуцао? Јок ја сам...
Reply
(04-28-2010, 08:24 PM)Гојко link Wrote: Шта бре није пуцао? Јок ја сам...

Нзм...Стварно, нисам била ту...али још горе ако је слагао и у вези тога.
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
Reply
Пресуда која је потврђена данас је персонификација власти која и тужи и пресуђује. Није данас потврђена пресуда само Урошу, већ и сваком Србину који мисли другачије од диктаторског режима. Поштоваћу савет администрације и нећу коментарисати на начин који ова власт и ово ''правосуђе'' једино заслужују.

Правда за Уроша !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)