Threads: 83
Ја сам први који вас опомиње када се преносе вести са у92, али овоме нисам могао да одолим:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=422116

;D
Мислим, није лепо смејати се туђој муци, ал играча Телеоптика да отму због кеша, па то је смејурија... Они ко да не знају више како и са колико мере да измишљају како би себе довели у први план...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 84
Quote: Prema Brežančićevoj izjavi, napadači su ga vezali, pokušali da ga dave šalovima i pretili da će mu peglom naneti opekotine po telu.
Па ако су га везали, како је побегао?!
Threads: 8
;D
Threads: 84
Не бих да гушим тему са глупостима, али ово сам морао да поставим. Иначе ово је популарна менаџер игра на интернету хеттрик, и управо један детаљ се догодио док сам играо са омладинцима утакмицу, а иначе примио сам гол. Коментар гласи овако:
Хо, хо, хо, какав шут! Ismael Balaguer Callejón у стилу популарног Ђоке "Бомбе" са 32 метра шаље праву бомбу у гол. Лопта је прохујала поред голманових ушију и замало поцепала мрежу.1 - 2!
;D
Threads: 0
јако стара песмица

а можда и Џаја пева, тако сам бар прочитао негде
Пошто не знам где да напишем ово што ме тишти већ дуже време, написаћу овде, мада, није за сваштару ал добро, ако админи мисле да није паметно нек бришу онда.
Дакле, већ дуже време читајућу вести по спорталу, спортске нет и различите навијачке форуме, запало ми је за око једна велика глупост оних који се изјашњавају као Делије Пискарање на тему о фрањевцима, пискарање по навијачким форумима и прозивање на истим ме ужасава. Знам да има људи и са делије.нет и са делијекафе који међу првима поставе неки глупи коментар на тему о вестима који се не тичу Звезде. Људи маните се ћорава посла што би рекао наш народ, нама не треба неко ко изиграва навијача на интернету, који стадион никад није видео, сем на сликама. Показујете свој комплекс и своју немоћ, а потписујете се као Делије! Дођите на утакмицу и покажите своју љубав према клубу, покажите колики сте делија, а не да разваљујете столицу испред рачунара просипајући бисере и невиђене глупости.
Интернет свађа је иста као и олимпијада за ретардиране, чак и ако победиш и даље си ретардиран!
Искључите ТВ, укључите мозак
ради - не ради?!

који цареви мали! ;D
Threads: 9
04-10-2010, 12:53 AM
(This post was last modified: 04-10-2010, 12:57 AM by Darko.)
Кућа посо посо кућа посо кућа посо кућа посо кућа кућа, ето шта знам ништа не знам ;D
послушајте овог генијалаца и фирма је нажалост пропала са овако образованим директором.