Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Quote:Београд 6.10.2010

Власници паса, мачака и егзотичних животиња у Београду ће за држање кућних љубимаца од јуна плаћати годишњу таксу од 500 динара.

"Одлука о увођењу такси за кућне љубимце није нова, усвојена је још 2002. године, али се није примењивала јер нисмо имали прецизне податке о власничким животињама. Сада ћемо користити базу података Министарства пољопривреде, на основу које у Београду има регистрованих око 80.000 паса и између 7.000 и 8.000 мачака", објашњава Владимир Терзин, помоћник секретара за стамбене и комуналне послове.
Хрчци, гмизавци или папагаји за сада остају ван евиденције, а њихови власници без обавезе плаћања градске таксе.

Сунце ти пољубим ови гуле кожу како и где стигну.Ал је најебо онај ко има акваријумске рибице  ;D
Још мало па има да наплаћују и порез на потрошњу кисеоника + пдв
Могу прво да нам свима са уснама региструју питоне у гаћама па да платимо таксу  Wink
Reply
Још један добар потез нашег клуба !

http://www.crvenazvezdafk.com/src/zvezda...ontent.htm
Jeдна је Србија!
Reply
Шта значе они зелено жути шалови на Олд Трафорду вечерас?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Мислим да се то односи на њихову борбу против Глејзерових.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
(04-07-2010, 09:48 PM)KizaLion link Wrote: Шта значе они зелено жути шалови на Олд Трафорду вечерас?

Тачно је то што каже мобилисан, боре се да отерају Глејзера зато што овај не да кинту,криза га ошамутила.... Smile а шалови  златно-зелене боје представљају боје клуба Њутон Хита из којег је 1902. год. настао Манчестер Јундајтед  Wink
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
(04-07-2010, 05:04 PM)Рођак са Севера link Wrote:
Quote:Београд 6.10.2010

Власници паса, мачака и егзотичних животиња у Београду ће за држање кућних љубимаца од јуна плаћати годишњу таксу од 500 динара.

"Одлука о увођењу такси за кућне љубимце није нова, усвојена је још 2002. године, али се није примењивала јер нисмо имали прецизне податке о власничким животињама. Сада ћемо користити базу података Министарства пољопривреде, на основу које у Београду има регистрованих око 80.000 паса и између 7.000 и 8.000 мачака", објашњава Владимир Терзин, помоћник секретара за стамбене и комуналне послове.
Хрчци, гмизавци или папагаји за сада остају ван евиденције, а њихови власници без обавезе плаћања градске таксе.

Сунце ти пољубим ови гуле кожу како и где стигну.Ал је најебо онај ко има акваријумске рибице  ;D
Још мало па има да наплаћују и порез на потрошњу кисеоника + пдв
Могу прво да нам свима са уснама региструју питоне у гаћама па да платимо таксу  Wink

Код нас је за држање паса 50 КМ илити 25 еура... С тим што мислим да сам само једном платио!
Reply
Ово за мачке и псе, иде све у духу ЕУ.
Јер у Енглеској рецимо имате различите цене мачака и паса, у зависности да ли су регистровани или не... не знам сада тачно цифру, али знам да је будалаштина своје врсте држати кућног љубимца у стану или кући, у Енглеској. А да ли је тако и у осталим земљама ЕУ, треба питати гастосе.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
поента је следећа има разних пензионера који воле животиње и онда удоме по пар комада паса или мачака небитно,са улице,хране их,припитоме и учине једно велико добро граду и друштву. И сад ће њих власт да награди тако што ће за свако добро морати да плате надокнаду за то што су помогли свима.
Ја имам псе,дао бих за њих много веће паре али за ово чисто сумњам да ћу дати из ината,јер је чисто измишљавање глупости ради пуњења рупа у буџету или џепу некога.Нећу да прогутам то,нећу да постанем дебилни американац коме наплаћују таксу и за ваздух који дише а он ће то гутати и питати јел има још нешто.
И шта ако се деси да сви ти пре свега пензионери који немају да плате рецимо 1000-2000 јер имају плату по 10 000 једва,реше да своје псе врате на улицу....даље шта се добија тиме што ће неко платити таксу,хоће власници паса моћи онда да своје псе возе у јавном превозу,хоће моћи да имају неку привилегију или шта ће се дешавати,наравно да неће.

иначе је ово све на мала врата уведено без икакве јавне расправе,а обелодањено је тек пошто је све донето и пошто се све завршило.Ово је ако се не варам донето на скупштини града у јануару,а сад јавна расправа почиње у априлу,толико о томе.Јебо им мој пас матер.
Reply
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/O...ke.sr.html

Мислим да би требало да скренем тему, јер ово што је "хуманитарац" урадила је ужасно, срамно и слика данашње Србије.

Још једном се показало у каквој земљи живимо и да више ником не можемо да верујемо. Искрено, могу да кажем, био сам уверен да је она једна од ретких коме у овој нашој Србији може да се верује и да стварно показује како познати треба да раде са делом новца који поседују, са својим именом и презименом, али... Зарађивати на туђој несрећи, варати грађане и то константно, путем медија, различитим акцијама, а притом то чинити са тако осетљивом темом није равно ни најгорем ђубрету које постоји. Даће Бог да се откријe још људи па да се не ради о проневери већ о организованом криминалу, па ће онда лепо, КУРВА да иструне у затвору!
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
Значи страшно...мајко мила па шта нас још неће снаћи...?!?

П.С. Не знам да ли је неко од вас гледао скупштину пре 2-3 дана. Био је динкић, и просто нисам могао да верујем шта чујем...знам да је стока али баш оволика не. Наиме неки посланик Нове Србије га је питао како га није срамота да толико уништи државу, да људи на Бадњи Дан морају да чекају у редовима за пишљивих 1700 динара од акција! Вече кад људи треба да су кући са својим породицама проводе у поштама јер немају пара ни хлеб да купе! Његов одговор на то је био ''За то нисам ја крив, то је све на добровољној бази''. Немам речи, јавно је признао како му пуца ку*ац за Србију и за њен народ!
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)