Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Укуси су различити, мени рецимо идеја није лоша, али сам рад ми је некако баналан, дечији, то мора много боље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
и идеја је дечја, да модификујемо грб супермена...
пуно би било боље укомпоновати то (стилизовано слово Д )са неки старим српским грбом  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(04-03-2010, 09:27 AM)ЦЗБГ link Wrote: и идеја је дечја, да модификујемо грб супермена...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Није идеја дечија, добра је, али та идеја је већ претворена у дело код навијача Салернитане

[Image: 588fq.jpg]
Reply
а можда дизнијеве јунаке да означавамо нашим грбовима? :o
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Не разумем шта је сад ту нешто лоше, не кажем да ми сад требамо да имамо дизнијеве јунаке, али до скоро смо имали разне ликове на заставама на две мотке, па чак и на барјак у је био Marvin the Martian. Била је застава на две мотке са оним духом из цртаћа и разне друге.
А сад кад неко помисли да уради позадину са мотивом из неког цртаћа то је онда глупост?
Reply
(04-03-2010, 11:34 AM)RedSpartans link Wrote: Не разумем шта је сад ту нешто лоше, не кажем да ми сад требамо да имамо дизнијеве јунаке, али до скоро смо имали разне ликове на заставама на две мотке, па чак и на барјак у је био Marvin the Martian. Била је застава на две мотке са оним духом из цртаћа и разне друге.
А сад кад неко помисли да уради позадину са мотивом из неког цртаћа то је онда глупост?
Сећам се добро шта је све било раније, сад је друга ситуација, превазишли смо те ствари. Сад је наша прича отишла на другу страну, оригиналност, традицонализам...
И да, мислим да је глупост урадити позадину из цртаћа на фазон ДС, овде има толико добрих идеја и толико добрих радова да не би требали мешати "бабе и жабе".
Reply
(04-03-2010, 11:25 AM)ЦЗБГ link Wrote: а можда дизнијеве јунаке да означавамо нашим грбовима? :o

Зависи у ком контексту, мени се свиђа онај марсовац који је проистекао из песме "...бодрићу те Звездо и на Марсу ако треба.."
Reply
Супермена сам намерно и урадио банално, нисам хтео исувише да се бавим детаљима, хтео сам само да покажем идеју... Мени искрено и није нешто, није баш испало како сам се надао али нема везе...
Сад, пошто је распуст имам мало више слободног времена, па сам урадио још један рад  Smile исто је дизајн за неки барјак, и искрено мислим да би лепо изгледало...

[Image: thumb_5747786a.jpg]

Дизајн је узет са мајице, и знам да су ови оквири око симбола у облику квадрата, али сам их мало издужио да би цео ред био квадратног облика... исто се нисам бавио детаљима, али битна је идеја...
И шта мислите?  Smile
Reply
Солидно. Само убаци ДС у грб.  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)