Threads: 24
Grb uopste nije mali, ne znam da li si video kako izlgeda na salu, ali da je mali, nije. e sad, ovaj vez nije bog zna sta skup jer svi rade takav pa je sablon. Kad bi menjali vez, a ja sam za tu varijantu, onda rastu u startu troskovi zbog izrade sablona, plus sto bi nam naplatili za sam vez dvostruko od onog sto smo placali. Iskreno, ja mislim da bi samo troskovi veza bili povecani za najmanje 100 dinara, bez preterivanja. Pre bih isao na to da se vez strava odradi i modifikuje, da bude originalan, nego da bude samo grb Zvezde, pa i da se vise plati. A duplo veci grb bi, bar meni, izgledao previse istaknut.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 1
pa grb opste nije mali a nije ni mnogo bitan za bar salove.
to je neko moje misljenje,o novim salovima
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
SVA TRI SALA SU ODLICNA,ALI ONAJ PRVI JE NAJBOLJI.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Kizo da li ima onih crveno zuti bar salovi interesuje se jedan moj ortak?
Threads: 2
Kizo,obavezno mi ostavi crveni i teget sal,skloni u stranu dva "komaTa" za tvog druga.Pozdrav
Threads: 3
E ovako, bacio sam reklamu ovde po Melburnu za Bar Salove. Posto sam ih okupio sve pred derbi. I izgleda da ce biti malo veca narudzbina. Pa ako neko od odgovornih moze da mi odgovori na sledeca pitanja.
Koliko su salovi? (formalno da znam)
Zna li se koliko iznosi postarina za Melburn? (po salu)
Ima li kakav popust na naprimer 10 salova? ;pljuga
Da li prvo pare saljem ili tek kad dobijem robu. Nadam se da meni verujete?
Pare bi slao preko agencije, tako da npr. posaljem na Kizino ime, oni te cimnu na telefon ti odes i pokupis pare. Ima dosta agencija po BG pa neverujem da bi bilo neko cimanje. A mislim da bi bilo vise prodanih salova ukoliko dobijem sal pa prosledim kupcu, i on mi da pare. Ja vam onda saljem sve odjednom. U slucaju da nije moguce, poslao bi ja pare iz svog dzepa (kad skupim) pa onda cekao vasu posiljku
P.S ako mislite na mail da se javite, za sve koji neznaju novi mail je cedo@ naravno delijeonline
Threads: 3
OK, ajde ti vidi na posto posto carina i postarina za npr 5. salova. Cisto da se znam, pa mi posalji p. poruku.
Kizo ima li jos salova da mi posaljes ,i kojih ima ???
...100 војника један фронт исти хоризонт раме уз раме и средњи прст за револт.....
БОЛ И РЕВОЛТ
Plavi su rasprodati, ima samo crvenih za sada i tek poneki beli.