Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(04-02-2010, 12:56 AM)Гале Делија link Wrote:Измешао си и то велико! Smile Бранислав Бане Трифуновић,рођени брат Сергеја је ЗВЕЗДАШ !!! А овај није био толико паметан као Бане,па је гробар !Шта ће човек није он крив ! Smile

Е па онда је то, зато сам помешао. Wink

Их  'де крив? ... Жао ми чо'ека  ;D

Reply
(04-01-2010, 11:55 PM)Никола Д/С link Wrote:[Image: Untitled-1.jpg]

Да ли сам ја нешто измешао, или се овај горе декларисао као циган, наш ...  ???

Ниси измешао! Овај лево на слици је некад био циганштура  ;D и док је играо за Беобанку највећи сан му је био да заигра за Звезду. А онда га је пут навео на другу страну...
Reply
управо сам прочитао на РТС да је један момак старости 17 год. избоден синоћ у тучи навијача звезде и партизана,и у критичном је стању, јел зна неко можда да ли је то наш другар или глодар ??? све у свему мислим да је жалосна ова вест,чемо ти ножеви воде...
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
(04-02-2010, 07:48 AM)ђорђе 735 link Wrote:јел зна неко можда да ли је то наш другар или глодар ???

како тебе није срамота макар на данашњи дан да тако формулишеш питање као избоден лик,боре се за живот дал је наш другар или глодар..не верујем.
Reply
(04-02-2010, 07:48 AM)ђорђе 735 link Wrote:управо сам прочитао на РТС да је један момак старости 17 год. избоден синоћ у тучи навијача звезде и партизана,и у критичном је стању, јел зна неко можда да ли је то наш другар или глодар ??? све у свему мислим да је жалосна ова вест,чемо ти ножеви воде...

Рођаче... ако су они користили ножеве, онда то НИСУ НАВИЈАЧИ!!!!! Већ пичке... БОДУ САМО ПИЧКЕ!
А што каже Скримо, коме је битно да ли је Звездаш избоден, или не. Битно је да се ради о младом човеку.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(04-02-2010, 07:59 AM)Skrimo link Wrote:[quote author=ђорђе 735 link=topic=2632.msg77370#msg77370 date=1270194532]
јел зна неко можда да ли је то наш другар или глодар ???

како тебе није срамота макар на данашњи дан да тако формулишеш питање као избоден лик,боре се за живот дал је наш другар или глодар..не верујем.
[/quot

хоћеш да бежимо од истине, за мене је то битно, и сада треба да се осуде ови напади било ко да их је урадио,ЧЕМУ ВОДЕ НОЖЕВИ.... паметује овде стално неко, за мене су они глодари, било који дан био, сети се само аце радовића,ко га је убио,како и колико је лежао за то,па после парола "ваша смрт, наша победа" па онда реци да нису, ако си ти неке ствари заборавио ја нисам и нећу... и немој овде да правимо гужву пошаљи ми пп. да расправимо
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
Немојте људи,велики петак је.Ајмо да се сконцентришемо на слање сутра смс и помогнемо нашој љубави.
Reply
само да одговорим.

Из таквог сроченог питања сам још само очекивао да напишеш ууу изгледа да је у питању глодар,добро је таман сам помислио да није неко наш.

Дечку од 17 година лекари се боре за живот,питање је дал ће успети или не,тако да тако формулисана питања још поготово што данас знамо који је дан су безобразна у најмању руку.
Проблем ножева и клинаца/људи који их користе нема везе са клупском или навијачком припадношћу и ако се буде посматрало на тај начин доћиће се до решења а ако се буде посматрало на начин да је битно дал је у питању глодар или наш онда ће се тај проблем само продубљивати.

Што се тиче конкретно гробара ја не мислим да их ти више не волиш од мене и мислим да смо сви свесни тих ствари,али не видим неку битну повезаност у овом тренутку тога са тим а поготово не видим ако је повређени дечко гробар да је он на било који начин утицао на неке ствари пре 10 година.
Reply
Rano ujutro u Cetinjskoj ulici u Beogradu teško je povređen mladić, najverovatnije u sukobu navijača, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć je u 03.22 časova dobila poziv, našla je mladića u hemoralgijskom šoku usled krvarenja i on je bez svesti prebačen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra a potom u Klinički centar Srbije.

Mladić je životno ugrožen, izjavio je portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović. Mladiću je nožem probodeno srce i u teškom je stanju, a sada se nalazi na odeljenju intenzivne nege kardiohirurške klinike, rekao je Jovanović.

mondo.rs

Čitam i ne verujem.. zar je jedan život vredan da se ugasi zbog navijačkog rivalstva? Ista smo govna kao pre 2 godine. Ništa se nije promenilo. Mislio sam da je ubistvo Lonca promenilo nešto, navijačku svest.. ali pogrešio sam.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Тема посвећена кукавичким убиствима хладним и ватреним оружијем на нашем сајту се зове КУД ПЛОВИ ОВАЈ БРОД, налази се ОВДЕ
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)