Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
А шта је ту Дејо лоше рекао,по мени је управу све што је рекао.Наравно да није било Џаје и Цвелета и осталих да доведу Ипак су играчи онако добре играче неби ни било оног успеха.Ипак су играчи освојили Куп ШАМПИОНА
Reply
Администрација: Вређање чланова форума није дозвољено и неће се толерисати.
Reply
A шта није лоше што је рекао? Прво тачно је да Цвеле и Џаја нису једини заслужни, али он иде у другу крајност, па говори како је покојни Миша Слијепчевић најзаслужнији. Он јесте један од твораца пројекта, али као што рекох, један од... Као и покојни Велибор Васовић.

А друго не знам само како је Миша Слијепчевић доводио играче, кад је Џаја као спортски директор био задужен за то и био је тата-мата за те ствари.

Још једна Дејина глупост и то ординарна је да је Белодедић дошао случајно у Звезду.

Иначе, још раније, пре овог интервјуа је својевремено такође одвалио глупост да није изабран за 6. Звездину Зветду јер пази сад ово ''није Србин''. А у време док је играо у Звезди не сећам се да је он правио разлику између Срба и Црногораца.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Све ово је само још један од разлога да се под хитно стопира та прича о избору 6. Звездине Звезде. Знајући наш народ још ће се сви живи међусобно посвађати око тога ко је заслужио да то буде.
Reply
Један дан је изашао Дејо са својом причом, сутрадан у истим тим новинама излази Пантић који му одговара ... трећи дан се појављује Панчев са неком својом причом ... не знам чему све то, баш ружно изгледа. Али ме не изненађује, јер је од ПРЕСС-а, и на страну колико кога волим од њих, али гарантујем да ничија изјва није верно пренешена, и да је акценат стављен на јефтиној сензационалности, својственој жутој штампи.

Ваљда ће наш клуб увидети колико је све ово беспотребно, и самоиницијативно стопирати тај избор. Може се 19 година од титуле у Барију обележити и без тог избора шесте звезде.
Reply
(03-14-2010, 02:04 PM)MACAK link Wrote: А шта је ту Дејо лоше рекао,по мени је управу све што је рекао.Наравно да није било Џаје и Цвелета и осталих да доведу Ипак су играчи онако добре играче неби ни било оног успеха.Ипак су играчи освојили Куп ШАМПИОНА

Ајде лијепо прочитај шта си ту написао. Обрати пажњу на квалитет и смисленост свог уписа.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
А како би било да се искулира ова тема. Закључао сам тему Шеста Звездина Звезда из тог разлога. Остали модератори вам исто објашњавају да нема сврхе више полемисати у вези тога међутим ово поново почиње да личи на тему о Шестој Звездиној Звезди. Установило се да је тема у овом тренутку врућ кромпир која се своди на пука нагађања и што је још горе непотребном дељењу људи на форуму па и на нашој трибини у тренутку када нам је слога најпотребнија. Све тренутно иде како треба, сви смо као један, најјачи смо када смо заједно што трибина потврђује из недеље у недељу. Овакве глупости у овом тренутку нам нису потребне.

Ко настави беспотребну полемику о Шестој Звездиној Звезди биће искључен са форума. У исто време, пратићемо развој ситуације па ако се процени да има сврхе поново реактивирати ту тему откључаћемо је.
Reply
(03-14-2010, 07:50 PM)Микеланђело link Wrote: [quote author=MACAK link=topic=2786.msg76639#msg76639 date=1268575463]
А шта је ту Дејо лоше рекао,по мени је управу све што је рекао.Наравно да није било Џаје и Цвелета и осталих да доведу Ипак су играчи онако добре играче неби ни било оног успеха.Ипак су играчи освојили Куп ШАМПИОНА

Ајде лијепо прочитај шта си ту написао. Обрати пажњу на квалитет и смисленост свог уписа.
[/quote]Забагово комп,сад сам и ја прочитао шта сам написао.јбг
Reply
Људи, верујте у оно што чујете од некога уживо, а не што је нечија погана рука написала за новине.
Сами смо сведоци да о нама Делијама излазе фрапантни чланци, неби ли новинари могли да преживе.

Купују се у трафици, али нису новине...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Е, сећа ли се неко песме за Александра Коцића? Правааа је звееер...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)