Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
[Image: grobarismirnof.th.jpg][Image: smirnoffz.th.jpg]

;D
Reply
Јеботе дал су толко јадни, хоће Смирноф да ми огаде  >Sad
Reply
[Image: v160683p1.jpg]

Smile
Reply
ННЦЗ Нови Сад
Видео сам овакав графит па ме занима шта је ово НН??
Хвала
Reply
Ново Насеље Црвена Звезда.
Reply
[Image: junacisamarakane01mb6.jpg]
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
:o

Мућаћос који се појављује у споту, и пљуга онај томпус је иначе наш трећи, четврти, пети(јебем ли га) ... голман ;D
Reply
нисам хтео да отварам нову тему због овога па сам ипак ставио овде иако му и није баш ту место, ви одлучите дал ћете објавити.

Лако се прави и од састојака које није проблем наћи, а и нису нешто скупи. Може да послужи за разне прославе, рођендане... Ако некога интересује може да ми се јави на пп да му објасним како се прави и шта му све треба јер незнам дал је то дозвољено стављати овде. Ово је само проба најдужа до сад ми је горела нешто више од 2 мин али је нажалост нисам снимио.
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply

„ЕВРОПСКА ЗВЕЗДА“

Пише: Владимир Ђукановић

Кад год би вам неко поновио причу у кампањи за изборе како ће се залагати да ово буде „европска Србија“, одмах имајте на уму да је то велики преварант жељан искључиво сопствене користи. Јер, где год да су се ти што причају како су за нешто „европско“ појавили, ту више није остао камен на камену. У свим кампањама били су за „европски Вождовац“, „европски Земун“, „европске Оџаке“, „европско здравство“, „европску енергетику“, „европску Звезду“... И наравно, чега год да су се тако „европски“ дотакли пропало је до темеља.
Најбољи пример урушавања на основу ове бесмислене „европске“ демагогије је кошаркашки клуб Црвена Звезда, који је очигледно пред гашењем. Оно што ретко коме би могло да успе, а то је да се уопште у глобалу до даске сроза спортско друштво Црвена Звезда као стуб српског друштва, манијацима који нам продају „европску“ демагогију од 2000. године и те како је успело. Да ли из незнања, мада пре бих рекао да је то са намером учињено, спортско друштво за које живи армија навијача доведено је до тога да данас неодољиво подсећа на шодер листу. Угашен је ватерполо клуб, угашен је хокејашки клуб (осим што јуниори играју некакву лигу по Мађарској), док остали клубови једва преживљавају. Да није мало успешније одбојке и рукомета, и да јавност није прошле године подигла џеву против урушавања фудбалског клуба, питање је шта би било са тим спортовима. А кошарка? Е то је посебна прича.
Значи, од 2000. године у кошаркашки клуб су улетели кадрови Демократске странке који су као хајдуци разграбили све што су могли. Од момента када су као фурија улетели у управу продавали су нам причу о стварању „европске Звезде“. За време њиховог столовања кошаркашким клубом, Звезда се једва домогла једног купа. Клуб је намерно задуживан до гуше, плаћале су се ненормалне цифре за играче који објективно не вреде толико, куповани су играчи са укрштеним лигаментима, а у клубу су били људи који појма немају са кошарком. И када су они као фол отишли из Звезде, ни ови што су их наводно заменили ништа нису били бољи. Такође под плаштом „европске“ Звезде, као „великодушни добротвори“ како су се представљали, заправо су давали позајмице клубу. Зато је данашњи дуг, бар за јавност, преко десет милиона евра. Оно што није за јавност, боље и да не знамо. Успели су да отерају навијаче са трибина, да им Партизан у свему преотме примат, ауторитет им је таман такав да у кошаркашком савезу и НЛБ лиги Жика Обректовић има веће поштовање од њих. Судије се буквално на свакој утакмици иживљавају над Црвеном Звездом. Оно што је Партизан могао кроз историју да сања, а то је да престигне Звезду у титулама, управо захваљујући оваквим „европским“ ликовима што су упали у Црвену Звезду у овој декади успео је да оствари. Играчи већ пети месец плату нису примили. Бар њима скидам капу што се боре, јер какво је стање у клубу, добро је да уопште играју.
И наравно, сада када је свима јасно да је све отишло до врага и да клубу прети гашење, мишеви који су све ово направили одједном одлазе и више их ништа не занима. То што су уништили једну народну вредност баш их брига. Е па господо, нека вам је на части. Само, ипак се надам да ће неко паметан поставити питање ваше одговорности, па да вам се наплати то што сте овако темељно уништили нешто што су генерације деценијама стварале!
П.С. Још једном вам лепо кажем, кад год вам неко у кампањама наговести да ће се борити за нешто „европско“, знајте да је велики преварант. Ако вам поново буду рекли да ће се борити за „европску Србију“, знајте добро да у случају њихове победе ми ћемо бити равни Албанији у време Енвера Хоџе.  Требало би да изађе у сутрашњој правди овај чланак.
Reply
ПРАВО У ЦЕНТАР!!!

Одлично одрађена анализа. Докле више да нам пуне главу, а и задњицу са тим "европским"... па јесмо ли ми турци, и живимо у Анкари, или смо Срби у Београду? Испада као да 1991. године неко одвојио Балкан од Европе и преселио га иза Босфора. Стално нам се та прича провлачи.

Свиђа ми се како је анализирана ситуација у КК. И не само то... зашто су нам хокејашки и ватрполо клубови угашени?!

Овде се још помиње да кадрови ДС одлазе, и како их треба пустити... Докле више да се лопови пуштају са накраденим? Онај ко је ојадио Звезду на било који начин, има да иде у затвор, и да му се одузме имовина! Треба их јавно прозивати, и шутирати државне органе да раде свој посао. Својевремено је и Гуровић причао да "сабља" мора да прође и кроз кошарку.
Није чудо што кк пакистан преузео примат. Мени је само жао оне шаке јада у Пиониру што мисле да ће наш КК узти неки трофеј!?
А још више жалим што седим кући и чекам да се нешто деси.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)