Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
У праву си, повешће се рачуна о томе, поставља се све и свашта.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

ово је занимљиво....не разумем тачно шта пише,али разумем ово "RED STAR DELIJE"....нека неко преведе ако зна.... Smile  добар је осећај да нас копирају на другој страни планете и да смо им узори.... Wink
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!
Reply
Ови су барем потписали аутора...
Симпатично  Smile
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(01-20-2010, 02:21 PM)Xepoj link Wrote:

ово је занимљиво....не разумем тачно шта пише,али разумем ово "RED STAR DELIJE"....нека неко преведе ако зна.... Smile   добар је осећај да нас копирају на другој страни планете и да смо им узори.... Wink

Ево превод коментара испод. То им је ваљда песма  ;D

Ултра бич. Ми подржавамо бич. Иде руку под руку. Да велики сан. Тајланд је један од лиге.
Језеро Језеро Ø Ø Ø Ø Језеро Језеро Језеро океан бежични ГИС нападају бич. Вејд у језеро бич службеник службеник Службе Језеро Језеро.
Reply
У писаном издању новине ''24 сата'' се јасно види да на овој мајици, означеној иза Крмка, изнад костурске главе јасно пише ни пет ни шест него ''Brigate''.

[Image: par1a.jpg]

http://www.24sata.rs/sport.php?id=67861

Докле више, мајку му?  Big Grin
Reply
Данас сам управо читао новине и хтео сам да напишем о овоме, али сам се предомислио. Упала ми је та слика, тачније мајица у очи.
Reply
пише Бригате и код слова Г је 4, фан клуб паок.
Reply
А Бригате смо ми измислили??
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Пола италијански група се тако зове...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
правите фрку тамо где је нема, размислите мало пре него што постављате неке ствари.. ово нећу брисати, нек стоји за пример..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: