Threads: 44
Србија је остварила још једну победу.Савладавши репрензетацију Јужне Кореје са резултатом 0-1 гол је постигао Никола Жигић. Што је за похвалу у више наврата се чула песма наших навијача("Нека вечерас свако зна шта значи правда за Уроша...").
Jeдна је Србија!
Threads: 164
Говнари који седе у Рукометном Савезу Србије треба да одговарају. Ко је довео ову будалу од селектора који не зна ништа о тактици и модерном рукомету. И још форсира Лапчевића у одбрани који је највећа рупа. И пивотмени су нам кршеви, уместо да играју Стојковић и Ратко Николић чиме се отвара простор за бекове.
Још не могу да смислим Лапчевића, да је вратио Кокира и Неђу Јовановића то би био врхунац.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Све је тачно,ово је изгледало на пропаст још после објављивања списка,мада ме искрено збунила она победа против Словеније(пријатељска),па сам помислио да имамо шансе.
Ниједна акција,пивотмени очајни,средњи бек мислим да је највише недостајао(Анђелковић и Бојиновић),све је спало на Момира Илића.
Све у свему,велика катастрофа и као што је написао киза пре мене неко мора да сноси одговорност.
Звездаш да чујемо твоје виђење
Threads: 0
(01-24-2010, 10:49 AM)KizaLion link Wrote: Говнари који седе у Рукометном Савезу Србије треба да одговарају. Ко је довео ову будалу од селектора који не зна ништа о тактици и модерном рукомету. И још форсира Лапчевића у одбрани који је највећа рупа. И пивотмени су нам кршеви, уместо да играју Стојковић и Ратко Николић чиме се отвара простор за бекове.
Још не могу да смислим Лапчевића, да је вратио Кокира и Неђу Јовановића то би био врхунац.
...а тек крила....катастрофа!
Па онај Никчевић је имао 5:0 са крила против аустријанаца, Којић већ у најави има 2 искључења. Кад крену у контру они се сударају као аматери. Голмани (са изузетком Перића) не знају да избаце контру. Играмо рукомет који се играо пре 30 година. Није ми јасан селектор који на првој утакмици против Исланда уводи све играче које је повео, бекови не могу да се саставе у игри више од 2 минута. Уместо брзе игре, на контре - ми играмо тромо са циљем да се направи позиција за бекове за шут. Крила-нула најобичнија, пивоти не постоје (не знам да ли смо 2 гола дали са пивота)
И још нешто, пратим рукомет већ 20 година и за овог сеада никад у животу нисам чуо, није ми јасно одакле га бре извукоше, где је тај играо, кога је тренирао?
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 29
Гробарски савез је појео једно велико говно на овом првенству.
Ни ја нисам нешто био упознат са ликом и делом Сеада али је у Европи признат тренер чим тренира један Гумерсбах.
Прва грешка у корацима је било непозивање Бојиновића и Николића. Такође врхунац глупости је шири списак на ком су били један Торбица и 4 матора голмана.
Кад је почео меч са Исландом и кад сам видео два пивота на црти дигла ми се коса на глави, јер је тако нешто превазиђено пре неких 20 година. Ајде што је погрешио, него је проблем што му је требало 15 минута да то схвати, а до тад смо већ најебали. Реми са Исландом је била чиста срећа. Тад ми је већ било јасно какав ће бити исход шампионата.
Нисам био задовољан ни Цветковићем јер сматрам да није извукао максимум, али је чак и он био неупоредиво бољи него Сеад.
Ми имамо потенцијал, али немамо нормалан савез ни довољно јаког тренера који би могао да искористи потенцијал.
Докле год нам савез воде главоње попут оног Марјановића који је до скоро обављао паралелно функције председника РСС и партизана (сукоб интереса ???), нећемо се прославити.
Threads: 2
Још је човек повео три голмана на еуро !!! Ја сам то први пут у животу видео да неко води три чувара мреже на једно европско првенство. Искрено ни ја нисам чуо за Сеада али верујем да је присталица оне југословенске школе рукомета као што сте рекли од пре 20-30 година, али са таквом игром против ових данашњих циркузаната шансе за победу су минималне као што је и ток и исход еура и показао.
Могли смо само да играмо против зоне 6-0 коју данас слабо ко практикује. Како противник постави дубоку одбрану 3-2-1 ту је био крај сваке приче што се тиче реализације. И у тој ситуацији када би требало крила и пивотмени да раде посао, опет се ишло само на Момира Илића и Ненада Вучковића !!! Мислим глупости стварно и наопако све. Као да неко то намерно чини нажао српском рукомету, или се мени само причињава све то. Момци су сигурно имали жељу и срце да изгарају али као што рекосте прво треба отерати гробарију из савеза па све јово на ново и поново све од нуле. Нема друге !!!
Кокеза лопове !!!
Threads: 38
Јовица Цветковић је, као и Пижон у Звезди, преузео репрезентацију када је била на дну, када апсолутно нико други није хтео, када су сви од српског рукомета бежали главом без обзира. У међувремену је од репрезентације направио породичну атмосферу, вратио култ, постигао солидан резултат на СП-у и ударио темељ за даље успехе. Прича о његовој смени је почела још у Поречу када је после пораза од Бразила само тражио новинарима да не обасипају паљбу по играчима, већ да имају разумевања бар до краја такмичења. Они су то схватили као атак на седму силу и од тада је он за њих постао ''црна овца'' репрезентације и нису се смирили док није био смењен. Онда је доводен Сеад, који је за кратко време успео да врати репрезентацију тамо где ју је Јовица затекао. По данашњим извештајима у новинама нешто не верујем да ће се сад због овог неуспеха дизати превелика бука. Не пише нам се добро док год однос према медијима буде био важнији од успеха репрезентације.
Threads: 15
Ријечи не могу да опишу моје рукометне фрустрације. Ниједан спорт не може толико да ме изнервира. Али ово што се могло видјети у ове три утакмице није рукомет. Ово је хазена или нешто слично. Вујовић, Рнић и Вуковић су играли модернији рукомет, мајка му стара! Цветковић можда није највећи тренер свих времена али је репку подигао на ноге, вратио самопоуздање, личили смо на нешто. Ово данас је срамота. Селектор је изгледа потпуно незаинтересован, два најбоља играча, то одговорно тврдим, нису позвана, крила немамо, пивота немамо, голмани нам имају по 40 година, па само преостаје да се Шешум, Илић и Вучковић додају на средини и очајнички опале, па ако уђе, уђе.
Најстрашније је што се следеће ЕП игра у Србији. Плашим се бруке на домаћем пољу. А Савез се неће ни ознојити због овог.
Threads: 29
(01-24-2010, 03:38 PM)Mikelandjelo link Wrote: Најстрашније је што се следеће ЕП игра у Србији. Плашим се бруке на домаћем пољу. А Савез се неће ни ознојити због овог. Ово је најцрње од свега.
Ми смо требали да преломимо на овом првенству или да изведемо најјачи састав или да подмладимо скроз репрезентацију због ЕП 2012 у Србији. Ми нисмо урадили ниједно од та два и тиме смо практично већ усрали то ЕП. Одвели смо репрезентацију чији је просек година око 28. Свега три играча из генерације `86 која је узела СП и ЕП, од те тројице Ненадић се није наиграо у нападу.
(01-24-2010, 01:43 PM)Капетан Кука link Wrote: Још је човек повео три голмана на еуро !!! Ја сам то први пут у животу видео да неко води три чувара мреже на једно европско првенство. Ма воде се три голмана али један иде на трибине, а не сва тројица на клупу.
Threads: 10
Заправо повео је 4.
Перић,Пејановић,Станић и Почуча,да би Марка Ћурувију оставио у Бг на уштрб голмана.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
|