Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glodarski blamovi - kroz istoriju...
???????? ????? ? ???????, ???????? ?????????, ????? ''?????'':

... ???? ????, ???? ????, ????? ???? ???? ???????, ??????? ??? ????? ????, ??????? ??? ???? ???????...

????????, ????????, ???, ???, ???, ???,
????? ????, ????? ???? ???, ???, ???, ???...

???, ???? :zbunjen
Jooooooj, pusi Zvezdo kurac moooooj, partizan je sampiooooon. by Toma Smile
Quote:???????? ????? ? ???????, ???????? ?????????, ????? ''?????'':

... ???? ????, ???? ????, ????? ???? ???? ???????, ??????? ??? ????? ????, ??????? ??? ???? ???????...

????????, ????????, ???, ???, ???, ???,
????? ????, ????? ???? ???, ???, ???, ???...

???, ???? :zbunjen

Jesu li stvarno to pjevali? :o
edan Grad jedan Klub
Jel neko video ovo:

http://www.grobari1970.org.yu/phpBB2/viewtopic.php?t=25

:o
?? ?????? ?? ??? ???????.???,???? ? ???? ?? ????? ????? "????? ??????", ????? ?? ????????? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ??????, ??? ?????? ? ??? ?? ?????...
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Kompleksi kompleksi...
Quote:??? ???? ??? ????? ???? "???? ????? ????, ???? ????? ????" ? ???????? ????????????????? ? ??????? ???????? ?????? Sha-Ile.

??? ????, ??????? ?? ??????? ???????? ?? ????????, ? ???? ?? ??????????: ? ???????? ??? ??? ???? ??????? (????? ?? ??????? ??? ?? ??), ?? ?? ????? ????? ?????? ??????? ????? ???????? ? ?????? ?????? ??????, ? ???? ???? ? ????? ????????? ? ????????.

?? ???? ?????, ???? ?????? ???? ??? ???. ????? ?????? ?? ????????????!

Provala je u tome, sto je muzika te himne cisti plagijat! Naime, to je melodija himne FK Kozara!!! Zivota mi! Kad sam pitao jednog zestokog grobara, koji mi je drug :boks , on mi je isto odgovorio - da je to Kozarina himna!!!!
Koji crnjak, pa ovi glodari nista ne znaju smisliti, sve kradu! :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Evo i dokaza sa jucerasnje tekme u rimu. Sisaj Zvezdo su sigurno kompleksi, znali su da ce svi da gledaju tekmu...

[Image: capt.xds10711252146.italy_uefa_soccer_xds107.jpg]

Ipak doslo ih je dosta a to im je u plusu.

Ona gorespomenuta pesma je ukradena od TB, oni zapravo pevaju mrzim Zvezdu-Parti-zan - Olimpijakos - Juventus, bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe, samo napred Zemune. Stara je 8-9 godina.

Vidi se da je plagijat jer je nelogicno da grobari pevaju da mrze juventus, pa koliko njih nosi one kradene majice Juvea i naravno gotive Juve, Paok, AEK, Udinese...
Mogu da se kladim da ih nije nije bilo ni 50 iz Beograda, ovo ostalo sve iz pizde materine...
Quote:Mogu da se kladim da ih nije nije bilo ni 50 iz Beograda, ovo ostalo sve iz pizde materine...

A i ti iz BG ako izuzmemo studente - broj se svodi na minimalnu meru :finger

A trans im je do jaja Big Grin Nisu to kompleksi, vec bolest bato...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)