Threads: 1
???????? ????? ? ???????, ???????? ?????????, ????? ''?????'':
... ???? ????, ???? ????, ????? ???? ???? ???????, ??????? ??? ????? ????, ??????? ??? ???? ???????...
????????, ????????, ???, ???, ???, ???,
????? ????, ????? ???? ???, ???, ???, ???...
???, ???? :zbunjen
Jooooooj, pusi Zvezdo kurac moooooj, partizan je sampiooooon. by Toma
Threads: 0
Quote:???????? ????? ? ???????, ???????? ?????????, ????? ''?????'':
... ???? ????, ???? ????, ????? ???? ???? ???????, ??????? ??? ????? ????, ??????? ??? ???? ???????...
????????, ????????, ???, ???, ???, ???,
????? ????, ????? ???? ???, ???, ???, ???...
???, ???? :zbunjen
Jesu li stvarno to pjevali? :o
edan Grad jedan Klub
Threads: 3
?? ?????? ?? ??? ???????.???,???? ? ???? ?? ????? ????? "????? ??????", ????? ?? ????????? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ??????, ??? ?????? ? ??? ?? ?????...
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Threads: 15
Quote:??? ???? ??? ????? ???? "???? ????? ????, ???? ????? ????" ? ???????? ????????????????? ? ??????? ???????? ?????? Sha-Ile.
??? ????, ??????? ?? ??????? ???????? ?? ????????, ? ???? ?? ??????????: ? ???????? ??? ??? ???? ??????? (????? ?? ??????? ??? ?? ??), ?? ?? ????? ????? ?????? ??????? ????? ???????? ? ?????? ?????? ??????, ? ???? ???? ? ????? ????????? ? ????????.
?? ???? ?????, ???? ?????? ???? ??? ???. ????? ?????? ?? ????????????!
Provala je u tome, sto je muzika te himne cisti plagijat! Naime, to je melodija himne FK Kozara!!! Zivota mi! Kad sam pitao jednog zestokog grobara, koji mi je drug :boks , on mi je isto odgovorio - da je to Kozarina himna!!!!
Koji crnjak, pa ovi glodari nista ne znaju smisliti, sve kradu! :finger
Evo i dokaza sa jucerasnje tekme u rimu. Sisaj Zvezdo su sigurno kompleksi, znali su da ce svi da gledaju tekmu...
Ipak doslo ih je dosta a to im je u plusu.
Ona gorespomenuta pesma je ukradena od TB, oni zapravo pevaju mrzim Zvezdu-Parti-zan - Olimpijakos - Juventus, bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe, samo napred Zemune. Stara je 8-9 godina.
Vidi se da je plagijat jer je nelogicno da grobari pevaju da mrze juventus, pa koliko njih nosi one kradene majice Juvea i naravno gotive Juve, Paok, AEK, Udinese...
Mogu da se kladim da ih nije nije bilo ni 50 iz Beograda, ovo ostalo sve iz pizde materine...
Threads: 24
Quote:Mogu da se kladim da ih nije nije bilo ni 50 iz Beograda, ovo ostalo sve iz pizde materine...
A i ti iz BG ako izuzmemo studente - broj se svodi na minimalnu meru :finger
A trans im je do jaja  Nisu to kompleksi, vec bolest bato...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
|