06-09-2010, 07:57 PM
Ајде сада када је стварно потребно....да се искористи тај шугави фејсбук...
All Conductors Are Bastards
Добро знај да увек ту сам ЈА
|
06-09-2010, 07:57 PM
Ајде сада када је стварно потребно....да се искористи тај шугави фејсбук...
All Conductors Are Bastards
06-09-2010, 08:09 PM
Нема потребе да се искориштава,свако ко се иоле назива "делијом" или "звездашем" искористиће нет да обиђе форум или вести вероватно ће и у новинама да изађе...Пре није било нета па је опет било много учлањених људи.
Jeдна је Србија!
06-09-2010, 08:30 PM
(06-09-2010, 08:09 PM)Џукац link Wrote:Нема потребе да се искориштава,свако ко се иоле назива "делијом" или "звездашем" искористиће нет да обиђе форум или вести вероватно ће и у новинама да изађе...Пре није било нета па је опет било много учлањених људи. У праву си, али на нама је да се организујемо максимално. Телефони, мсн, форуми, ФБ, како год. ![]()
06-09-2010, 08:49 PM
Тотално је небитно како ће људи сазнати за ту акцију, немојте само ово да се претвори у препуцавање за или против фејсбука, смс-а и осталога. Верујем да ће се ова акција доста промовисати и да ће свако ко буде хтео да се учлани сазнати начин како то и да уради. За почетак треба да кренемо од себе, ми морамо да будемо први, ми који смо увек били уз клуб, ми који ћемо ту и остати. Свако од нас нек' већ од сутра оде по своју чланску карту, тако да својим примером покажемо да је то прави пут за наш клуб.
06-09-2010, 11:55 PM
што је више могуће људи да ово обави што пре како би могли даље да обавештавамо, разглашавамо и упознајемо људе са акцијом, немојмо се ослањати на друге као што је то случај у већини пута.. одлично је што ће чланарина моћи да се уплати и за претходне године..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-10-2010, 09:53 AM
Браво за ово.
![]() Молим вас да ми одговорите, може и преко ПМ. Ја сам из Мкд и волео би да се учланим, али не знам како, пошто кредитну картицу немам, а нисам ни близу Београду, не знам како да се учланим. Хвала унапред ![]()
06-10-2010, 11:32 AM
Свака част за управу и овај потез.Данас сам обавио своју ЗВЕЗДАШКУ и ДЕЛИЈСКУ дужност и поново после X год.поново постао Звездин члан.Потражио сам по својим стварима и пронашао сам да сам први пут постао члан 1987 и да сам и онда са истом чланском картом могао да извадим пропусницу за СЕВЕР.Сад није да се хвалим ал сам 1986 ћерку седми дан по рођењу учланио у ФК ЦЗ. и са поносом се иста и дан данас дичи бр. 6687.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ.
![]()
06-10-2010, 12:36 PM
(06-10-2010, 09:53 AM)ТЕЦЗ link Wrote:Браво за ово.прочитај и све ће ти се кас'ти.. http://www.budideozvezde.rs/ci/budideozv...jenja.html
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
06-10-2010, 05:22 PM
Је л' зна неко можда ако бих узео чланску карту преко СМС-а да ли се чланарина плаћа поузећем или....
|
« Next Oldest | Next Newest »
|