Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Стварно јако "корисне" постове пишете. Нисте бре нормални! Овде пар људи само би требало да пише, а ви остали пошто немате да постављате ствари везане за ову тему требали би престати да пишете овде и напуцавате постове!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Није слика, али нисам нашао адекватнију тему...

Уживајте у клипу  Wink

Reply
(12-30-2009, 01:07 AM)ChiliBG link Wrote: Није слика, али нисам нашао адекватнију тему...

Уживајте у клипу  Wink

хехехе текст познат, ...  Wink  али клип је одличан,свака част
Reply
(12-30-2009, 01:07 AM)ChiliBG link Wrote: Није слика, али нисам нашао адекватнију тему...

Уживајте у клипу  Wink

Отоврена је тема за видео клипове и поствљен је тај за почетак. Ако неко има још неки добар снимак тамо може да постави. Само вас молим да не постављате свашта  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
http://img205.imageshack.us/img205/7257/czvsrbija.jpg , нова сличица... био бих захвалан и да неко прокоментарише, било добро или лоше, мада имај те у виду да ја нисам профи као неки људи које овде каче супер радове ....
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
Oдлично.

Само мали савет, односно допуна.
Узми да ти је слика хоризотална а не вертикална. Па онда покушај ставити ту идеју што си замислио.
Ова слика ЦЗ грба преко Србије мало треба да се изоштри, односно да не буде толико црних тачкица.. али то је већ финеса.
Не мораш толико много да набацаш слика Делија.. из простог разлога, што онда неће доћи до изражаја све.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
И убаци ако можеш Црну Гору .
Reply
(01-02-2010, 02:29 PM)Симке link Wrote: И убаци ако можеш Црну Гору .
Због чега?
Reply
Зато што има доста делија активних на трибини, а да су у ЦГ.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Свака част момцима из ЦГ који су редовни, али мислим да је поента да се постави слика Србије јер су Делије и Звезда симбол Српства. Имамо ми доста Делија и из Републике Српске и бивше Републике Српске Крајине где сви људи воле Србију и живот су дали за њу, мислим да би пре то требали да ставимо...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)