02-11-2004, 04:06 PM
Ovaj topic je prebacen na Srpsku kafanu, jer koliko vidim ovo je vise zajebancija nego neka ozbiljna tema. A vremeplov upravo sluzi za ozbiljne teme.
Glodarski blamovi - kroz istoriju...
|
02-11-2004, 04:06 PM
Ovaj topic je prebacen na Srpsku kafanu, jer koliko vidim ovo je vise zajebancija nego neka ozbiljna tema. A vremeplov upravo sluzi za ozbiljne teme.
02-20-2004, 11:19 PM
Grobarcici su se sinoc opet obrukali. Dodjose im saka Grka u najbitnijem mecu sezone za njih i nadglasase ih u Pioniru. To bi bilo kao da su nas oni Italijani nadglasali pre 6-7 godina u finalu Kupa Koraca.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
02-21-2004, 10:10 AM
Nagradno pitanje:
Koji lek su igraci Partizana pili posle utakmice sa Olimpikom? 1) Andol 2) Midol 3) Bensedin Posto mi je tesko da pogodim, najverovatnije cu da trazim pomoc publike (Hejsela), ![]() ![]()
02-21-2004, 02:59 PM
ma mnogo su koristili drog(b)u, to ih je zajebalo
02-21-2004, 04:32 PM
I navijanje za Cibonu te veceri. Sva srca su gorela da cibosi pobede u Ljubljani, ali kad se samo setim kome su sve u svojoj istoriji skandirali i za koga su navijali ovo je i ocekivano.
04-29-2004, 06:43 PM
Sta, kao tema nije vise aktuelna :lol:
preneto sa foruma jf-a; " www.delije-caffe.co.yu to su momci koji haraju internetom i uspeli su da oteraju sve normale navijace sa tribininog foruma svojom gluposcu ! " Kad seta predje u ocajanje! Nikad mizerniji - a nikad lajaviji. p.s. to je samo jedan citat iz mnostva nebuloza koje se nalaze u naslovu 'beli medvedi'.
04-29-2004, 07:41 PM
Da JF ne postoji trebalo bi ga izmisliti. Nemam sta da dodam. Znam samo kad im pomenes Heroje ili UB gace im se tresu. Pogledajte samo kako su UB, Brigate i UK i ostali dosli na tekmu na JNA. Ko mi da slican snimak JF ne idem nikad vise na net. A i ne znam Radzo sta imas i da im odgovaras, to im je 1573 topic o ciganima. Taj jf je ispod nivoa jednih Heroja, koji npr. imaju samo u poslednjih par meseci nekoliko zastava 'bara, a jf je uspeo da cimne Delije Stanisic u poslednjih godinu dana. O akcijama njihovim necemo.
A sto su nas stavili odmah iza nasih najjacih grupa - :ruke za Kafe
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![]()
06-08-2004, 09:13 PM
08/06/2004 | Izvor: B92, FoNet
Albanija: Dva igraca silovala devojku Dvojica prvotimaca albanskog fudbalskog prvoliga
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-25-2004, 10:12 AM
Zastava grobara: Realno prvi! sa grbovima glodara i radikala na mitingu Tome Grobara... :rofl :o :rofl
poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
06-25-2004, 12:25 PM
Ma pusti ih ... a kad se tek setim Divca na mitingu Tadica :o samo sto to njihovo politicarenje ne spada u blamove, vec u nesto gore ....
|
« Next Oldest | Next Newest »
|