Threads: 0
Мало о историји комшија.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Threads: 1
12-15-2009, 04:38 PM
(This post was last modified: 12-15-2009, 10:49 PM by Звездаш Делијa.)
то НИСУ коплекси то је ЗЕЗАЊЕ!!! :-[
Threads: 3
јебо вас више и партизан....који ће ми ку*ац ти клипови...кога занима нека потражи на туби...овдје стављајте неке спрданције уопштене , свашта нешто, сваштара еј ипак да не испадне да ми сад имамо оно што имају они - комплекс...
кад сте већ толико докони де нека ми један нађе торцидину чини ми се из `95 године кореографију са црвено-плавим срцима?!

тражим је већ неколико дана а ко за инат нигдје је не могу наћи,пошто је мнодо позната , чисто да упоредим

знају људи зашто
Threads: 15
Нађох једино ово ...
(12-15-2009, 06:09 PM)Mikelandjelo link Wrote:Нађох једино ово ...
![[Image: jp_hajduk_torcida3-110409_thumb.jpg]](http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/images/2009-07-15/sport/jp_hajduk_torcida3-110409_thumb.jpg)
хвала друже али није то то...значи срце је такође у питању али црвено плаво...много црвено-плавих срца...гледао сам прије мјесец дана чини ми се клип са те текме и то примјетио и сад кад неки направише идентичну кореографију почех да тражим и тражим али нигдје не могу поново да набасам на слику или клип...
Threads: 8

а ти неки су ето случајно они које си рекао да се не спомињу.а то са барјацима,срцима итд...нека ме неко исправи..али мислим да смо ми имали први барјак са срцима ,жути барјак са црвено белим срцима
Threads: 1
па то...прво нас је критиковао а онда...чича узми пивце
(12-15-2009, 06:44 PM)Звездаш Делијa link Wrote:па то...прво нас је критиковао а онда...чича узми пивце
(12-15-2009, 06:41 PM)дај гол link Wrote:
а ти неки су ето случајно они које си рекао да се не спомињу.а то са барјацима,срцима итд...нека ме неко исправи..али мислим да смо ми имали први барјак са срцима ,жути барјак са црвено белим срцима 
1. не разумијем како људи могу на овом форуму да постављају ствари које су виђене на званичном сајту,чиме тим доприносе трибини,како могу да преписују исте ствари које су написали упућенији од њих и онда то представљају као своје (не говорим овдје о вама двојици већ уопштено о овом форуму-учесницима његовим!)како могу да доводе у питање ријечи много упућенијих људи...да постављају иста питања као на званичном сајту...која су већ одговорена...ваљда би требали читати и званични форум..зар не?!а овдје износити неке своје идеје,виђења ствари....?!
2. како можете да стављате неке идиотске дјечије клипове ај овај први и некако, али овај други као да је правило дјете од 5 година!!!чега ту има навијачки занимљивог?!
3. моје питање је било на навијачкој основи дакле тражим ако неко има слику торцидине кореографије-објаснио сам и како она изгледа...знаима ме јел хоћу да упоредим?! јесам ли ја спомињао кога хоћу да упоређујем?!не изврћите ријечи из контекста!!!када будете имали нешто знаимљиво и ново онда постављајте а не ове дјечије клипиће!!!
4. питање за све...дал овдје уопште има 50 % навијача?!
5. бришите ову моју идиотску расправу са овим и оваквим и моје питање...јбте који сма ја телац..на који се ја ниво спуштам!!!
Threads: 8
1.Следећи пут цитирај оног коме се обраћаш или ономе ко је поставио клип
2.ја рекох чини ми се ако се не варам,да смо имали ми први такав барјак жути,па после и ти горе споменути такође са срцем али зелени,е то је оно што мене интересује....мани ме са клиповима и торцидом.

јер навођење на ту страну,такође даје подстрек клинцима тим које ти спомињеш да се препуцавају на разним фејсбуковима и форумима,дакле да поновим оно што мене интересује је,дали сам погрешио у вези нашег барјака жутог са срцима ,кад сте већ то споменули...поззз другар
Threads: 38
(12-15-2009, 07:16 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:5. бришите ову моју идиотску расправу са овим и оваквим и моје питање...јбте који сма ја телац..на који се ја ниво спуштам!!!
Ово је уједно и најпаметније што си написао у целој овој расправи. А ваљало би да смањиш своје мешање надлежнима у пос'о, ако већ не мислиш и сам да се латиш истог....
А сад мењајте тему...