Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Раније је било бољих радова...ово у задње времe ми делује без неке праве идеје...ај као да набацамо нешто смућкамо са ефектима па шта буде.Чак се и појављују неке тотално дебилне слике као што је било оно са играчима и шта ти ја знам.Текстови који иду уз слике су мање више слични и виђени..нема ништа ново,да кажеш Е ОВО ЈЕ ДО ЈАЈА ! Изузетак слика из Прага која би била боља само да нема онај текст доле,да се то некако промени...
Воз је по мени и даље најбоља ствар коју је ова тема видела !!
То је само моје мишљење,као неког ко се не разуме у те ваше фотошопове и више воли папир и оловку+фломастер
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
Друг урадио,бзвз,ал ето- http://img12.imageshack.us/i/olympiakos326.jpg/
Reply
Рад треба да се испоштује, јер ко зна колико је дечко потрошио времена радећи ово у пеинту.  Smile
Reply
рад је чиста наива...сад што се теби више свиђају фотошопирани радови са свемирским ефектима и немаш осећај за уметност,то је друга рства Wink
Reply
(12-10-2009, 08:30 PM)bQxi link Wrote: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Ако ниси могао да процениш да је рад чиста нула,па ту нема шта да се прича....
Прво, смајлији се не користе тако!
Друго, немате ви појма шта је уметност, слика је право ремек дело  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(12-10-2009, 08:57 PM)фрактура link Wrote: рад је чиста наива...

(12-10-2009, 10:18 PM)ЦЗБГ link Wrote: Друго, немате ви појма шта је уметност, слика је право ремек дело  Wink

Баш тако ... невероватно, ал слика има неки свој трип.
Прави олд скул у односу на фотошоп! ;D

Иначе, види се да неки баш не могу да дочекају суботу!  ;D  Стање приправности, муниција спремна, узбуђење расте ... и сад се грицкају нокти и обилазе форуми!  Big Grin
Reply
"Проблеме ВАШЕ (деце) решавајте на неком дугом месту, а не овде!"-маратонци трче почасни круг... Wink
...да не би са вама пробао вуруну! Smile
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(12-11-2009, 12:52 AM)Никола Д/С link Wrote: [quote author=фрактура link=topic=3035.msg73887#msg73887 date=1260478626]рад је чиста наива...

(12-10-2009, 10:18 PM)ЦЗБГ link Wrote: Друго, немате ви појма шта је уметност, слика је право ремек дело  Wink

Баш тако ... невероватно, ал слика има неки свој трип.
Прави олд скул у односу на фотошоп! ;D
[/quote]
Само ретро фазон  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
[Image: 31_20dinab.jpg]
Wink Smile
Reply
Замолио бих некога ако може да окачи слику смајли барјака ал само као слику,значи не са утакмица него овако као позадину за комп или тако нешто. Унапред хвала.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)