Threads: 0
Quote:Ево вам одговор са званичног сајта Делија од човека који је много упућенији...
Критичар Wrote:Викинг Јуве нису група чије се мишљење вреднује међу доследним ултрасима у Италији.
Уз дужно поштовање....
Да ли би неко чије се мишљење не вреднује,могао тек тако да рашири неку паролу на северу? Поготово ако та парола садржи једну овако проблематичну поруку.
Threads: 3
(12-02-2009, 11:26 PM)Само ти... link Wrote:Red Star Forever Wrote:Ево вам одговор са званичног сајта Делија од човека који је много упућенији...
Критичар Wrote:Викинг Јуве нису група чије се мишљење вреднује међу доследним ултрасима у Италији.
Уз дужно поштовање....
Да ли би неко чије се мишљење не вреднује,могао тек тако да рашири неку паролу на северу? Поготово ако та парола садржи једну овако проблематичну поруку.
уз дужно поштовање и теби мислим да се уписи човјека који је прошао много више од могу се усудити цијелог форума,и који увијек говори из прве руке...не би требали доводити у питање...поздрав
Threads: 2
Ајде маните се браћо просипања из шупљег у празно !!!! Увек је лепо присетити се утакмица од пре 20-ак и више година и зато ево ископах један леп Звезда-Келн из 89те године :
Уживајте !!!
(12-02-2009, 05:41 PM)Red Star Forever link Wrote:Ево вам одговор са званичног сајта Делија од човека који је много упућенији...
Ако се не варам викинг јуве су пријатељи са легијиним.А ми смо против напретка дизали поруку тј. подршку легијиним у борби против управе.Најбоље би з варшав са делије.нет објаснио.Па ко је регистрован тамо нек пита.
Threads: 19
(12-02-2009, 11:26 PM)Само ти... link Wrote:Да ли би неко чије се мишљење не вреднује,могао тек тако да рашири неку паролу на северу? Поготово ако та парола садржи једну овако проблематичну поруку.
То је доказ озбиљности наше групе!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
(12-02-2009, 11:37 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:уз дужно поштовање и теби мислим да се уписи човјека који је прошао много више од могу се усудити цијелог форума,и који увијек говори из прве руке...не би требали доводити у питање...поздрав
Quote: То је доказ озбиљности наше групе! Намигивање
Наравно,последње што би ми пало на памет је да доводим у питање нешто што је написао овај човек јер први ја не знам ни један посто оног што он зна.
Једноставно не могу да схватим како једна озбиљна група може да дозволи овако нешто себи ако већ то није став целе групе....
Можда смо ми изгледа отишли доста испред њих па ми то мало изгледа несхватљиво.....
Ко год је правио, добар му смисао за хумор !
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 15
Threads: 19
Јел ово нас неко заје*ава? :o
Ја лично не мислим да је ово неко нормалан радио. Или је вешто упаковано у провокацију, или је неки донкихотовац.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]