Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
(11-20-2009, 10:01 PM)Mikelandjelo link Wrote:Ово генијално писмо може се односити и на њихов фудбал. Треба да се стиде и они и ФИФА и УЕФА. Што је најгоре, они врло лако могу да на крају буду шампиони свијета ... а да нису заслужили ни да учествују. Врхунац безобразлука и иживљавања на "малим народима". Чујем да ће Ирци сутра масовно протествовати пред француском амбасадом у Даблину, што апсолутно подржавам.

ФИФА МАФИОЗИ
>Sad
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Погледајте овај видео..
у једном делу се и ми спомињемо.. али запазите када се прикажу слике наше и мишевске трибине (наравно, не праве, већ је то одрађено преко статиста и глумаца).. када каже..
"Мој тим, и онај други.."  ;D
С обзиром да је са леве стране црвено бели, а са друге стране они други.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(11-21-2009, 07:32 PM)дрвосеча link Wrote:

Погледајте овај видео..
у једном делу се и ми спомињемо.. али запазите када се прикажу слике наше и мишевске трибине (наравно, не праве, већ је то одрађено преко статиста и глумаца).. када каже..
"Мој тим, и онај други.."  ;D
С обзиром да је са леве стране црвено бели, а са друге стране они други.

'ладно су прошверцовали пиво на стадион, и то "клипаче"...  :o
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
Не знам где уопште да пишем о овоме, да ли је ово за нову тему, али поделио би са вама нешто што ме гуши...

Једна ствар која ме тотално сморила ових дан-два после утакмице са гробљем... Није директно везана за нашу трибину, али тиче нас се... Један пријатељ ме већ неко време убеђује да се плански ради на изједначавању европског гиганта Црвене Звезде са комшијама који су на нашем контитненту познати као фк патуљак... Још један момак са форума ме у подужем пп-у подсетио на ту причу...

Прво и основно је то што покушавају да сведу разлику у победама, додуше иде им на руку ситуација у нашем клубу у последњих сезону-две, али ово је прича која се дешава већ низ година уназад... Задатак је руководства да обезбеди добре играче, тренера, да се једноставно игра најбоље могуће како ни очигледне судијске грешке и навлачења не би имале утицаја на резултат... Да смо играли како је требало, не би нико причао о томе да нам је судија украо 5-10 минута надокнаде...

Друга ствар, која ме тишти је покушај изједначавања њихових навијача са Делијама... Небо и Земља... Нема везе једно са другим... Нећу да причам само о квалитету, него нешто друго... Па пре свега нас има много више... Они и када имају бодовну предност и обезбеђену титулу, на дербију код њих, нас буде више... Најсвежији пример је прошла сезона...

Даље, све новине су пуне изјава да је паљење столица као неки реваншизам гробара за прошли дерби када је спаљен север на јна... Ма иди молим те, а нико да се сети колико пута пре тога је горео југ на Маракани... Има документације тону, али лакше је одрадити унапред постављен задатак па изједначити ове две групе у чину паљења столица... Уосталом ми смо тада имали разлог, лоповска гарнитура фсс-а нам је докурчила са све судијама и свима који раде за патуљке... А они и када побеђују и када губе уназад 10 година редовно пале наше столице... Е па не може више тако господо... Нисмо ми исти, немамо везе са патуљцима и њиховим навијачима... Јер су они заиста патуљци у односу на нас... И по успесима, и по величини клуба, и по маси која прати ове клубове, а да не причам о достигнућима Делија, посебно у последњих неколико сезона...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Гробље је захваљујући несретним 90-им годинама успело мало да нам се приближи у титулама, а и после тога гробарска гарнитура у ФСС све покушава не би ли успела да што
више срозају Звезду и уздигну ФК Патуљак. и поред тога свега неће им никад успети да нас стигну јер мислим да долази наше време кад ћемо опет правити комплексе гробљу.

Што се тиче навијача гробља, све је било јасно кад на прослави прошле године дође 10.000, а на нашој утакмици после онакве сезоне на крају дође 20.000.

Све у свему колико год се трудили патуљак остаје патуљак, и џаба им Толе и сва црно-бела гарнитура у ФСС .

Reply
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/ku...-vam-zakon

Koлико сам у праву, говори вам и горњи линк... У уоквиреном тексту председник заједнице прволигаша каже дословце: Криви су и Звезда и Партизан... Звезда као организатор, бла бла бла... Па наш клуб само ако није нормалан неће одговорити на овакве изјаве! По ком основу је наш клуб крив ако се пали део трибине на коме су гостујући навијачи???! Јел требао да убаци обезбеђење на ту трибину па да се оно шиба са њима? Не разумем!!!? Мрш у пичку материну сви ви који желите зло Звезди!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(11-30-2009, 11:57 AM)Red Star Forever link Wrote:http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/ku...-vam-zakon

Koлико сам у праву, говори вам и горњи линк... У уоквиреном тексту председник заједнице прволигаша каже дословце: Криви су и Звезда и Партизан... Звезда као организатор, бла бла бла... Па наш клуб само ако није нормалан неће одговорити на овакве изјаве! По ком основу је наш клуб крив ако се пали део трибине на коме су гостујући навијачи???! Јел требао да убаци обезбеђење на ту трибину па да се оно шиба са њима? Не разумем!!!? Мрш у пичку материну сви ви који желите зло Звезди!!!

По сваку цену нас стављају у исти кош са гробљем. Само ме интересује колику ће казну да плате патуљци за паљење, и да ли ће ФСС имати петљу да их казни да играју пред празним трибинама....смрдљиви гробари...
Reply
(11-30-2009, 08:41 AM)Red Star Forever link Wrote:Један пријатељ ме већ неко време убеђује да се плански ради на изједначавању европског гиганта Црвене Звезде са комшијама који су на нашем контитненту познати као фк патуљак... Још један момак са форума ме у подужем пп-у подсетио на ту причу...

Занимљива тема, морам да призанам, а мени се мотала по глави још прошле године када су они узели титулу првака... зашто баш тада?
Разлог је јасан.. видео сам да су пришили на своје дресове 2 златне звездице.. односно да су накупили 20 титула првака државе бре!?
Хм.. сетим се оног албума ФУДБАЛ 90 што сам причао овде на некој другој теми.. а тамо јасно ко дан пише: све до 1989. године ми смо били први у СФРЈ имали смо 16 титула првака, други хајдук 11, а треће гробље само 9!!! Да би они за 20 година нанизали 12 титула  :o
Врло чудно.. за исти период ми смо узели само 9, и то још се у ових 20 година рачуна и она баријевска генерација када смо били шампиони 1990, 1991, 1992. Ако то изузмемо.. од када се распала држава, и све оно лудило.. ми смо узели само 6 титула!?
Мишевски комплекси ће рећи како је то нормално, па и они су велики клуб, једнаки са нама, ако не и бољи..  :-[ Можда то има.. ал код браће Грима.. реалност није оно што се гледа на ТВ, иако нам се клебере у лице када кажу: Ваше право да знате све! Ја би им одмах поставио 3 питања, на које неће знати ни да гукну.. али добро.. то је за неку другу причу.
Реалност у Србији да је спорт велики бизнис, мафија влада фудбалом, управља свиме, па и поставком функционера у ФСС.. сетимо се само како су до изнемоглости држали Миљанића.. сада држе Толета.. човек уредно обавља своје послове, и зато га држе. Толе намешта тако да на сваку деценију они освоје 6 титула, ми 3, и 1 титула ће се загубити код трећег клуба.. На тај начин, они нас ће да престигну врло брзо.. без обзира на наше трофеје из Барија и Токија. Трубиће о томе на сва звона.. Ево погледајте само шта су направили у кошарци.. Људи моји, за 10 година уназад освојише 7 титула првака!?!?!?! Па где то има? Још потписали са Евролигом уговоре да су наредне 3 сезоне учесници.. нико из Србије нема право играти Евролигу сем њих.. иако су већином у тој Евролиги врећа за пуњење.
Како је могуће такве ствари да се раде, и докле више мучење Звездаша са таквим понижавањем. Они су нама и у кошарци вечито гледали у леђа за време СФРЈ.. слажем се, 1992. су постали прваци Европе.. али више зато што је у нашој КК управи било дебила да отерају неке играче типа Ђорђевића, и још неке глупости.. али реално можда је баш КК Црвена Звезда имала шансу да тих година постане еврошампион у кошарци.

Quote: Што се тиче навијача гробља, све је било јасно кад на прослави прошле године дође 10.000, а на нашој утакмици после онакве сезоне на крају дође 20.000.

Ово јесте добро запажање... али,

Quote:колико год се трудили патуљак остаје патуљак, и џаба им Толе и сва црно-бела гарнитура у ФСС

са овим горе се не слажем. ФСС одређује правила игре, а пошто је ту Толе главни са својим људима, ми ћемо ускоро гледати њима у леђа. Нама је судио сада судија Станковић, а судио нам је и прошле сезоне у купу Србије, када нам је измакао трофеј.. Отели нам и титулу првака, јер је поништен гол на 133. дербију, који је директно одлучивао о титули!? Разумете.. они одређују судије, које суде "ала Лазовић".. и тиме ћемо ми постати калимеро!?!

Ово око курира може се схватити на 2 начина.. прво, да нико озбиљно не узима курир, па да самим тиме неће да се бакће са тиме.. а друго, да су и они већ то пустили низ воду.

Што се навијачке стране тиче.. никада неће моћи ставити нас у ранг са њима.. ту не постоји у навијачком свету ФСС и Толе.. па да нам неко нешто одређује.. разлика међу нама је одувек, и увек смо се идеолошки разликовали, а иначе су толико закржљали да морају нас да копирају.. почевши од песама, преко навијачких обележија, па до кореографија и застава..
Reply
Што се навијачке стране тиче.. никада неће моћи ставити нас у ранг са њима.. ту не постоји у навијачком свету ФСС и Толе.. па да нам неко нешто одређује.. разлика међу нама је одувек, и увек смо се идеолошки разликовали, а иначе су толико закржљали да морају нас да копирају.. почевши од песама, преко навијачких обележија, па до кореографија и застава..

[/quote

А највише ме нервира како  се сви одушевљавају како патуљци навијају на КК утакмицама, никад такве коментаре не можемо наћи у новинама за наше навијање на Мари, а ОПЕТ то не може да се пореди, као што рече Дрвосеча, они су закржљали, и све копирају.

[... [/quote]

.

Quote:колико год се трудили патуљак остаје патуљак, и џаба им Толе и сва црно-бела гарнитура у ФСС

са овим горе се не слажем. ФСС одређује правила игре, а пошто је ту Толе главни са својим људима, ми ћемо ускоро гледати њима у леђа. Нама је судио сада судија Станковић, а судио нам је и прошле сезоне у купу Србије, када нам је измакао трофеј.. Отели нам и титулу првака, јер је поништен гол на 133. дербију, који је директно одлучивао о титули!? Разумете.. они одређују судије, које суде "ала Лазовић".. и тиме ћемо ми постати калимеро!?!

[/quote]

Брате Дрвосеча искрено се надам да никад патуљцима нећемо гледати у леђа , бар за мог живота.....
Reply
дрвосеча,потпуно се могу сложити са тобом,као и са р.с.ф. али брате немој молим те да личимо на њих,од пре пар година а и сад богме,што каже један момак,имамо ми и једну заједничку ствар и приоритет а то је Звезда  Wink,али кад кажем да будемо ко они,прочитах у твом упису да спомињеш евролигу и како их неко у баскету пуни....немој да се лажемо...на страну све код нас...ирали су прошле сезоне фајнал фор...значи није зајебанија и није да су их пунили.Зато ајд,кад пишемо да небудемо комплексаши.Понављам са свим се слажем са вам,да небуде забуне неке  Wink
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)