Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
(11-26-2009, 08:02 PM)NIdza.bre. link Wrote:Аууууу докле су они догурали... Ајде кажеш неко узме нашу слику преправи и представља је као своју ал званични производ  Big Grin следеће као што је неко поменуо шарање града па гробализација  Big Grin

Заправо постоји.Акција се зове гробаризација. :oПред сваку текму круже инфо смс поруке где се позивају да дођу на текму у што већем броју...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
http://www.youtube.com/results?search_qu...type=&aq=f

Погледајте прва 3 клипа... Колико ја знам ми смо први почели са најавама текми на ЈТ...
Reply
(11-26-2009, 08:53 PM)ОртоДелија link Wrote:[quote author=NIdza.bre. link=topic=2607.msg73208#msg73208 date=1259265779]
Аууууу докле су они догурали... Ајде кажеш неко узме нашу слику преправи и представља је као своју ал званични производ  Big Grin следеће као што је неко поменуо шарање града па гробализација  Big Grin

Заправо постоји.Акција се зове гробаризација. :oПред сваку текму круже инфо смс поруке где се позивају да дођу на текму у што већем броју...
[/quote]
Имају брате плакат ,ово што Бошке прави за нас,пред сваку утакмицу,каче где стигну...то већ једно пар утакмица.Ал добро...колико знам...у свему што радимо почну да се смешкају и исмејавају ко курвице а после крену исто.Њихов проблем.
Reply
Шљам
Reply
(11-26-2009, 08:55 PM)Кими Нбг link Wrote:http://www.youtube.com/results?search_qu...type=&aq=f

Погледајте прва 3 клипа... Колико ја знам ми смо први почели са најавама текми на ЈТ...

А овај први клип му дође као Око тигра, Роки Балбоа и те форе ;D. Јооој шљаму јој бруко гробарска слинава !!!
Кокеза лопове !!!
Reply
какви смећари не могу да вјерујем  >Sad

копи север
пасте југ
Reply
Ma ко их бре јебе... Не губите енергију на њих... Довољно је што су изложени докази, зна се ко је први радио неке ствари и то је то... Говно кад дираш оно још више смрди, стога не дирајте говна...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
[Image: _OSA8300_2.jpg]
Reply
о Боже,шта је следеће?смешни су,али ће сутра рећи да смо ми њих плагијали Big Grin Big Grin Big Grin
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(11-27-2009, 03:01 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote:смешни су,али ће сутра рећи да смо ми њих плагијали Big Grin Big Grin Big Grin

Већ јесу!  Big Grin

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: