Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
ајде окачи ми постојећу баш ми треба , слажем се с тобом ...
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Reply
Могла би да се одради нека слика, у кежуал фазону....  Smile
Reply
Коначно сам после дужег времена скинуо фотошоп и ево данас сам покушао нешто да урадим... Полако се враћам у форму, биће све бољи и бољи радови  Wink

[Image: thumb_85befea3.jpg]

шта кажете на ово?  Smile
Reply
(11-23-2009, 01:57 PM)ChiliBG link Wrote: Могла би да се одради нека слика, у кежуал фазону....  Smile
Дај неки предлог, дај неке слике које би могле да послуже томе, па ће момци нешто да одраде.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(11-23-2009, 05:58 PM)Кими Нбг link Wrote: Коначно сам после дужег времена скинуо фотошоп и ево данас сам покушао нешто да урадим... Полако се враћам у форму, биће све бољи и бољи радови  Wink

[Image: thumb_85befea3.jpg]

шта кажете на ово?  Smile
Није лоше, само мене лично нервира тај карирани барбери фазон, некако ме асоцира на те ружне, исфуране барбери качкете. Дај још неку, чини ми се да ће бити нешто од тебе  Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Верујте ми, у мојој глави је ово боље изгледало... али нисам имао фотошоп 5, 6 месеци па сам се једва снашао... чак сам имао идеју да уместо овог '1989' ставим број 7 са гате7 лого-а и да некако укомбинујем све у том фазону... али нисам нашао слику... и по мени би овако нешто лепо изгледало на неком барјаку, и не мора да буде бурбери, него нешто на овај фазон, ако ме капирате  Smile
ЦЗБГ ај одрадићу нешто сутра ново вероватно, немам сад снаге  Smile
поздрав
Reply
Све похвале за новог члана Кими Нбг , одлична идеја. Само мој ти је савет да избегаваш барбери позадине, као и неке друге већ "истрошене" форе... Wink само тако настави...
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
Могла би да се уради слика,Маракана и изнад да пише свуда грми около...Додати још детаља као нпр. муње около или нешто тако Wink На тај текст још није било слика колико се ја сећам.
Jeдна је Србија!
Reply
(11-24-2009, 12:27 PM)ChiliBG link Wrote: А немам стварно неку јасну идеју, могао би да се одради Анди Кап, са неким нашим детаљем...
Бошке има добре цртеже, мого би да их претвори у нешто виртуално  :Smile

који ће нама к.... анди?! њега нема ко није користио....оригинално,само оригинално...зајеби и пају патка и спајдермена и аМдија кепа,и све покемоне,бронтосаурусе,тираносаурус рекса и мумијеве....

јбте од толико идеја,славних личности из наше историје,наших фазона,славних битака,подвига и достигнућа да се отимају туђи стрип јунаци и на њима ставља наш знак,ако се нема идеја па боље да се и не ради него да се ради свашта...
Reply
(11-24-2009, 03:44 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: оригинално,само оригинално...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)