Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
[Image: wkigjn.jpg]
Reply
Reply
...
Reply
(11-05-2009, 06:18 PM)Капетан Кука link Wrote:[Image: udzbenik.jpg]

Само не знам за који је смер скрипта намењена ... Дал' за смер сачекуша или гепековање!!!   ;D ;D ;D

Основе уче сви у првој години касније се бира смјер, ја сам изабрао онај за банке...  ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(11-08-2009, 09:26 PM)NIdza.bre. link Wrote:Јел може неко од админа или било ко да ми каже, дал постоји и где да могу да набавим делије фонт. Унапред хвала...

не постоји фонт.
Reply
...
Reply

:o  :-\  ;D  Big Grin
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
(11-08-2009, 09:31 PM)dadoX link Wrote:[quote author=Капетан Кука link=topic=2632.msg72555#msg72555 date=1257445102]
[Image: udzbenik.jpg]

Само не знам за који је смер скрипта намењена ... Дал' за смер сачекуша или гепековање!!!   ;D ;D ;D

Основе уче сви у првој години касније се бира смјер, ја сам изабрао онај за банке...  ;D
[/quote]

Врхунски! Шта ће тек да објави Новак Буха Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(11-09-2009, 11:51 AM)Ђенерал link Wrote:

:o   :-\  ;D  Big Grin

ово је за мене прави примјер ЗВЕЗДАША,оне неисварене душе,која се не разумје у много шта,али му је Звезда светиња....па погледајте само изјаву на крају "ја ћу сваком звездашу бесплатно да одсвирам свадбу" (јес да је мало и за промоцију своју али опет)...

пс-ал Владан је најјачи кад стоји поред њега у одијелу а овај свира `армонику....
Reply

[/quote]

пс-ал Владан је најјачи кад стоји поред њега у одијелу а овај свира `армонику....
[/quote]

која фаца... Big Grin
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)