Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
Е ово за Воз је феноменално
Reply
(10-10-2009, 06:24 PM)Професионалац link Wrote: [Image: 30_dspg2.jpg]

стигле су на станицу Звездине бригаде... Smile

хвала за воз Дуле  Wink

ааааааааааааааааааааааааааа

матори објаснио си,тема може под чкљу  ;D 8) 8) 8)

Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
.....ово су шокови  :o :o :o
реално,даље од овог нема, тема под кључ, док се неопоравимо... :o :o :o
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
Да ли има негде на једном месту све наше нове мале коцкасте заставе? Ако нема, замолио бих да неко узме и у једну слику убаци све. То би било екстра.

А ова слика са возом је стварно погодила у центар, поготово навијаче из Пазове, Батаје, Панчева и остале који користе Беовоз...
Reply
Воз је феноменалан хвала
Reply
Воз изазвао најбурније реакције на интернету до сада Smile хвала вам свима.
Једна ствар само, за оне који читају ово и присвајају слику као да су они цртали, по фејсбуку, немојте то радити, није  лепо Wink За воз је један од заслужних и ДулеНБГД, ја сам је само дорадио, намерно нисам хтео да се глупирам и да стављам потпис негде у угао слике, да не упропаштавам лепу слику. Није поента у личној промоцији аутора неке слике, већ је поента у томе да се све ради за ДС89, и са поносом можемо да се похвалимо да имамо одличне уметнике у својим редовима, без лажне скромности.
Reply
Ја се у потпуности слажем са Професионалцем, не треба се без потребе експонирати, и постављати слике на места на којима им није место, поготово не на фејсбуку где још 1.0000 људи присваја слике као своје. На овом форуму се зна ко је које слике израдио, и колико су те слике квалитетне, без лажне скромности!
Ово што се налази на овом форуму, треба ту и да остане!!!
...наставимо са темом  Wink
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
[Image: 30_bgnavijazazvezduwall.jpg]
Reply
У знак подршке Belgrade Boys-има

[Image: bbrssmall.gif]
Reply
[Image: 30_yourlove1.jpg]
Коментари молим !!!
Reply

Forum Jump: