Threads: 0
(10-01-2009, 10:30 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:ајде да се поред овог свега што нам се догађа мало и исмијемо
...
дакле питање "да ли су Американци глупи?"
ево и одговора:
Да су глупи не би били сила бр.1 у свијету, просто и логично... а постигли су такав животни стандард да се не морају толико бавити и оптерећивати политиком и сличним стварима, као ми.
Исто тако може неко да стави снимке људи што постављају питања Милану Тароту, Палмине бисере итд. па да постави питање јесу ли Срби глупи.....
Мислим, дакле не верујем медијима.
Значи ако им је стандард до јаја не морају да знају да нађу Аустралију на карти,који ће им то мој...
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
(10-01-2009, 10:30 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote:Да су глупи не би били сила бр.1 у свијету, просто и логично... а постигли су такав животни стандард да се не морају толико бавити и оптерећивати политиком и сличним стварима, као ми.
Исто тако може неко да стави снимке људи што постављају питања Милану Тароту, Палмине бисере итд. па да постави питање јесу ли Срби глупи.....
што каже овај какве везе има стандард са интелигенцијом? па и праћење политичких дешавања у земљи захтева неку интелигенцију. зато и јесу у толикој кризи јер су потрошачко друштво а не знају да огроман део њиховог новца иде на проиводњу оружија.САД је прва у свету по производњи оружија(40% од укуног броја). Самим тим што не знају где њихове паре иду(не знају ни са ким ратују) као и сто не знају за шта дају порез( за производњу оружија) говори о њиховој интелигенцији! Зато и огроман проценат њих и нема осигурање.
Што се тиче њихових људи на позицијама не бој се нису сви Амеркиканци.Они су највећи купци мозгова у свету и без те куповини они би одавно постали мандџурија !
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Threads: 2
Нешто је труло у држави Данској !Политика је КУРВА !Маните се тога,враћајте се на тему !
Threads: 9
![[Image: 06.jpg]](http://www.blic.rs/_customfiles/Image/strip/2009/10-oktobar/06.jpg)
;D
Threads: 3
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Threads: 5
који лудаци братеее...алал им вера!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
(10-07-2009, 09:26 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote:ау брате мили...
свака част,када би ми ово урадили,робијали би доживотно
али је лепо испало
свака част момцима на борби,правом оружју...на свему,свака част!!!