(09-11-2009, 11:06 AM)Red Star Forever link Wrote: У сваком случају, нисам за претерано пљување навијачког издања... До скора се репрезентација није ни пратила, најбоље групе још увек не иду организовано, савез је скуп дебила о којима не треба трошити речи... Као што неко рече, мале утакмице су закон, ту се они редовни "уче" како се навија, како се пева без брзања, када је потребна која песма и сл. ...
Када је праћење репрезентације у питању једном навијачу тренутно једино могу да буду интересантна гостовања. Ја сам пролетос био у Констанци и сасвим добро сам се провео. С' обзиром да Звезда прошле сезоне није имала прилике да ми приушти ино-гостовање ово ми је дошло као право освежење. Можда су баш та гостовања место где треба започети навијачко каљење. Исто као што је Звездин Север пре неколико година почео на ''малим'' утакмицама.
Што се тиче ове утакмице са Француском од почетка нисам био нешто претерано заинтересован да идем на њу јер знам какав све склоп људи ту долази. И то се понавља годинама, исту су навијали за југославију, па за СЦГ, па сад за Србију.
Када се на преносу почело причати о великој шеталици, највећој на свету.. ја помислио да ће бити неко свемирско чудо, српска тробојка или нека сличица, нека фора као што смо ми имали 2000. године са Динамом из Кијева, или Либерец 2007.. а оно чемер што рекосте.. само натпис СРЦЕ НА ТЕРЕН и знак најка.. безвезе! Пука комерцијала и реклама.. :-\
Слажем се да навијачке групе још нису у потпуности почеле да попуњавају трибине Маракане, и да нас заправо чека велики рад, зној, и време и живци док не буде свима развијена навијачка свест, која свакако неће бити позориште као сада, и да људи приликом неповољног резултата одлазе пре времена са стадиона!
О томе сам ја својевремено и причао, не само овде већ и на делије.нет
Мада не знам колике је димензије била застава на утакмици репрезентације када је СЦГ играла против БиХ 2005. године? Била је исто велика.. али не знам колика.
Наравно да Делије увек постављају стандарде.. и дај Боже већ за неки од следећих дербија, или прославу титуле да ми направимо већу заставу од тог комада тканине, а смешно је да се то зове застава.
Чиме се будала поноси, то се паметан стиди
Jedina vidno slaba tačka u fudbalskoj reprezentaciji Srbije je mesto čuvara mreže. Ne zato što nemamo dobrih golmana, već zbog problema u kojima se oni nalaze. Vladimir Stojković već dugo nema "stalno radno mesto" te mu manjkaju takmičarski nastupi, njegov imenjak Dišljenković kuburi sa povredama, a sledeća alternativa, Željko Brkić, posle odličnih izdanja u dresu mlade reprezentacije nije zablistao u ovosezonskom nastupu Vojvodine na evro-sceni, a zatim je doživeo i povredu leđa. Kako se bliži kraj kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u našoj kući fudbala je očigledno rešeno da se potraži novo a trajno rešenje za ovo pitanje te je, prema pisanju "Sportskog Žurnala", ponovo pokrenuta priča o angažmanu golmana minhenskog Bajerna, Mihaela Rensinga.
Ovaj 25-godišnji Nemac je dve sezone nastupao za mladu selekciju "pancera", no još uvek nije debitovao u seniorskoj što je prva olakšavajuća okolnost za želje čelnika "orlova". Druga je da je Rensingova majka Živana - Srpkinja. A treća je da prilikom poslednje posete Beogradu Mihael Rensing više vremena proveo sa svojom "srpskom polovinom familije" nego što se posvetio klupskim obavezama. Možda baš zato i ne bi bilo čudno ako naslednik legendarnog Olivera Kana na golu Bajerna postane naslednik i naših čuvara mreže na golu fudbalske reprezentacije Srbije.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
НЕ, НЕ и НЕ! Нећемо странца у репрезантацији! Гај, Мореира или Ренсинг, исти курац! Па да јебем мајку свим новинарима који сервирају оваква срања. Да нам није Владе Стојковића курац би били у позицији да уопште причамо о светском првенству!
Ја сам такође био у Констанци кад је играла репрезентација,и било је веома добро.
Људи у среду и они који су били у Румунији-потпуна супротност.
Оно је било ултра гостовање,а ово у среду циркус.
Ренсинг је лошији голман од Стојковића(за класу),зато и не брани у Бајерну.
Ваљда Антић зна шта ради.
(09-12-2009, 08:44 PM)Пијанац link Wrote: НЕ, НЕ и НЕ! Нећемо странца у репрезантацији! Гај, Мореира или Ренсинг, исти курац! Па да јебем мајку свим новинарима који сервирају оваква срања. Да нам није Владе Стојковића курац би били у позицији да уопште причамо о светском првенству!
Ренсинг јесте лошији голман, и не верујем да ће бити први голман у Бајерну у наредном периоду. Али, да је екстра класа, ја би га примио, за мене није странац, сисао је српско млеко, као и Филип Сендерос. Ја бих га оберучке прихватио да игра заједно са Видићем. Немој да заборавиш да има неких наших цигана који имају страна презимена а опет прате Звезду на свим гостовањима... Срби су опет то, макар на пола.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
ја га сигурно не бих звао(ни њега ни друге) али ко нас пита...
када почне једном да прича око странаца онда ће постати нормално...па ће нам рећи "е па ајде и клео и абубакар да играју за србију?" . тако све креће...то нама не треба
уместо да Антић лапрда о томе (рекао је да ће о томе причати после одмора) могао је да мало помогне Стојковићу да нађе клуб.Сви знамо да је помогао Обрадовићу да пређе у сарагосу и да он има велике везе у шпанији тако да ми није јасно зашто да не искористимо голмана светске класе којег имамо.Када би Стојковић имао прави тренингу неког великог европског клуба гарантујем да би био међу 10 најбољих у европи...што није мала ствар!
опет ће ту толе караџа да умеша своје дебеле лоповске прсте!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
(09-13-2009, 01:52 PM)KizaLion link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=2785.msg70587#msg70587 date=1252788242]
НЕ, НЕ и НЕ! Нећемо странца у репрезантацији! Гај, Мореира или Ренсинг, исти курац! Па да јебем мајку свим новинарима који сервирају оваква срања. Да нам није Владе Стојковића курац би били у позицији да уопште причамо о светском првенству!
Ренсинг јесте лошији голман, и не верујем да ће бити први голман у Бајерну у наредном периоду. Али, да је екстра класа, ја би га примио, за мене није странац, сисао је српско млеко, као и Филип Сендерос. Ја бих га оберучке прихватио да игра заједно са Видићем. Немој да заборавиш да има неких наших цигана који имају страна презимена а опет прате Звезду на свим гостовањима... Срби су опет то, макар на пола.
[/quote]
То што је сисао српско млеко га не чини Србином. За мене је он Шваба и крај приче. Шта треба за 5-10 година да нађу неког клинца чија је мајка курава, затруднела са Арапином на раду у иностранству , па да га зову под националну заставу? Па да за Србију игра неки Алжирац Мухамед Азизи? Па онда то повлачи следећи корак, а то је што каже Џо давање пасоша неком црнцу, Бразилцу, Нигеријцу само зато што је дао 25 голова у Јелен Суперлиги. Боље бре да не идемо нигде али са Србима у репрезентацији, него да нас на неким већим такмичењима прадстављају странци. Друго је кад се неко из мешовитог брака осећа Србином, учи језик, песме, обичаје, навија за Звезду , а друго је звати Швабу који не ради ништа од овога да представља земљу играњем за репрезентацију. Прочачкајте негде на нету, питајте браћу Грке и Русе како се осећају што њихове земље представљају Скортсианитис, Холден, МекКарти. Ја знам да ако овог Немца позову да нећу гледати ни једну утакмицу све док је он у репрезентацији.
09-13-2009, 08:46 PM (This post was last modified: 09-13-2009, 08:48 PM by Red Star Forever.)
(09-12-2009, 08:44 PM)Пијанац link Wrote: Шта треба за 5-10 година да нађу неког клинца чија је мајка курава, затруднела са Арапином на раду у иностранству , па да га зову под националну заставу?
Краљу ;D
Што се конкретног случаја тиче... Тај и није неки голман, сигурно имамо боље или бар једнаке њему, а наш савез га пеца, па они нису нормални... А шта друго очекивати од њих... Ја би га први прихватио, али под условима да је он тај који је контактирао нас и изразио жељу да брани за домовину, да зна српски језик и да се поноси својим српским пореклом... У супротном (а овде је тај случај) никако нам не треба!!!
п.с.1. Мислиш да би оном саставу људи који су били на Србија-Француска заиста било битно ко игра за Србију? Они би се одушевили да 11 црнаца игра за нас (нисам расиста и то подвлачим, шта више јако поштујем све боје коже, али негде мора да постоји граница и то је моја граница, Србин игра за Србију, Алжирац за Алжир, Кинез за Кину, иначе препрезентативни спорт губи смисао)...
п.с.2. Али би рецимо био одушевљен када би неки муслиман из Босне одлучио да се врати својим коренима, јавно призна своје српско порекло и ако заслужи квалитетом заигра за Србију...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "