09-10-2009, 10:19 AM
Људи сувишно је коментарисати навијање или кореографију, кад нема организованог навијања, кад су спонзори платили корео...
Ja te volim Srbijo...
|
09-10-2009, 10:19 AM
Људи сувишно је коментарисати навијање или кореографију, кад нема организованог навијања, кад су спонзори платили корео...
09-10-2009, 10:28 AM
навијање и атмосфера баш онако како сам и написао пре утакмице...какве звезде гранда бре?па тамо је бар нека лудница и певање...синоћ као у позоришту! шеталица није трајала ни цео минут! остатак "кореографије" као што знамо мазнут...
химну је 70% људи певало брже него што треба...осталих 30% је не зна.остале српске песме да не причам! игру нећу да коментаришем јер сте све већ рекли...само ћу поменути Станковић,Лазовић и Кузмановић > ![]()
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
09-10-2009, 11:42 AM
09-10-2009, 12:47 PM
Морамо бити задовољни резултатом, јер смо лако могли изгубити. ;D
Е игра већ није била добра. Штета, овакве се прилике ријетко указују, ниједна велика репка није побјеђена одавно, а имали смо килаве Французе, са 10 играча, на препуној Маракани. На крају смо спашавали живу главу. У сваком случају, вјерујем у директан пласман на СП. Што се тиче трибина ... Они картончићи стварно, дежа ву и то колико пута. Шеталица би и била ок, да није знака дотичног произвођача спортске опреме. Атмосфера сјајна на старту меча, коректна до Анријевог гола. Ту све стаје, дједовима се сједи, све утихњује. Тек понеко дозивање трибина да се мало раздрмају, али и није баш упалило. Са разгласа се пуштају Тијана Дапчевић и она педерска химна YMCA. Шта је с мозгом? Ипак, пуно срце на аутопуту кад се скупљају браћа из РС, ЦГ, Вуковара ... Француски Фигаро је најбоље описао све: "Обећали су нам пакао, али могло се издржати." ![]()
09-10-2009, 02:03 PM
(09-10-2009, 11:42 AM)Рођак са Севера link Wrote: Исти ментални склоп публике."СЕЉАНА"- у пежуративном смислу.аа нисмо се скапирали...слажем се са тобом ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
09-10-2009, 03:42 PM
Нису људи који су били на југу криви што је кореографија лоше испала, треба имати у виду да ниједна група није организовано пратила овај меч.
На утакмицама репрезентације већина група из Србије је на јужној трибини,па је можда и због тога тамо била шеталица.
09-10-2009, 03:59 PM
(This post was last modified: 09-10-2009, 04:03 PM by KocoBo-Cp6uja.)
(09-10-2009, 03:42 PM)zvezdinsin link Wrote: Нису људи који су били на југу криви што је кореографија лоше испала, треба имати у виду да ниједна група није организовано пратила овај меч.Мислим да то у вези с групама нема никакве везе јер је нису групе спремале.Југ је био одабран јер запад и исток нису долазили у обзир,седећа места,бла,бла. Што се тиче трибине,ко што је напоменуто је да је једино добро што је било наших са свих страна,јбг,пре ће да дају 700 плус пут да виде тјерија,наравно,ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМА !!
09-10-2009, 10:37 PM
Драго ми је што сам кући гледао утакмицу..
Баш зато што сам знао 2 ствари: Прво, да ћемо јуначки изборити реми : ![]() А друго, што сам знао да ће бити 90% индијанаца, позера, фенсера који су дошли и подлегли притуску медија о "мечу децеије" ![]() У таквим условима наш рад, прича, и залагање не могу да дођу до изражаја.. Наша нада и спас је управо у раду на мањим утакмицама, када не долазе атрактивни противници, и када ћемо са 7-8000 људи на Северу моћи нормално да стовримо оно што сада имамо на Звездиним утакмицама.. а то је компактан коп, и синхронизовано певање неколико хиљада људи. Овде је проблем што људи дођу чисто да би били виђени, да се снимају телефонима, и да чекају хоће ли наши дати неки гол, па да скачу као бесни.. Верујем да синоћ на Севру није било тих 90% са навијачком свести, како онда отпевати правилно 4 патриотске песме? Решење је рад и труд у "малим утакмицама", и тако постепено стварати језгро навијачке армије.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
09-11-2009, 09:03 AM
Иначе застава "Срце на терен" која је у среду била раширена на јужној трибини, ући ће у Гинисову књигу рекорда као највећи транспарент на свету. Самим тим биће срушен рекорд делија који су у финалу 1991. у Барију раширили српску шеталицу, што је до среде био највећи транспарент у Европи.
Застава "Срце на терен" била је 90 x 30 м, и тежине преко 500кг.
09-11-2009, 09:37 AM
(09-11-2009, 09:03 AM)luconi link Wrote: Иначе застава "Срце на терен" која је у среду била раширена на јужној трибини, ући ће у Гинисову књигу рекорда као највећи транспарент на свету. Самим тим биће срушен рекорд делија који су у финалу 1991. у Барију раширили српску шеталицу, што је до среде био највећи транспарент у Европи. Туга.Онаква глупост да буде најећа застава... ![]()
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|