Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Ништа горе нисам видео, мада шта очекивати од "најка", оно је класична реклама...
Reply
прича да је то највећа застава(шеталица) је глупост.....највећа застава је била направљена у аргентини...ФСС је лансирао такву глупост да ја не могу да верујем...то може једино да буде највећа реклама икад постављена на трибини!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
(09-11-2009, 10:14 AM)Dzo_Palac link Wrote: прича да је то највећа застава(шеталица) је глупост.....највећа застава је била направљена у аргентини...ФСС је лансирао такву глупост да ја не могу да верујем...то може једино да буде највећа реклама икад постављена на трибини!

Највећа шеталица икада направљена је од стране навијача Боке јуниорс, на Бомбоњери, димензија 75x30, важила је за највећу, то је та о којој ти причаш...дакле мања је али капирам да је била далеко боља!!!
Reply
Морам да се укључим у причу о застави/шеталици... 90х30 је јако велико, малтене пола травнатог терена на Маракани... Да ли је заиста била толика застава? Ако јесте, онда дефинитивно није развијена и затегнута како треба... Друго, неко је споменуо тежину од 500кг... Јел то нека званична информација? Пола тоне???! Људи, јел знате колико је пола тоне?  Big Grin Па није била од челика, јеее...

У сваком случају, нисам за претерано пљување навијачког издања... До скора се репрезентација није ни пратила, најбоље групе још увек не иду организовано, савез је скуп дебила о којима не треба трошити речи... Као што неко рече, мале утакмице су закон, ту се они редовни "уче" како се навија, како се пева без брзања, када је потребна која песма и сл. ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Фудбалски савез СРБИЈЕ са толетом лупа по обичају.Кад смо већ код застава Расинг Аргентина кад су покрили цео стадион заједно са трибином

Attached Files
.jpg   BANDERAGIGANTE2.jpg (Size: 111.41 KB / Downloads: 23)
Reply
Ево праве слике заставе

Attached Files
.jpg   bandera02.jpg (Size: 112.41 KB / Downloads: 33)
Reply
(09-11-2009, 12:34 PM)MACAK link Wrote: Фудбалски савез СРБИЈЕ са толетом лупа по обичају.Кад смо већ код застава Расинг Аргентина кад су покрили цео стадион заједно са трибином
Расинг ,Торино па ми.Та расингова је дугачка била 148 или 145 метара
Reply
о тој шеталици у ултра свијету се не би требало ни причати....најк спонзор,новац,профитерство,глобализација...све против чега се прави ултрас бори...
Reply
(09-11-2009, 10:41 AM)luconi link Wrote: Највећа шеталица икада направљена је од стране навијача Боке јуниорс, на Бомбоњери, димензија 75x30, важила је за највећу, то је та о којој ти причаш...дакле мања је али капирам да је била далеко боља!!!

нисам мислио на ту...ево мачак је поставио пре мене.дакле јесте већа...и то доста!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Reply
чекај,па зар нисмо и ми имали једну 80 са 40 метара?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: