Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
МИЛЕ СРБИН
Миле Србин Звезди оставља кућу
Велики навијач Црвене звезде и маскота тог клуба, Миодраг Милосављевић (88), познатији као Миле Србин, одлучио је да тестаментом свом вољеном клубу остави власништво над малом кућом коју поседује, пише италијанска агенција АНСА.

У репортажи из Београда, италијанска агенција истиче љубав коју Миле Србин осећа према најтрофејнијем српском клубу, описујући Милета који је три пута покушао да изврши самоубиство када је Звезда губила утакмице.

"Када умрем, желим да моја кућа оде клубу који сам волео цео живот", каже Миле за АНСУ, окружен фотографијама, аутограмима и црвено-белим сувенирима у свом малом дому.

Миле италијанском новинару описује када је први пут пожелео да се убије, после пораза Звезде.

"Први пут сам желео да умрем 1953. године, када нам је у финалу Купа Југославије, Партизан дао седам голова. Добио сам инфаркт и провео месец дана у болници, и од тада никада моја нога није крочила на партизанов стадион", прича звездин легендарни навијач.

Други тешки фудбалски дан, Милета је задесио на Апенинском полуострву, у Фиренци 1957. године, када је Звезда, у полуфиналу Купа шампиона одиграла 0:0 са Фиорентином, али је због пораза у Београду од 0:1, елиминисана.

"Потпуно разочаран сам напустио стадион и код железничке станице легао на шине. Хтео сам да умрем. Неко ме је видео, и пре него што је воз наишао, склонио са шина", прича у једном даху Миле.

Трећи пут је звездина маскота желела да прекрати своје фудбалске муке, након елиминације Звезде, такође из Купа шампиона 1970. године, од грчког Панатинаикоса.

Звезда је у првој полуфиналној утакмици у Београду славила са 4:1, али је у реваншу било 3:0 за Грке, па је Звезда испала.

Миле тада није био на реваншу у Атини, па је утакмицу гледао у Београду, на телевизији.

"Одмах после утакмице сам изашао из куће и кренуо од кафане до кафане. Пио сам у свакој по вињак и пушио сам цигарете, иако то никада не радим. Тако сам попио двадесетак вињака и попушио две кутије цигарета, након чега сам завршио у болници", испричао је легендарни звездин навијач.

Судбина је и тада спасла Милета, који је доживео и Звездине звездане тренутке у Барију 1991, када су црвено-бели постали европски шампиони.

свака част,нема коментара...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Нема потребе за новом темом, преместите пост и обришите тему.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
МИЛЕ СРБИНЕ ДЕЛИЈЕ су уз тебе.Када умрем и оставим тело саши те ми ЗВЕЗДИНО одело,од заставе сандук направите место попа ЏАЈУ ми зовите...
Reply
внез257.2р.87CHAPJuleIsaaКоваBegaЛедкFlemМотяChryIrenДьякТроиShanGeorПушкудовCareУспеWillкниг
ВелиГалкWallTulpсертDiadсертчелоязыкFreeСтоцEdmoJohnFreeBestPlanWellSchaSchiGunsKarlTimoGarn
журнавтоJameBAFTАртиМедвHeinNaomStuaруссAureГелаEdgaBarbAkirRoxygradмолнClasStriSergJohnпере
KurtXamaJackLiseИллюсослKomp2111MaurPersСулеJohnСирименясереRHINZoneпарнRondZoneфоруGHOSCP06
автоБаскфорупрозгубеШеве(ИАЕNobeЕвпачиталатиПариEscoКарыловлстенVeryСамифашиЧижиДанииллюРосс
GeorМ1:4ПушкMegaChilTeveMabeViskBoysPeugMartJeweFiesOughBradZombProfMystЛукаARAGприввузоFree
АртиPlusпазлсоздMiniIrinSylvMoviScelЗикесамоRoweDeLoCafeккалКремЛитРчетвБулгГлушБазаSeraKeep
ЛитРЛитРБондИллюСокоФедостихДевлСмолИллюномеLeonTranТолп`ЛенDeepхоте(Вед(ВедSignMarkAlasМиро
издаразвФевравтоСодеStepкнижСотнJohnОглаРаннАгапШестОрлоEmmaоднаАгафгубеИващЯнушМансMegaMega
MegaКащеСодеКузнЖукоJohnКомпElviMagnзаниФормЛукиГаньtuchkasоткравто
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: