Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ja te volim Srbijo...
Може неко да ми одговори на питанје зашто Немања Николић игра за ЦГ, кад лепо пише у његовом профили на сајту Звезде да је Србин рођен у Бг? Зар је могуће да њега нико није звао да игра за нашу репку, а играју неки који везе немају са фудбалом?

Драго ми је да се млада фудбалска  репрезентација вратила у НС да игра своје утакмице.
Reply
Није он једини Србин који игра за ЦГ, уколико неко нема шансе или није довољно квалитетан да игра за Србију, аутоматски има шансе да игра за Црну Гору. Држављанство се лако добија. Али, Црна Гора нема репрезентацију, има само 3-4 добра играча и то је то.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Одлична партија фудбалера у Преторији. Головима Зорана Тошића (2) и Данка Лазовића, Србија је у пријатељском мечу савладала Јужноафричку републику, домаћина наредног СП 2010. - 3:1. Једини гол за "бафану" дао је Мфела. Деветог септембра на Маракану долази Француска ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fud...re.sr.html
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Дочекаћемо их топло. Али црнци НЕЋЕ проћи!
Reply
[Image: spmarakana.jpg]

Сад их није више страх од хулигана кад стиже Тјери!  Smile
Reply
(09-01-2009, 09:56 PM)Пијанац link Wrote: [Image: spmarakana.jpg]

...мука ми је више од ових љубитеља фудбала!!!мислим све је то љепо ,дивно и красно али гдје је ту љубав,страст...долазе да виде Французе а не Србију...гдје су сви они када треба напунити стадион на мањим али не и мање важним утакмицама ?!....гдје им је онда тај сада шатро пробуђени патриотизам?!...због таквих,НАВИЈАЧИ остају без улазница за овакве мечеве (мада увијек се некако уђе  ;D ) али опет...ал ајде сва срећа СРБИЈИ па макар и пред позоришном публиком ...
Reply
(09-01-2009, 09:40 PM)Источник link Wrote: Дочекаћемо их топло. Али црнци НЕЋЕ проћи!
Земљаче пусти те фашистичке форе и зајебанције са црнцима.Иди на утакмицу због своје земље и своје репрезентације, а противник не треба да те интересује дал је црн, жут, црвен, или зелен.Срби никад фашисти нису били, нити су икада иког мрзели и никад нису расну мржњу испољавали.А није јој ни место на овом форуму(моје мишљење).Само ти треба српско срце и српске емоције, а те манире тамо неких назови националних стојева,фирера,хитлероваца,Митиних зборова и осталих усташких зајебанција остави са стране.Томе није место на нашој северној трибини, било да игра Црвена Звезда или репрезентација Србије.
Кокеза лопове !!!
Reply
(09-01-2009, 09:56 PM)Пијанац link Wrote: [Image: spmarakana.jpg]

А ни карта од 700 кинти није пуно...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(09-01-2009, 11:39 PM)Игор link Wrote: [quote author=Источник link=topic=2785.msg70231#msg70231 date=1251841224]
Дочекаћемо их топло. Али црнци НЕЋЕ проћи!
Овога аутоматски банујте! Мука ми је од оваквих глупости.
[/quote]

Слободно!

Крв није вода. Боја коже није ствар која се треба занемарити.

Србија - Србима!

Делије нису расисти! Ни Срби као народ то никада
нису били, нити ће! Ни наша православна вера
не проповеда мржњу према другим народима,
а камоли другим расама! Ако мислиш да се и даље
дружиш са нама овде, гледај да по овом питању
своје мишљење задржиш за себе, у супротном
ће бити ћао и до виђења!!!
АДМИНИСТРАЦИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)