Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дизајн зона
(07-21-2009, 10:29 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: [quote author=_simke_ link=topic=3035.msg69156#msg69156 date=1248196206]
Тај наранџасти дрес јесте дречав, и изгледа глупо, али то је ипак тек 3. гарнитура дресова. Те дресове су носили само у Чачку и Новом Саду. Па погледајте које су боје 3. дресови Барсе, Интера, Арсенала, Милана ? Наранџасти и жути углавном, иако везе немају са бојом клуба тј. грба. Ако је продаја тако добро ишла, не видим разлог да се у будућности нешто слично не понови. Поготово што нам сада сваки динар значи.

ја стојим при оном "црвено-бели на терен,наранџасти у циркус"....тако да ако нешто "добро иде",тј ако се добро продајте не мора да значи да је то и добро...
шта би ми сад требали  наше производе требали писати латиницом јер би можда продаја ишла добро у страним земљама?!...

пс-новој чланици сам написао приватну поруку и све објаснио  ;D ...нема потребе да сад иде 10 уписа пиши ћирилицом и немој слати пусе и слично....
[/quote]

Си јој узео број телефона?Позвао на пићенце?Текму? ;D ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
(07-21-2009, 10:01 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: [quote author=*DelijaGirlSmile* link=topic=3035.msg69160#msg69160 date=1248209167]
hej,ljudi,koje programe koristite pri pravljenju slika???Smile uzgred,sve su full!!!Smile))kiss

девојчице промашила си форум!
имаш много интересантних сајтова за дружење рецимо фејсбук,мајспејс,карике...тамо ћеш упознати јако лепих и добрих другара,који ће те сво волети и љубити као и ти нас сад...

[/quote]

Брате слажем се да њеној поруци није место овде...али немој тако да напушаваш људе...имаш приватне поруке,па јој тамо кажи.
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
И сад се лепо вратите теми да не би брисали све постове, нек стоје као опомена...

Брате Симке, па тај наранџасти дрес је катастрофа... На више утакмица смо то поновили са Севера и сад неко хвали што се продала гомила тог ћубрета... Пусти то, Чича је лепо објаснио неке ствари...

Него да се вратимо ми мало дизајнирању, а?
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Нешто и од мене
[Image: bezanijskakosa.th.jpg]
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Reply
Брате, да није боље црвена боја. Јесте да на кућама стоји плава, али направи и са црвеном бојом, да видимо како ће да изгледа.
Reply
Стефане лијепа идеја,само што ме подјећа на оне плакате "Булевар Ратка Младића"....па сад не знам  :-\ ...није копирање јер претпоствљам да је идеја другачија,али опет...
иначе у Б.Л. је био натпис на једној згради "Улица Црвене Звезде" ...  ;D

п.с.-да одговорим ОртоДелији,није ми још одговорила на поруку,а има братац 17 година колико видим тако да  8) ...
ајд да више не лутам од теме,јбте скренух је у скроз другом правцу....

Reply
Ја се не бих бунио и да живим у булевару Ратка Младића Wink
Земунац, размишљао сам да ставим црвену, али не би било толико упадљиво. Ово је фора, да се и не провали да је "лажна адреса".
Одштампајте ово и преко свих назива улица прелепите. Изгледа одлично, верујте ми!
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
Reply
као и милион осталих који су ми послали пор.да се ПИШЕ ЋИРИЛИЦОМ.и овде да кажем,ЗНАМ ДА СЕ ПИШЕ ЋИРИЛИЦОМ,и приватно пишем чирилицом,не волим латиницу...само сам на брзака се регистровала да питам који фотошоп користите,јер су ми се свиделе слике.....заб.сам да променим у брзини....ОПРОСТИТЕ,НЕМОЈТЕ ДА МЕ ПОЈЕДЕТЕ!!!  Шокиран
смајлићи су ту да би се користили,ако вам смета да их пишеte јер сте мушко или шта већ,немојте их стављати,ја волим да их пишем и просто иде да их стављам јер сам девојка....  :-\
замолила бих `делију К.З.Ш` који се назива делијом да не пљује друге,север и звезда је свачија,а праве делије,а знам их мноооооого и премного, не пљују и не прозивају друге,а НАРОЧИТО девојке......! :o ако не можеш то да схватиш ја ти не могу ништа..... дарко хвала,а за друге стварно нисам очекивала овакав однос и старт према једној девојци,нарочито од стране делија......хвала пуно свима....
и да,видимо се вечерас,ко жели,ко неће нека седи кући и прави се делија........*САМО ТИ У МОМ СРЦУ СИ!!!*
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Reply
ОК, сад сте сви рекlи шта сте мислили да је требало, сваку другу распараву наставите на ПП. Наставимо са темом...
Сви на Стадион!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Наравно.... Smile

Attached Files
.jpg   delije1989-huligan.jpg (Size: 96.23 KB / Downloads: 17)
...и на небу том на које идем ја,сија моја *З*В*Е*З*Д*А***Ц*Р*В*Е*Н*А*!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)