Threads: 0
Ову прву тачку што си навео мислим да је кључна.Мислим да ту лежи добар део невоља у којима се налазимо.Изгубили смо кредибилитет, немамо више људе важним функицијама,а неки што су као ту далеко да раде у интересу Звезде,многи се поигравају са нашим клубом. То мора да се промени,ако хоћемо боље сутра.
То што си песимистчан је потпуно оправдано и не би требало нико да ти замери,и ја не мислим ништа другачије и слажем се са Игоровом констатацијом да ако се по јутру дан познаје,онда смо заиста најебали.
Threads: 10
Изгледа да млади Лекић долази,све је договорено бар је тако изјавио Аџић.Само да не буде један од многобројних промашаја задњих година.
Threads: 15
Дакле, Дејан Лекић из Земуна је изгледа прво појачање у овом прелазном року. Да ли га је неко гледао, о каквом се играчу ради, може ли тај дечко допринијети нашем нападу?
Што се тиче политике клуба, мислим да требамо сачекати да видимо како ће се све одвијати. Звезда ће у наредним данима остати без пола тима, половина која ће остати није богзна шта, а младих талената имамо јако мало. То свакако захваљујући прошлим управама. Питање је и колико ће уопште пара клуб моћи да издвоји у овој ситуацији. По мени је најпрече да се клуб ратосиља силних задужења. Просто је невјероватно да је прошла управа дигла кредит на пет милиона евра са годишњом каматом од 27%!? Звезда је у живом блату и требаће страшно много посла да се ствари покрену на боље.
Threads: 61
(06-05-2009, 03:06 PM)Бошке link Wrote: Изгледа да млади Лекић долази,све је договорено бар је тако изјавио Аџић.Само да не буде један од многобројних промашаја задњих година.
Па и није баш млад, сутра пуни 25 година
Threads: 17
(06-06-2009, 12:27 PM)Mikelandjelo link Wrote: По мени је најпрече да се клуб ратосиља силних задужења. Просто је невјероватно да је прошла управа дигла кредит на пет милиона евра са годишњом каматом од 27%!? Звезда је у живом блату и требаће страшно много посла да се ствари покрену на боље.
Како ствари стоје, легао је део дуга Расинга у вези трансфера Жигића а управа је те паре употребила да скине део блокаде рачуна.
Спомиње се и повратак Басте у задње вријеме. Шта мислите о његовом повратку искрено? Постоји доста различитих мишљења о њему као играчу... Да ли нам је он опет потребан?
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Па пази...искрено речено...ја мислим да бих било добро да се врати..собзиром кавкво је ситуација у звезди,добро бих дошао..
(06-06-2009, 10:18 PM)Goldy link Wrote: Па пази...искрено речено...ја мислим да бих било добро да се врати..собзиром кавкво је ситуација у звезди,добро бих дошао..
Овде дефинитивно треба један лектор....да не би(Х)смо испадали смешни....Голди пријатељу немој да се љутиш, али вечерас правопис српског језика под јастук, ко зна, можда нешто и остане у глави...
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 20
(06-06-2009, 11:11 PM)buteo serbiano link Wrote: [quote author=Goldy link=topic=3611.msg68367#msg68367 date=1244326730]
Па пази...искрено речено...ја мислим да бих било добро да се врати..собзиром кавкво је ситуација у звезди,добро бих дошао..
Овде дефинитивно треба један лектор....да не би(Х)смо испадали смешни....Голди пријатељу немој да се љутиш, али вечерас правопис српског језика под јастук, ко зна, можда нешто и остане у глави...
[/quote]
Ја сам човек са села,па ми је граматика лоша страна јбг