Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
@Скримо
Вараш се.Дао је 10 голова на 12 утакмица,ако је то лоше онда не знам...
дајте људи,па он је странац,шта он зна ко је и шта је звезда,не осећа он тај ривалитет као ми..Зинуло је дупе за паре и ћао..шта сад
10 голова на 12 утакмица ок АЛИ да ли се икада запитао какав је квалитет те ЦРНОГОРСКЕ лиге????
Па верујте на реч да је као и наша српска лига тј трећа лига.Ало па који су  то клубови
Ловћен Јединство неки темо Дечић о чему ми причамоооо???????????
Па јел могуће и ово.Још један звездаш код гробара.УЖАССССССС
http://www.sportal.rs/news.php?id=3798
Ја неверујем старашнооооо
Моје мишљење је да, ако већ хоћемо да кренемо од неке нуле, не треба да враћамо бивше играче. Баста, Бурзановић и Пуровић су већ превазиђени играчи и реално Звезди не могу донети неки напредак у игри! Ако је већ циљ уигравање тима, треба имати млађе играче и форсирати динамичнији фудбал, нешто што већ немамо годинама!!!
Ја се у потпуности слажем са тобом.Од нуле брате.Мојне те половне играче мајке ти
Па докле више?Ово стварно већ почиње да иде на живце...само се надам да су ова двојица задња звездина играча која ће прећи у партизан....бар за ову годину
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа

Слажем се,треба форсирати нашу децу,какве користи имамо ако дође неко на позајмицу,одигра добро и врати се?Једино ме радује повратак Николе Трајковића,ако до њега дође....
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Јел има неких информација око повратка Трајковића?

Ајде ко зна нешто нека напише....

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Дајте људи, јебеш Клеа, јебеш Абубакара шта су они то урадили за кратко време па да се толико очајава?? Да су то урадили рецимо Перовић или Мрђа  (који се нису наиграли у Звезди али су доказани Звездаши) па и да се дискутује, а за ове куртоне ко их бре јебе... Ја само знам да у Звезди не би волео да видим НИЈЕДНОГ играча који је барем један минут носио говњави дрес, а они се радују као да им долази Роналдо, и то говори довољно о њима. Они ће чак и песме да им певају колико су јадни!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)