Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Радује ме игра нашег тима у последњем колу,и то цело полувреме са играчем мање,да су овако играли барем у пола мечева ове сезоне не би било проблема у нашој лиги,управо то ми иде на живце,јел су показали да могу кад имају вољу,да ли је разлог томе тихи бојкот или не знам већ шта то је друга ствар,у сваком случају,треба да усресреде све своје силе да победе све утакмице до краја,па онда да стручни људи,за које се надам да ће помоћи коначно одраде добар прелазни рок...било је у последњих неколико година,и погодака и промашаја,Кастиљо и Молина,који је отишао из непознатих разлога,сасвим добро игра у Сантосу...али и стварно катастрофалних играча,Баркоси и слични...

Моје виђење је да,у наредном периоду,морају све паре да иду на обнављање омладинског погона,који би у периоду од 3-4 године стасао па и био носиоц нашег првог тима...не верујем да играч може да се направи преко ноћи,али је зато потребно да се снаге усресреде на нове генерације,да се одвоји сума,за омладинсу школу,много већа него ранијих година,и да се полако ради...

За довођење играча треба исто новца,али у овој ситуацији,морамо се понашати рационално,куповати јефтино,колико је то могуће,и доводити младе играче,наравно за то је потребна скаутска служба,ето имамо играче који су играли у разним крајевима света(Рамбо Петковић је несумњиво плус с обзиром да је један од ретких играча из Европе који су оставили неки траг у Бразилу),затим Дујовић у Гани.Присталица сам да наш тим може да опстане саа највише 3 странца у нашим редовима,можда још неки у склопу тима,али само у случају да су квалитетнији од домаћих играча,и то доста.Данас је ера интернета,може се гледати скоро свака лига Јужне Америке,чак људи одавде могу да прате неког играча,уз рецим о Рамбову препоруку,па донесу пресуду,да ли довести или не...

Звезда такође мора да има препознатљиви стил игре,који ће гајити,на пример доведемо играче по укусу једног тренера,онда дође други који форсира други стил игре,и беспотребно смо бацили паре на појачања...то отвара могућност довођења играча,уз минималне корекције са довођењем тренера...

Ми смо рецимо раније играли нападачки фудбал,а онда су дошли неки клипани генерално у наш фудбал и поечли да опонашају италијане,или французе,а тај стил нам генерално не лежи,наши људи воле леп допадљив фудбал,добру игу,можда смо и мало размажени по том питању,ипак старији људи су навикли на боље,а за то је ма колико то звучало парадоксално,али управо је наша Звезда у ранијим периодима поставила стандарде фудбала,кад се помисли на прави фудбал мисли се на Звезду из година пре ратова...сада дође неки Косановић и прича на конференцији за штампу против неке Куле или Баната,тежак противник,добро су стајали на терену...ми играмо на неки резултат у домаћој лиги,Па управо узрок наше лоше игре  у Европи су игре у гостима,где идемо на 0-0,у увек скоро губимо,ајде да кажем да смо против Гроцлинадали гол у гостимаи  лагано прошли.ви се уздају у Маракану,уреду Мара јесте нешто посебно,то стоји,али неће она сама победити,кад смо освајали титулу у КЕШ-у, па Бајерну смо дали голове у сред Минхена,свима редом смо давали голове у гостима,сад могу на прсте да пребројим кад смо и коме дали головеу гостима...Мора и с те стране да се поради,ми идемо на 0-0 увек,а по мени је бољи резултат 2-1,јел онда нападаш и ако примиш један,није толико страшно ако играш.Можда сам отишао предалеко,али истина да смо малодушни барем ти стручњаци који нас воде,задовољавају се неким нерешеним исходима,без датог гола,и онда испаднемо и опет Јово наново...

Што се тиче супротне стране брда,не треба да нас интересују,осим на дан кад играмо са њима,нису вредни помена....Мене више нервирају,људи који им одговарају на коментаре било где,јел тим њима посвећујемо непотребну пажњу...

За боље сутра,за нове победе...СА НАМА СЕ МОЖЕ СВЕ ШТО СЕ ПОЖЕЛИ!!!
(05-11-2009, 12:52 AM)CEBEP link Wrote:У нашим форумима никада није било места за идиотске баљезгарије било које штампе као и комплексаша са различитих трибина. :-[
То је увек било неписано правило и за ове нове ликове који су релативно скоро улетели на форум то би требало да знају. Сточари су се увек игнорисали, као турско гробље, као лањски снег, као свињска балега и о њима ама баш никада ни реч.
Ми гледамо себе и окрећемо се себи јер у Србији у сваком случају немамо са ким да се поредимо ни у ком смислу.

Будите привилеговани што сте део форума, осећајте се привилеговано што бодрите и навијате за Звезду. За почетак сасвим довољно...

Слажем се, прихватам критику и прихватам жуту карту (што би рекао Милојко Пантић). Ипак смо ми друга култура и друга цивилизација, али деси се да ме ови говнари с времена на време изнервирају и да ми се помешају `ладни и топли живци....

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(05-11-2009, 12:44 PM)Бошке link Wrote:Бака живи за Звезду!

Све похвале баки!!! Wink
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Quote:"Сан ми је да одем на Маракану и да погледам једну утакмицу Црвене звезде, али у мојим годинама то је тешко", каже бака Јела и додаје да би ишла гледати свој омиљени клуб кад би поново дошао у Бањалуку.

Дај да се некако организујемо и да јој средимо долазак на Мару,против Рада! Smile Верујем да би такав потез још више подигао култ Звездаштва,и да би самим тим привукли још више људи на стадион...

Имамо ми ваљда браће из Приједора или из околине који долазе на утакмице,могли би они некако да је превезу...
И ја сам размишљао на ту тему,ако једна бака има толико година,и воли Звезду толико,штета би било да не посети Маракану...волео бих да се то деси,можда јој је то један њен неостварени сан.То би била и лепа позивница за остале симпатизере да јој се придруже...Бако држи се и свака ти част!

Имамо ми ваљда браће из Приједора или из околине који долазе на утакмице,могли би они некако да је превезу

Наравно да имате браћу у приједору,видећу ако буде ишао ико са својим аутом да је повезе... Smile :
Приједор је цео,црвено-бео.
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
http://www.politika.rs/rubrike/Tema-nede...ga.sr.html

Quote:Церовић: Рекао сам, највећа имовина – у играчима – распрчкана је, а нико из Звездине школе није изашао. А у репрезентацији игра девет играча из те школе.

Quote:Мијатовић: Где су отишле толике паре? Кажу да је под Пиксијем дошло око 30 милиона од продаје играча. Накнадни губитак је, наводно, око 10 милиона. Па, на шта је отишло 40 милиона за годину-две?
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Немам жељу да изигравам Пиксијевог адвоката нити о дотичном имам неко лепо мишљење, али се чињеницама барата површно. Чињеница је да су многи од тих играча имали пола-пола уговоре, као и да је за годишње функционисање клуба потребно око осам милиона евра. Питање је и да ли је дуг био заиста онолики колики је био и под каквим су условима подизани кредити.

Далеко је Пикси од невинашцета, али није његова кривица пресудна за ово што нам се дешава.
Можда нас стока казни са утакмицом не играња на Мари или без публике због Коромана.Код нас је све могуће.
Неће ваљда,стока лоповскал...То је све због оног голубара који лиже јаја Ибрахима Гаја!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)