Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-09-2009, 09:24 AM)jagara link Wrote:Ја колико се сећам, на конференцији је јасно речено да су на дуг од 23 милиона урачуната и потраживања Звезде за бивше играче, односно да дуг без тих потраживања износи око 28 милиона.... Толико о томе.

У праву си, потражујемо око 6 милиона за играче у земљи и иностранству и укупан дуг је преко 28 милиона.

Мене брине 13 милиона које клуб дугује банкама и да ли је тај дуг обезбеђен хипотеком и на којој земљи или можда стадиону.
Никако ми не иде у главу који су то добављачи у земљи и иностранству којима дугугјемо преко 8 милиона (8,2).
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Ја сам готово сигуран да апсолутно нема потреба за било каквом продајом објеката који су у власнишству клуба. Можда сам луд, али ја стварно заступам теорију да проблеми Звезде нису баш толико велики колико се то представља у јавности. Неке струје се свакодневно служе разним смицалицама не би ли што дуже у Звезди одржали стање кризе. Све приче о ресторану, лековима, бежанији запослених, могућој крађи трофеја, па и ова спрдња где полиција чува играче од хорде разуларених навијача управо томе и служе. У целој причи је највећи проблем тај финансијски дуг, али ни то није толико црно колико се представља. Када би ми улетели са једном финансијском ињекцијом, затим бивши играчи са другом, онда да се организује неки концерт за трећу, па ревијална утакмица или турнир за четврту, па онда од продаје појединих играча убризгаш пету. Тај дуг би се већ тада свео на неку цифру са којом би клуб могао нормално да функционише, а остатак би се рационално одплаћивао.

Не волим да правим паралелу са комшијама, али сетимо се баш овог периода пре само две године, дакле маја 2007. Ми смо славили другу узастопну Дуплу круну, а они су губили срамне утакмице, навијачи им били у бојкоту, по новинама пљувачине, а финансијски дуг је наводно био доста већи него што је наш сада. Тада се Зека лопов повукао да буде владар у сенци, поставио своје људе на сва челна места у клубу, у тим су гурнута деца клуба. Касније су ангажовани странци који су се испоставили као погодак и неки тим је направљен. Искористили су чињеницу да је нас два и по месеца упропаштавао Миша Косановић и дошли су до титуле, а Куп су нам срамно украли. И ове сезоне су искористили нашу кризу да освоје дуплу круну и сада су створили слику да су они Бог зна колико добра екипа. Шатро су и тај дуг свели на минимум и сви су срећни и задовољни. А у пракси су бољи од нас за Мореиру и сва та идила може да пукне у паранпарчад једним потезом Жарка Зечевића.

Е сад треба да запитамо превасходно милионску армију Звездаша да ли они хоће и да Звезда тако функционише? Да ли је решење да се Мишковић повуче у сенку, а да нас његови људи купе са једном или две титуле? Да ли све треба и даље да функционише по овом систему да се у круг са гробарима славе титуле и преживљавају кризе?

Делије су рекле да то не желе. Одрекли би се титуле у наредних 5 година само да се постави здрав темељ и да клуб почне здраво да функционише. То је једини начин да се Звезда поврати на стазе старе славе и свако ко то увиђа треба да нас подржи и да истраје у томе. Здрава Звезда би и противницима представљала највећу могућу опасност.
(05-09-2009, 11:48 AM)Пијанац link Wrote:Е сад треба да запитамо превасходно милионску армију Звездаша да ли они хоће и да Звезда тако функционише?
Колико је реално уопште причати о милионској армији Звездаша? Да ли тако нешто уопште постоји?
(05-09-2009, 11:53 AM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3352.msg67515#msg67515 date=1241869722]
Е сад треба да запитамо превасходно милионску армију Звездаша да ли они хоће и да Звезда тако функционише?
Колико је реално уопште причати о милионској армији Звездаша? Да ли тако нешто уопште постоји?
[/quote]
То ће се врло брзо видети...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Скупштина клуба померена за 26. мај
Сад овим џомбиним сељацима треба наплатити што су нам газили траву....и наплатити сликање на Маракани, а џомбу водити у музеј фк.... бесплатно... али га изути на улазу....да не прља
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Јел истина да је Короман пребио неког играча Хајдука у тунелу и да је добио зато црвени?
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
не знам да ли га је баш пребио,али до нечег је дошло и добио је црвени.
(05-09-2009, 07:09 PM)buteo serbiano link Wrote:Сад овим џомбиним сељацима треба наплатити што су нам газили траву....и наплатити сликање на Маракани, а џомбу водити у музеј фк.... бесплатно... али га изути на улазу....да не прља

А не, то никако не. У тај музеј се џомба не доводи. Њега најбоље послати назад запрежним колима или трактором у пиздинце из којих је и дошао.

(05-09-2009, 11:27 PM)Члан библиотеке link Wrote:Јел истина да је Короман пребио неког играча Хајдука у тунелу и да је добио зато црвени?

Па рецимо да га није пребио али га је дезавуисао као личност. Короманови животињски нагони су одједном прорадили и на жалост тог фудбалера, није му више било спаса.
Коки јесте шабан, али га та пичкица провоцира из меча у меч. Надам се да је овај у ургентном због неке фрактуре.

Стварно не знам шта да мислим, ова екипа толико осцилује да је то страшно. Данас су одиграли заиста одлично, а опет ме не би чудило да се у Јагодини понови Севојно.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)