Threads: 2
Нисмо сами,ту су ветерани!!!Напокон да се још неко укључио у борбу за оздрављење клуба,некако ова целокупна прича узима све више маха!Види се да људи,бивши играчи желе искрено да помогну,јер као и ми,воле Црвену Звезду и свакако боли их све ово што се дешава у клубу!Види се њихова жеља да се пре свега врати начин вођења клуба какав је био некада,а то је да већи део управног одбора чине бивши фудбалери Звезде,играчке легенде које воле и осећају величину Црвене Звезде!То сигурно може да нас радује!Такође похвално је то што су позвали све Звездаше на стадион и мислим да ће се то видети већ у суботу против Хајдука!Ја верујем да они имају свог кандидата,само неће још о томе да причају и како сада ствари стоје најбоља су опција за клуб!Ипак треба мало времена да прође да се види шта су и колико урадили!!!А за 3 недеље како они кажу ако успеју да се покрену са мртве тачке,не видим разлог зашто их ДЕЛИЈЕ не би подржале!!!
Threads: 0
Да...Школа фудбала нам је очајна због ситуације каква јесте, али људи доста гледају своју корист тако да те момке продају и не дођу до првог тима, а таквих је много нажалост... Сад кад су омладинци играли задње коло нисмо имали да платимо судије и делегата... ???
05-05-2009, 09:20 PM
(This post was last modified: 05-05-2009, 09:23 PM by ognjentrm.)
(05-05-2009, 04:45 PM)KizaLion link Wrote:Да ли неко има информације шта се десило са Звездиним омладинцима, она четворица што су отерани, Пршо и још тројица? Да ли неко зна шта су омладинци Звезде урадили у првенству, неки списак играча, број годишта... све што може да користи, ко је на позајмици, ко је продат (као Јагош Вуковић у Раду). Пршо је ваљда у Раду,пола наш пола њихов,тако се прича...Јагош Вуковић је Радов играч,замена с Пејчиновићем,мислим да је у Раду и Вујадин Савић,штопер,син Дулета Савића...Не знам на коју тројицу мислиш још?Можда мислиш на Игора Миладиновића,он је био у првом тиму код Зенге,сад је ваљда отишао у офк-а...
едит.
Сетио сам се још Сеада Банде,он је исто отеран,чини ми се у офк београду да је завршио...
Threads: 28
Од кукања и филозофирања нема ништа.Поштеније би било да одмах оду апсолутно сви играчи који су на било који начин незадовољни.Исто важи и за комплетан "стручни" штаб.Сви нека скину дресове и врате на место одакле су их узели.Нека се лепо извине свим поштоваоцима клуба што су дрес укаљали својим срамним незалагањем.Сами себи морамо да помогнемо.Од суботе кренути са уигравањем Мркеле,Николића и осталих омладинаца који су лиценцирани...Сезона је од почетка до краја за заборав.Крај приче.
Још једном вас молим без кукњаве
Јао бре па друголигаш нас добио!
Које су то комбинације, падање квоте на звезду на кладионицама, ко кога ту јебе и за које паре, бојим се да ће нама обичним смртницима остати вечна тајна. Да ми неко каже да и овако килава звезда не може да победи оне аматере из Севојна, ма дајте људи то је стварно превише...
Лоше је ово, стварно много лоше....стварно су речи сувишне
На крају крајева можда је боље да сачувамо стадион и оно једино што нам је остало - историју и да прогласимо стечај и кренемо из почетка....па за 5 година да изградимо тим са својим клинцима. Видим Олимпија из Љубљане је прсла овако као и ми па су за 5 година из пете лиге ево пре неки дан ушли у прву лигу...да отерамо овај шљам и олош који игра око терена, у свлачионицама, по канцеларијама....ко стварно воли звезду биће уз њу макар она била и у бетон лиги...
За себе знам, ту сам и бићу уз звезду док сам жив!
Извините браћо на овој малодушности, али боли бре ово... много боли
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Просто да се човек запита где је играчима воља,где је таленат,где су сви ти силни тренинзи које су одрадили и оно најбитније-где им је срце...Разумем да нису примили паре и да су услови тежи него што треба(или него што су навикли)али кад изађеш на терен треба да заборавиш на све и да су ти у глави две речи- ЗВЕЗДА и ПОБЕДА!А овако играти из кола у кола са тек понеком добром игром(свака 3.,4. текма) је стварно срамота...А пошто резултати нису мерило наше љубави очекујем солидан број делија у суботу!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Дали неко зна,знам да звучи питање веома бедно али јел трећи иде у ову нову лигу уефа,јел морамо да јуримо Војводину за Европу или и са трећег места идемо у европу,наравно претпостављам да би кренули од најнижих квалификација а интертото купа више нема колико знам,а за ову лигу уефа свугде сам тражио али нигде не пише број представника.
Threads: 1
(05-06-2009, 09:22 PM)Милутин link Wrote:Дали неко зна,знам да звучи питање веома бедно али јел трећи иде у ову нову лигу уефа,јел морамо да јуримо Војводину за Европу или и са трећег места идемо у европу,наравно претпостављам да би кренули од најнижих квалификација а интертото купа више нема колико знам,а за ову лигу уефа свугде сам тражио али нигде не пише број представника.
Колико сам упућен у ранг листу Србије што се тиче коефицијента, да и 3. место иде у Еуро-лигу.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 29
Може да се деси да иде и четврти у случају да Севојно не региструју за куп уефа
Threads: 164
И то је могуће... јер онај њихов стадион не испуњава никакве услове. Али то се никада не зна. И Борац из Чачка је играо на ЈНА.
Људи моји, да сте били данас у Севојну, могао бих да вам кажем да нам је капитен - ПИЧКА, како игра. Шта је Туторић радио са лоптом, Боже драги...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|