Threads: 2
05-05-2009, 11:08 AM
(This post was last modified: 05-05-2009, 11:10 AM by Храбро срце.)
Threads: 29
05-05-2009, 11:15 AM
(This post was last modified: 05-05-2009, 11:17 AM by rukometas_bg.)
(05-04-2009, 04:46 PM)Пијанац link Wrote:Договорили смо се 100 пута да се не објављују сензационалистичке информације којима се долива уље на ватру.
Који је па теби? Овакви "текстови" нису вредни коментарисања, нема потребе да стављаш такво смеће на ову тему.
Threads: 0
Добро је да су се и ветерани јавили...Без стар(а)ца нема удар(а)ца!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Threads: 17
Не контаминирајте форум глупостима разних новинарчића и гробарских комплексаша. Ако немате ништа паметно да кажете паметнији сте када ћутите. Убацивањем панике и дезинформације у редове ништа добро нећете донети ни клубу ни нашим људима. Самим тим конструктивне и аргументоване изјаве су увек добро дошле. Доста људи се тренутно мобилише и није баш све ни за писати по форумума.
”Најјаче групе града за тебе се боре сада”
Threads: 13
Дејан Јоксимовић :
Quote:Динамо је недавно потписао уговоре са десеторицом својих омладинаца рођених 1989. године. Замислите које је то богатство кад у екипи имате десеторицу младих, екстраталентованих играча исте генерације.
Колико у првом тиму Звезде има фудбалера из њене омладинске школе? Зар није логично и исплативо уложити 5.000 евра у свог омладинца, него за 500.000 доводити сумњивог фудбалера из иностранства...
Човек мудро збори.
Threads: 38
Threads: 17
(05-05-2009, 04:10 PM)Majka Mara link Wrote:Дејан Јоксимовић :
Quote:Динамо је недавно потписао уговоре са десеторицом својих омладинаца рођених 1989. године. Замислите које је то богатство кад у екипи имате десеторицу младих, екстраталентованих играча исте генерације.
Колико у првом тиму Звезде има фудбалера из њене омладинске школе? Зар није логично и исплативо уложити 5.000 евра у свог омладинца, него за 500.000 доводити сумњивог фудбалера из иностранства...
Човек мудро збори.
Ех.........Рајко-Мајко.
А када се сетим шта је покојни Рајко причао тадашњим руководиоцима клуба... Никако није могао да се помири са не планском и не аргументованом куповином и таложењем страних играча. Клуб који нема свој подмладак нема ни будућност. Мали Мркела ће сигурно више гинути за црвено-бели дрес од било ког странца у екипи.
”Најјаче групе града за тебе се боре сада”
Threads: 164
Слажем се са Пијанцем, биће пооштрена контрола какви су текстови овде дозвољени. Да ли неко има информације шта се десило са Звездиним омладинцима, она четворица што су отерани, Пршо и још тројица? Да ли неко зна шта су омладинци Звезде урадили у првенству, неки списак играча, број годишта... све што може да користи, ко је на позајмици, ко је продат (као Јагош Вуковић у Раду).
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
Осврнуо бих се на данашњу конференцију за штампу. Срце ми је пуно кад видим Владана Лукића на челу колоне бивших фудбалера. То је човек кога изузетно ценим јер поседује велике људске квалитете, а узгред је као дете клуба велики Звездаш. Мене лично је купио када је почетком НАТО агресије на СРЈ раскинуо на своју штету уговор са француским Мецом и дошао да се стави на располагање војсци своје земље. Наравно, нису га пустили да иде у рат, али је под бомбама играо по малим теренима углавном у родном Сопоту. Иако се Мец борио за опстанак, иако је био пред фудбалском пензијом, иако је знао да неће после овога остварити неки уносан уговор, он се одлучио на један овакав потез. Шта рећи осим ЉУДИНА!?
Драго ми је што видим Звездино дете Ивана Аџића који је у клубу од петлића, Звездине Звезде Шекија и Пижона, у свету признатог Дујковића. Драго ми је што је Лукић изабрао термин ''мобилизација'' када је позвао остале Звездаше да помогну, драго ми је да су им ставови слични нашима. Нису нас отворено подржали, али су индиректно свима ставили до знања на чијој су страни.
Threads: 0
кажу да нам је школа фудбала гора него предходних година ваљда су ти резултати настали због лоше финансиске ситуације и лошијег стручног штаба него предходних година!!!!